- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Merci jobb, csak avval tudtam megcsinálni a hawaii area cup 1 b3 időmérőjét. Lehet hogy 0-100ra jobban gyorsul a Spyker de inkább a 100-200 közötti tartomány számít, meg a kezelhetőség szerintem.
Más: Megvette már valaki a Yachtot? Lehet vele utazni a szigetek között? Körülnéztem rajta de nem találtam ilyen opciót, igaz nem vettem meg. Csak akkor venném meg, ha lehet vele mászkálni a szigetek között.
-
fatal`
titán
Jól látod, de érdekes módon a használtautó kereskedéshez néha bekerül ferrari és ott minden autó tuningolt. Szerintem ez is egy bug.
B3at Mercivel told, úgyis szopatós lesz. Bár azokat még spykerrel csináltam, de a Hawaii Cup 1nél a B3 időmérő esélytelen volt avval. Igaz én mindent aranyra csináltam.
Utat nem nagyon látni ott nappal sem, emlékezetből kell sajna
-
Loha
veterán
De van az autós játékokban megszokott manuális váltó, a fel-le nyomogathatós szekvenciális, de nem választhatok hozzá manuális kuplungot, tehát automatán kuplungol.
TDU1-ben lehetett azt is, hogy manuálisan váltasz és kuplungolni is kell hozzá.
Ott kénytelen voltam megszokni, mert online játéknál sokkal gyorsabb volt, mint az automata kuplung, aztán utána nagyon meg is szerettemTDU2-ben csak a H-shifterhez (G25, G27) lehet manuális kuplungot választani...
-
zuchy
őstag
Ha nincs húzva a procid, akkor szinte biztos, hogy procilimited van. Nálam 1680x1050-ben very high minden, kivéve a környezetet, az high-on és AA-offal megy városban néha 24 fps körül, de átlagban 30 és 40 között 8800GT-vel. A procim 3,4GHz-n járt akkor, és városban nálam procilimit volt.
Mondjuk én a zárt bétáról beszélek, a tört az lehet, hogy másképp viselkedik... -
gery5
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest