- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fel
addikt
Mégis csak megjelent PC-re is: Test Drive: Ferrari Racing Legends a Steamen ~28 euróért.
-
zuchy
őstag
Vagy pl a Pacha sincs benne. Remélem beleteszik, bár lehet, jogi dologba ütközne, nem tudom, nem vagyok jogász. Vagy fizetni kéne utána, de az biztos, hogy jó hangulata lenne. Éjjel odamész, kihallatszana a zene, fények mindenhol... Mondjuk én imádom amediterrán hangulatot, kis településeknek nagyon király hangulata van. Csak kicsit kihalt, ugye nincsenek emberek... De talán lehetnének egy elválasztott részen. Majd a TDU3-ban...
Amúgy discofényt az láttam, van benne. -
Dreimus
senior tag
Az egy dolog hogy tudsz teleportálni, az nem gond de attól még verseny közben és más kihivása közben nem tudsz és ez lenne a lényeg hogy tud mennyid van egy versenyre.
Most írtam még két gondolatot, az egyik hogy ne skriptelve legyen a parkolás hanem legyen megjegyezve hogy hol álltam meg és ugyanott legyen a kocsi es en szaljak be magamtol. A masik meg egy fiesta rendszer, hogy ne csak a házban lehessen ilyet hanem a városban, pl este a night klubbok ne csak díszek legyenek, vagy egy pizzázó, hamburgeres, étterem. Sokat dobnának az érzésen.
-
szacsee
nagyúr
Kicsit hitetlenkedtem, de még mindig, mivel sokaknak 40-50FPS-el megy a játék FullHD-ban maximum graf közeli beállítással HD5870-el.
8Gb ram i7 mellé sebességet csökkent.
3-6-12-t szoktak rakni, ha kell a max ramsávszél a trichannel miatt.
Gondolom nálad dualban megy, de A1-es laphoz már elkél a 8Gb.Többieknek:
Enviroment Quality eszi nagyon a játékot, nálam "csak" 5770 van 2x élsimítással Enviroment Quality High-on van a többi Very High-on és 35-45 FPS.
Azt esetleg megleshetnénk a következő alkalommal, hogy 800x600-ban pl, vagy hasonló felbontásnál nagyon low grafon i5 vagy i7 vs C2D/C2Q hogy adja az FPS-eket.
Nem akarok előre levonni az eredményből következtetést, de volt egy játék ahol nagy volt a különbség a két rendszer között (ramsávszél miatt) és sajnos ez konzolátiratra vall, ha bekövetkezik..Következő beta tesztnél ha lehet mindenki próbálja meg 800x600-ban vagy tv használata esetén ahhoz közeli beállításon teljesen visszabutított grafikán tolni a játékot, ha gondoljátok találkapontot is megbeszélhetünk, de az eredményt jegyezzétek meg... város/vidék hány FPS-el ment így. Köszönöm!
-
Zoo123
senior tag
#1190 gery5:
E6750@3,4 GHz, 2x2GB 1066 DDR2, 5850 alapon, Win7 64 bit, Catalyst 10.5Hotfix (ez régi,de jó).
Ennek elégnek kell lennie!#1191 Zuchy:
Proci nem éppen alapon megy, minden maxon 8x élsimitás, de az nem sokat számít (max 10-20%-ot), és olyan 30 fps amit stabilan tol, tengerparton/puszta közepén felmegy 40-60-ra, de városban lemegy 19-25-re is.
Látom ugyanolyan procink van, lehet hogy kevés neki a 2 magFőleg hogy Barthezz2 is hasonló értékeket kap, és neki is 2 magos procija van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Medence topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest