- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
most beszéltük meg Athlonnal, hogy a nyilakkal megy, de én csak egérrel próbáltam, s azzal meg nem mukodik. Ma már boldogan mehetek haza, hogy majd ki tudom választani az autót, ami épp kell, LoL...
Eleinte nem értettem, miért húzzák le a kritikákban a menürendszert, de mostanra világossá vált. -
Enton
addikt
Nem sok,mindent sikerült még nem aranyra megcsinálni.
A legtöbjt azoknak is az uccsó csekkpójnt körül basztam el egy kanyart és ezért csak ezüst lett.
Nomeg lusta vagyok mégegyszer megcsinálni, amikor a kupát még ígyis fölényesen nyerem.
Plusz ha meglesz olnilne újra kell ugyis játszanom az egészet. -
Dreimus
senior tag
Üdv,
Én is szeretnék hozzátok vergődni ha nem gond és ha még van szabad hely persze
.
A játékon belül is Dreimus néven találsz meg.ui.: Szerintem a fő oldalon majd ki lehetne rakni ki melyik club tagja és azt hogy melyik clubban mennyien vannak és mennyi szabad hely van illetve ki az adott hely vezetője.
-
Shuki
tag
alig lehet vele előzni ! 140 ről meg mintha semmi ereje nem lenne...Ml 63 jobban gyorsul, pedig a valóságban rs6 még az M5 nél is gyorsabb...
A gugli térkép szerint északon van az egyik nagyobb öbölnél...Már mindent bejártam ott, de sehol sincs...Pedig mm pontosan belőttem
-
Zoo123
senior tag
Kösz a tippet!
Egyenlőre nincs DLC-m, de az Audi R8-at és a Veyront kipróbálom.
Az első részben az Enzot szerettem, de ott is gyenge volta féke, a Murcilagot jobban szerettem, az sokkal kezesebb volt, főleg Tantaluson, az volt az egyik kedvenc versenyem.
A Saleen pedig valóban csúszkálós volt, de ha megtanultad "uralni" akkor manuális kuplunggal nem volt ellenfele, nagyon brutális volt! -
polonic
félisten
Tudom, utána vettem észre, csak nem töröltem ki a hsz-t.
Nem is figyeltem az event közben, csak gyorsan leokéztam a kérést, valami hawaii klub. Nem látok semmi pirosat a térképen, nem mutatja. Lehet azért, mert még nem jártam ott?
És a clubot, ahol lehet válogatni közöttük, sem mutatja Ibizán, azt sem látom. -
Zoo123
senior tag
Többen javasoltátok a Mercit, B3 géposztályban annyival jobb a Merci
Én Spykerrel mentem, néhány technikai adat:
0-100 < 5 sec. végsebesség 180 MPH, úgy emlékszem B3-ban ennél nincs gyorsabb...
Most nem vagyok TDU képes gép közelében, de ma este kipróbálom a Mercit.
Olyan szinten szopatós az az időverseny, hogy ha összejön és a fraps is úgy akarja csinálok róla videót. Komolyan, tiszta TDU1 Tantalus feeling! -
-
sagesz93
addikt
Szerintem nem kell félni, én az a3-t mondjuk caterhammel csináltam meg
Na mondjuk ott néha volt szenvedés, és alt+f4 is
(néha kénytelen voltam bevetni a 612-t)
Majd most belekezdek, ha nehéz akkor írokVeyronnal ^^ és még van 900.000-m, meg a2 high is. meg b3, c3, arra is megvannak a verdák.
-
Fel
addikt
"De van, európai tuner Ibizán." -- Ibizán nincs. Hawaii-n lehet, de azt még nem fedeztem fel. Majd meglesem és adok a kacsának... hátha megfutja majd a százat is azután
Egyébként most akciós a McLaren? Vagy eddig is ennyi volt?
-
Fel
addikt
German Tuner van, European nincs.
CJ3: Attól függ, hogy mennyi mindent fedeztél fel azon a területen (Area X), amelyen az adott tuningshop van.
creedszl: A csalók miatt nem érdemes pénznyereményes kihívásokat feltölteni. Így legalább egy kicsit kiesik a látókörükből... Talán..
-
-
sagesz93
addikt
azért ennyire nem kell fosatni, lesz area cup a végére, az meg 5 milkót is ad, szóval azért nem kell spórolni.
Nekem van 1,3 milkóm, bombás küldetésekből van kész 15 kb., felfedezgetek meg most kezdem az a3 bajnokságot egy 612 scaglettivel(van egy caterhamem is), a2-re van egy audi r8asom, van házam is bőven, szóval nincs itt spórolás
-
peetmaster
senior tag
Értem. Még egy olyan kérdésem lenne, hogy érdemes az A1-es kategóriában beruházni Pagani Zonda-ba, Bugatti-ba, Koenigsegg-be stb.? Mert szerintem az Enzo Ferrari elég laska autó ebbe a kategóriába. Van most 2 millám és elgondolkodtató, hogy vegyek valami komolyabb A1-es kocsit vagy egy luxusingatlant.
-
peetmaster
senior tag
Nálam teljesen ugyanez a helyzet. Egyszerűen nem bírom irányítani kormánnyal. 3.-tól feljebb nem is váltok, mert csak bekacsázik és a 15.000 dollár jutalomból lesz 3000 a végére.
sagesz93: negyedszerre sikerült nekem is összekaparni 12 ezret, de már 200 körül volt a vérnyomásom
-
TESCO-Zsömle
titán
Írtam már, hogy a HIGH LIFE-ot kell tolni 9 aktív sávval.
Az úgy már elég jól fizet. 5 tárcsa pörög, 3 sor van és 9 aktív sáv. Egy pörgetés 90 zseton, és adott esetben akár az összes sorral nyerhetsz egyszerre. Ezért fizet jól, mert bepörög elég 9 egyforma osztályú, és akkor pl van egy sáv, amibe 5-öst fizet, van 2 amibe 4-est és még legalább 2, amibe 3-ast. És ezek összeadódva jönnek zsebbe. Szvsz, ott nem lehet üres zsebbel távozni. Nekem legalábbis nem sikerült...
Amúgy is kritérium 30 pörgetés 5 aktív sávval és még 20 v 30 játék 9 sávval -amit más gépen nem lehet teljesíteni- szóval előbb-utóbb úgy is rájössz, hogy az a fejős tehén.
Én ezekkel kezdtem, mikor eldöntöttem, hogy bekerülök a VIP-be. Már majdnem 4-es szinten vagyok. Roulette és a rablók kipipálva mind. Még az öltönyért vissza kell menni, de az nem most lesz.
Más: A kaszinós Spyker-nek nem tudja valaki az osztályát? Mert ha olyan, akkor inkább azt szerzem meg, minthogy vegyek még 1 versenyautót.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
Enton
addikt
Ohau-n az északi golfmálya melletti spa-ra hajazó pályáról az Audi R8 kerek $30.000-ért van.
Viszont kár hogy nem ad perfekt bónuszt.
Így annyira nem izgat hogy nem tökéletes az elvittel, az egyben ezeket szerettem perfektre megcsinálni, kihívás volt egyik-másik aszflatszagattóval 100-al gurulni.(#3229) nap:
A lényeg hogy itt már Driving Convoy-nak hívja.
-
TESCO-Zsömle
titán
Épp ezért én nem is szoktam őket kímélni, és ajánlom, ti se tegyétek.
Egy ilyen event sokkal jobb kitesztelni egy verdát, mint a 2 perc a szalon körül. Lényegében akárhova elmehetsz vele.
Az a 10-20k meg lófütty. Kaszinóban kevesebb idő alatt lehet garantáltan többet csinálni.
Bár tény, hogy 1 millát összeszedni nem egy leányálom ott se.
Valaki próbálkozott már a kupák törlésével és újbóli megcsinálásával?
Más: Most itt A5-ben az Evorával kezdem azt érezni, hogy lesz még itt kihívás. Értem ez alatt, hogy most már nem 15-20mp-es előnnyel érek célba, hanem szépen kopik lefele 5-10-re.
Mondjuk nagy előny, hogy tudatalattiból jönnek elő az ismerős útszakaszok...
-
TESCO-Zsömle
titán
Pontosan! Sokan végig se tolták a Single részt, hanem eladtak pár verdád sokpézé, bevásároltak és annyi.
Tibibá' se a single eventeken érlelődött, ha nem tévedek, napi rendszerességgel mentek a szigetkörök.
Meg aztán volt 4-5 PH! bajnokság. Szándékomban áll idén is összehozni párat. És valljuk be! A TDU2 versenyek terén sokkal változatosabb, már csak az off-road miatt is.
Mellesleg egyelőre az összes multiplayer event zárva van, és bizony felfedezés közben látszott, hogy nem kevés van.
Fel: Látom, nem csak nekem gyűlt meg a bajom a molnárokkal...
-
Davetim
tag
A 11.1-es volt fent, de csak magába a display driver + att. Most felraktam a ccc-t meg frissítettem a dvdről a directx-et. Egy kicsit talán jobb lett, de lehet csak placebo hatás.
Viszont kísérleteztem kicsit a beállításokkal, és úgy tűnik, akkor durvul be a lag, ha teljesen vga limiten fut a játék. Az élsimítástól fekszik ki a legjobban. Eddig az kétszeresen volt, most levettem, így a gpu is a proci is 80-90% körül mozog, és egész játszható.
Már csak több szabad idő kéne
-
szacsee
nagyúr
Veyront lehet kapsz majd Hawai-on, de még nem jutottam el odáig.
Viszont a Yaht sem lehet utolsó, ha egy 6 autós garázzsal megspékelt házért elkérnek 1,5 millát is, akkor egy mozgó házért nem sok.... az 5 milla.
Már csak az a kérdés, hogy funolni lehet csak a Yahton, vagy utazni is lehet vele???
Hawai-on nincs nagyobb? -
-
hitman,
őstag
Köszönöm szépen sikerült!
Felraktam egy új drivert a kormányhoz és ott ha már kikapcsolom amit írtál akkor a játékba betudom állítani a gázt/féket.
Most már csak a kormányt kell jól beállítani az meg nem lesz egyszerű mert nagyon sok mindent lehet finomra hangolni, ti azokba nagyon belenyúltatok vagy mindent középen hagytatok? -
hitman,
őstag
Kivettem de nem jó!
Biztos hogy az a gond hogy a játék nem ismeri fel a kormányt mert át se tudom állítani billentyűzetről.
És ha a gáz pedált beállítom akkor a féket már nem tudom mert azt írja hogy az a pedál már használva van.
Elkezdenék kocsikázni akkor egy bizonyos szintig felpörög a moci úgy hogy semmit nem nyomok ha benyomom a féket leesik alapjáratra a fordulat ha meg nyomom a gázt akkor gyorsít ahogy kell de fékezni nem tok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vicces képek
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest