- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fel
addikt
válasz
peetmaster #4340 üzenetére
Mi ebben a meglepő?? A sziget fel van osztva négy vonallal, négy területre. Ezek a határvonalak nem igazodnak sem úthoz, sem domborzathoz, semmihez.
Volt, hogy egy hegyi útról lefelé elértem egy szerpentint, az egyik hajtűnél Area1, volt, a másiknál (pár méterrel odébb), Area2, és így felváltva, míg vége nem lett a szakasznak... -
TannerHUN
aktív tag
válasz
peetmaster #4340 üzenetére
Igen, mert területre van osztva.Azt hiszem az ESC gombbal egy kis térkép látszódik, azon vannak vonalak és oda van írva, hogy melyik terület az.Most valószínűleg én is felfedező útra indulok, mert sajnos az Offline profilt nem lehet Online tenni, így dobhatom a kukába.Pedig már Hawaii-n jártam, fél térkép fel volt fedezve.Ibizán 100% volt minden + az összes lakásom megvolt
-
TannerHUN
aktív tag
válasz
peetmaster #4334 üzenetére
Így van! Ibizán pl nekem is volt úgy hogy 100-200 méter nem volt felfedezve kb 10 helyen és zoomolva nagyjából 1 óra alatt megtaláltam az összeset
Így akkor kapsz 250+ pontot és ki lesz pipálva a 100%-os feladat.
-
polonic
félisten
válasz
peetmaster #4334 üzenetére
Minden utat fel kell fedezni.
-
czundermák
aktív tag
válasz
peetmaster #3340 üzenetére
Ajánlani tudnám még az Ascari A10-et, árához képest (600-650k asszem) gyorsulásban szépen odateszi magát a 3 említett verdához, igaz a végsebessége nálam 2-es tuninggal 340 körül van, de elég hamar eléri.
Pagani Zonda is jó vétel, csak kicsit borsos az ára... igaz a Cinque és a Tricolore annyival nem tud többet mint az F hogy 1.5 millával többe kerüljenek
Koenigsegg és a Bugatti nálam még nem járt, de egyenlőre megvagyok nélkülük. -
fatal`
titán
válasz
peetmaster #3340 üzenetére
Tartalékolj a pénzeddel mert nem olyan bőkezű a játék mint az első részben. Nem tudom egyébként, még nem járok A1nél
-
fatal`
titán
válasz
peetmaster #3337 üzenetére
Ez van, nem lehet. Csak ha nincs pénzed az újra vagy tele a garázs. De ilyenkor az összeset eladhatod egyszerre (a nyert verdákat kivéve). Feltétel viszont, hogy az eladás után meglegyen a pénzed az adott autóra, amire éppen nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest