- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fel
addikt
Mint ahogy előttem is írták már, a hivatalos béta verzióban nincs offline mód. Tehát csak akkor érdemes próbálkoznod, mikor van aktív teszt, addig úgyis csak az "Offline mode not allowed in beta" feliratot fogod látni. Profil létrehozásánál azt a nevet add meg, amit a játékban szeretnél majd használni, és a jelszó viszont az Atari acc-os legyen.
Ha eredeti kódod van, és végigcsináltál mindent, amit a tájékoztató emailben küldtek, akkor mennie kell.Géptémához:
Nálam 1920x1200-ban, minden very high beállítás és AA nélkül 30fps környékén szaladgál. Ha az Env. Qualityt leveszem high-ra, akkor felugrik 50-re. (cpu 3500MHz-en, vga alapon, Catalystban 16xAF)
Szerintem grafikában jelentős előrelépés van az előző részhez képest. Sokkal részletesebb a kocsik kidolgozottsága (a civileké is). Jóval nagyobb a belátható távolság (a távolban részletesebb a környezet).
Szerintem ennél nem lesz (sokkal) barátságosabb a gépigénye maximális grafikai beállításokhoz. Egyedül annyit tehetnének még, hogy jobban skálázhatóvá teszik (gyengébb gépekhez jobban le lehetne venni a részletességből). -
-
zodo
nagyúr
Szerveres részét nem ismerem a játéknak, de anno tudtam offline-ba kocsikázni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- SSD kibeszélő
- Formula-1
- BestBuy topik
- Google Chrome
- Diablo IV
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Jogász topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest