- Magisk
- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arween
senior tag
feltettem ezt: ssL_ICS_diagonal.zip de a betűtípuson,és némi elrendezésen kívül nincs változás.
Megnyitom UCCW-t de hiába nevezem át UCCW_ICS_diagonal_home-ot nem tölti be+home1-est se.(gondolom ezeken jelennének meg a kis fülecskék)A időjárást stb.ki tudom tenni csak így meg nem sok értelme van -
kiskaktusz
addikt
Igen, ez ilyen..
Nézz be a desktopmoddolós topicba, a számítógéped is rakd rendbe
Aztán majd arra is rákapsz
-
kiskaktusz
addikt
Köszi!
-
0xmilan
addikt
Szia!
Itt egyszerre mozog a háttérkép az ikonokkal, widgetekkel; szóval mintha minden lapon más háttér lenne? Hogyan, milyen appal oldottad meg?
...vagy benéztem és ez egy LS-HS kombó...?off: Nem tudtam honnan olyan ismerős a kép [link] on: Ha valakinek kéne, akkor a videó leírásában megtalálható.
@Bavid Metro ikonok? A jegyzet milyen app?
-
kiskaktusz
addikt
Eleinte én is használtam mindenféle időjárásjelző cuccokat, de nincs sok értelme, mert legtöbbször úgy is gépközelben vagyok és ott megnézem, ha nagyon érdekel.. Az appok indítását meg mindig is az appdrawerből intéztem, persze jó kirakni nagyon gyakran használt ikonokmat, mint pl. nálam a zene és az andoku sudoku. Úgyhogy nekem már elég egy óra-dátum és egy másik lapon a wifi-gps-zseblámpa indító (extended controls).
A felsorolt dolgokból meg egyszerű egy jó minimalcuccot összerakni
-
kolosanyi
veterán
-
kiskaktusz
addikt
Nem attól lesz valami minimal, hogy egy egy színből álló wall-t állítasz be
Gyakorlatilag bármilyen háttérrel lehet minimal desktopot (pc-n), HS-LS-t (telefonon) készíteni, kivéve a nagyon csicsa absztrakt hátterekkel. Meg kell hozzá némi érzés is, mert az, hogy az egyik widget itt, a másik ott, az egyik ilyen színnel, a másik olyan színnel és csak a fontok egyeznek a képen, az inkább a túlzsúfolt és az ízléstelenül összeállított HS.
De ez csak az én véleményem
Ezen nem kell megsértődni, én máshogy építem fel a telefonom kinézetét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest