- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dottore
addikt
válasz
zho-lee #21434 üzenetére
Nincs HS. Ugyanazt a megoldást használom, kisebb módosításokkal, de nem készítek újat szinte soha. Meguntam. Gyakorlatilag bármit meg tudok csinálni, így elvesztettem az érdeklődésem. Húsz éve foglalkozom a grafikai munkákkal professzionális szinten. Főleg weblapok céges arculat, újabban mobil interface (ezt imádom), szal minden olyan amivel egy grafikus úgy általában. Szabadúszó vagyok, tehát nagyrészt engem keresnek meg megrendelők és jól van ez így. A portfóliómból egy öreg verzió van csak meg, mostani munkám nincs az oldalon, sajnos meghalt a szerver, csak egy régit tudtunk visszatenni mentésből.
Tehát és itt gondolok Densionra legfőképp, elfogadható így már a szakmaiságom, vagy ez még mindig kevés neked?
-
törölt tag
válasz
zho-lee #21431 üzenetére
Így ahogy írod, igazad van.
Van pár téma, este-délután teszek fel, rakjatok ki Ti is.
Asszem a Tigris az aki csak telefonon tud netezni, hát innentől kezdve bármit tesz fel, tisztelet illeti érte. Én belenyúlok PS-el, stb, de ha csak telefonon tehetném meg, bajba lennék. -
animoo
senior tag
válasz
zho-lee #21424 üzenetére
Most nem mondjatok komolyan, hogy itt siratjatok a topikot? Erre raertek a sok melo mellett?! No meg fikazzuk a "mestereket" (tegyuk hozza, senki sem titulalta magat annak kozulunk, nem verte a mellet, hogy mennyivel kulonb itt barkinel). Nem tettek le semmit az asztalra? Szerintem paran totalis felreertesben elnek itt! Azert, mert volt 2, azaz ketto darab homescreen keszito verseny, nem lett altalanositva az egesz topikra az egyebkent megvalasztott zsuritagok velemenye! Most azert, mert valakiknek egy igazabol csak jatek jellegu, kvazi tet nelkuli versenyen savanyu volt a szolo, le kell hordani mindenkit, el kell tulozni a dolgokat, es banatosan tamasztani a "kocsmapultot" kb. 10 poston keresztul (egyesek fenykorukban ennyi ido alatt mar osszeraktak egy teljes homescreent)...
Es akkor pont azok duzzognak, akik esetleg tettek ki mar szinvonalasabb dolgokat is. Qamu74-et se piszkalta senki (erdekes, a versenyek elott szinte mindenki a szemeit forgatta tole es beszologatott neki, az megsem zavart senkit akkor), nem is ertem, miert erre kell fogni a hozzaszolasok ritkulasat...
A felkert 5 emberbol egyebkent egyik sem kepzel magarol tobbet, mint ami, csak eleget tett annak, amire felkertek.
Ne haragudjatok, de tenyleg bosszanto a haborgasotok, inkabb keszitsetek hs-t a nyafogas helyett... -
törölt tag
válasz
zho-lee #21420 üzenetére
Nagyjából egyetértünk.
A sablonitás erőltetése kedvet szegett. Nincs leírva sehol, nem szabály, hogy a HS-t mértani vagy arányossági elvek alapján kéne megalkotni.A verseny: megkért szépen Pepe h kevés az induló, beküldtem egy HS-t hirtelen ami elég giccsesre sikerült. Kb. pár hete volt akkor androidom, iOS-ről jöttem le (nem bánom). Azóta több HS-em van, biztos vagyok benne, ha Themer szekcióba tettem volna akkor komolyabb pontokat ér el némelyik, de nekem így is jó volt.
(#21421) zho-lee:
A mesterekkel semmi bajom, de szerintem akkor tegyük rá a mester jelzőt ha látjuk a munkáit, mondjuk egy-két megnyert verseny, stb. Mesternek azt mondanám aki szebb és jobb munkákat készít tőlünk. Van ilyen több is, a mycs-en megtalálhatóak, ide nem posztolnak, néha 1-1 mondat megvan tőlük, de ennyi. Ilyen pl. Peszek vagy GaRy. Szép munkáik vannak. Ők nem nagyon írnak ide, szóval nincs itt 1 darab igazi mester sem. -
kakukkmarci
senior tag
válasz
zho-lee #21312 üzenetére
Sok Boldogat !
Ez ám klassz tényleg !
Ami hiba benne, hogy a "dock" nem szimmetrikus.
Egyébként szép is letisztult is, szerintem legalábbis.
Nekem tetszik !
Szép napod volt...
A gesztusok segítségével én is megszabadultam a docktól... Nem volt könnyű!
Ya ! Én még mindig nem boldogulok az időjárás ikon-szettek Zooper Pro-ba integrálásával. -
r4z
nagyúr
válasz
zho-lee #21162 üzenetére
Fura. Próbáld a képeket korábban kirajzolt rétegre helyezni, nekem az album artot nem rajzolta ki normálisan, amikor a lista alján volt nagyon. Más ötletem nincs, nekem semmi gondom vele KitKat alatt. Szerintem a ROM-odban van a hiba.
Szerk: Most látom, teljesen összeomlik? Akkor kukázd a ROM-ot, a force GPU rendering okozhat ilyen problémát bizonyos driverekkel.
-
Dottore
addikt
válasz
zho-lee #21173 üzenetére
Most ha olyan lenne a viszonyunk, felhívnálak.
Értem mit mondasz, de én azt szeretném, hogy mikor az egyszerű beállításokat átnézed, akkor előtte ne telepíts, ne nézegesd, mert csak akkor fogod tudni kb. azt mondani, hogy a telepített programok miatti anomáliát kizárhatod. Tehát pont azt mondom, hogy ha reprodukálod a hibát akkor tudod mi okozza. Mert mi van akkor, hogy ha pont egy program, egyszerű beállítások bazergálása kombó miatt van?
SD kártyát olvassa a Zooper, folyamatosan. Sérülhet a fájlrendszer is, vagy ezer ok lehet ami miatt megpróbálnám egy másikkal. Azt kell megérteni, hogy én sem tudom mi a hiba, de ki lehet zárni mi nem.
-
-
balewi
aktív tag
-
Probert75
addikt
-
Dottore
addikt
válasz
zho-lee #21061 üzenetére
Azért nem tudod megcsinálni amit akarsz mert ahogy dension is mondta egy teljesen sík felületen nem tud megtörni a fény. A króm az nem egy szín, hanem hatás. Nézd meg amit linkeltem.
A felső felirat olyan ahogy kell, az alsón viszont kikapcsoltam az átmenetet ami miatt most sík, de legalább már nem krómhatású. Szóval, hogy a fényt meg tudd törni, mindenképpen kell valami textúra, felületi elhajlás, vagy bármi, amihez képest meg tudod jeleníteni.
-
törölt tag
-
animoo
senior tag
válasz
zho-lee #20979 üzenetére
zho-lee: én a magam nevében tudok csak nyilatkozni, én Photoshoppal szoktam megcsinálni ezeket. Lehet a netről letölteni különféle template-eket akár psd-ben is egyébként, és csak beleilleszteni a screenshotot.
Ha az ember kicsit kreatívabb, akkor lehet köré kis kompozíciókat is építeni -
-
Dottore
addikt
válasz
zho-lee #20748 üzenetére
Azt a felhőt ne tedd oda. Akkor már vidd végig a koncepciódat és a pólóján jelenítsd meg az időjárást mint nyomtatott minta, vagy valami grafikai elem ami része a ruhának.
-
Dottore
addikt
válasz
zho-lee #20572 üzenetére
Gondolatban ha ezt a képet felteszed egy mérlegre, akkor el fog dőlni balra. Az optimális mikor egyensúlyban van, de ezt ne úgy, hogy középre rendezel, mert az nem izgalmas. Sokkal inkább így.
A harmadolásról már sokszor írtam ezen a fórumon, érdemes megfogadni.
-
Dottore
addikt
válasz
zho-lee #20526 üzenetére
Van egy képed aminek az alsó részén egy hegy van, a felső kisebb része pedig jól elhatárolódva üres. Már az eredetinek. Szóval ennek a képnek tökéletes arányai vannak. Vannak dolgok amik kellemesek az emberi szemnek meg vannak amik nem. Minél harmonikusabb valami, annál jobb érzés ránézni. Most te ezt a harmóniát megbontottad azzal, hogy beletettél egy a háttérből előtűnő embert és ezzel azt érted el, hogy egy massza lett a faszán tagolt arányból.
Tegyétek a két képet gondolatban egymás mellé. Egyiken az eredeti, másikon a maszat. Nem hiszem el, hogy nem látjátok.
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
zho-lee #20372 üzenetére
Jóvanna ...
quamu: kb mindegyik normális oldal tudja... Én a photobucket-et használom... -
qamu74
őstag
válasz
zho-lee #20081 üzenetére
Én meg vagyok,csak anyám...
Edina a wall -
kakukkmarci
senior tag
válasz
zho-lee #19840 üzenetére
Köszi !!!
Nem tudom, hogy minden megy-e, amit próbáltam, az gond nélkül.
Van pár új és pár régebbi funkció, amit még nem vágok, de nem lesz itt gond, a root helyett itt jó a támogatás és végső soron rootolom is, ha nincs más megoldás.
qamu: köszi, örülök is, mint majom a ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest