- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zho-lee
addikt
válasz
animoo #14210 üzenetére
Na, én is ezt mondom, valamiért a mostani G.Play-os uccw, meg a telefonom nincs összhangban.
Köszönöm neked is, és MurdR fórumtársnak a fórumon kívüli segítséget
(a többi srácnak mondanám, hogy nem csak a screenjei szépek animoo-nak)
Csak az a baj, hogy fél kettőig mókóltam még vele, mire jobban elfogadhatóvá tettem.
Kérdezte valaki a hátteret, én mindent az xda-ról, a HTC Sensation/ ViperS (rom) topicból szedtem, elvileg innen bár az oldalt jobban megnézve, nem is a htc oldala, de onnan jutottam ide egy linkrőlMost ilyen (2 verzió) van, a widgetek nem csak a helyük változnak, csak a háttér cserélődik, de van egy gondom: éjjel/ma reggel kb 20 minimalista weather widgetet próbáltam, ami jobban illene ide, de azok nem működnek, nem fognak műholdat, nem frissülnek stb.. egyenlőre a Fancy van, tudom nem illik nagyon hozzá ezzel a skinnel.
-
zho-lee
addikt
válasz
animoo #14191 üzenetére
Köszi, találtam egy "ősi" uccw-t az sd-men, telepítettem, egyenlőre műxik.
Egy-két próba már van is, de utána gondolkodtam, a számolgatáson...
Mivel elég pici a kijelzőm (540x960), hát a 6x6 sor/oszlopot választottam.
Így akkor egy "kocka" az asztalon 90x160.
Ez segített méretezni -azaz kezdhetem elölről ami már készszerk: nagyon irigyellek, de csak beindul az enyém is.. Grat a szép munká(k)hoz
-
Z0C!
őstag
-
csabám
addikt
-
xtevo
őstag
válasz
animoo #13261 üzenetére
@animoo & errrtu & mgaben
Köszi szépen!Az alkotótól nem célom elvenni a krediteket, így a munkáit megtaláljátok XDA fórumon (is): katt, itt pedig a BK's Transparent Theme -et kell keresni, ha valakinek megtetszett. Én csak hátteret variáltam át, és az órát.
+ Power Toggles
-
errrtu
aktív tag
válasz
animoo #12750 üzenetére
Abszoltue nem neked szólt csak kikívánkozott belőlem és nem a te munkáid inspiráltak arra, hogy megosszam eme gondolataimat. Amit leírtam azt maximálisan azokra a témákra értettem amikben semmi önálló gondolat, semmi kreativitás nincsen. Nem szeretnék ujjal mutogatni bár ha így teszek biztosan nem értesz te sem félre.
Én például még sosem csináltam magamnak ikonokat sem pedig háttérképet bár szerintem e két dolog nélkül igazán egyedit nehéz alkotni. A különböző megosztó oldalakat pont olyan szándékkal látogatom én is mint te és gondolom a legtöbben erről a fórumról. Ötleteket "lopni", új trükköket tanulni, új alkalmazásokat megismerni vagy éppen másképp alkalmazni olyan dolgokat amiket már használtunk. Ez tök jó és nincs is ezzel semmi baj.
Sosem használtam UCCW-t mert a MinimalisticText mindenben kielégítette igényeimet. Aztán a MCS-n találtam egy témát ami annyira megtetszett, hogy felpattintottam az uccw-t megcsináltam magamnak majd pár nap múlva kiegészítve a saját igényeimmel bővítettem. Persze már nincs fent pedig azt hittem ez majd így marad hetekigArra azonban ügyeltem, hogy megemlítsem a forrást mert szerintem ez így korrekt. Mint ahogy az is, hogy válaszoljunk valakinek aki megtisztel egy esetleges válasszal, pláne ha még esetleg segítséget is nyújt. Persze ha pörög a fórum akkor sokszor elcsúszunk egy két hozzászóláson.
Szóval hajrá, csak így tovább
Egyébként volt itt egy kezdeményezés, hogy ha valaki megoszt egy screent akkor vegye már a fáradságot és írja már le, hogy mit használt. Ezt én támogatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- 53 m2-es panel lakás Budapest XVII. kerületében eladó
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- hibás WerMamba Phantom roller +ajándékkal! (kivehető akkus, tárcsafékes)
- XXXL Lutz narancssárga kanapé + ajándék 2 db kisasztal
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest