- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
animoo
senior tag
válasz
Adamis #19000 üzenetére
Volt mar olyan, ami narancssarga-magenta kombo (http://mycolorscreen.com/2013/07/10/futures-call-2/).
es egy regebbi:
http://mycolorscreen.com/2013/03/29/lighty-mighty/Azonban hiaba rozsaszin valami, ha nem igazan tetszetos, es attol, hogy a holgyek kedveben szeretne jarni a kollega, meg nem kell giccsesnek lennie
zho-lee: szellemes, hahaha
-
1tigris
tag
válasz
Adamis #17865 üzenetére
Nos teljesen igazad!
Bár kinek ez kinek az tetszik. Pár ikon csomagot néztem de a Clean Mester mindegyikbe seprű, a skype is ilyen alakú, Freedi YouTube ra nem is emlékszem láttam e, de DFX zenelejátszót, Screen off And lock képernyőzárat, és Panecal calculatort biztos nem találtam egybe se!
Akkor kérdezlek tisztelettel hogy tovább?
-
válasz
Adamis #17794 üzenetére
Én is nagyon szeretem a gesztusvezérlést. Nálam 2 kopp appdrawer, összecsippentés beállítások, nagyítás mozdulat Nova beállítások, lefelé mozdulat stat.bar lecsúszik, felfelé mozdulat stat.bar megjelenik, eltűnik. Az első napokban még szokni kell, de mikor már több hete/hónapja használja így az ember, berögzül.
(#17795) kakukkmarci
A link mögött csak about:blank van.
-
-
punky10
addikt
válasz
Adamis #17520 üzenetére
Nova Prime-ben van olyan,hogy csak a statusbar jöjjön elő,de én inkább a lecsúszósat használom.Nem csak egy ikont látok,hogy jött egy SMS,hanem azt is,hogy ki küldte.Plussz a kapcsolók és pár alkalmazás indításának a lehetősége...Szóval szerintem ez a jobbik megoldás...
-
-
xtevo
őstag
válasz
Adamis #13252 üzenetére
Köszi a részletes választ, így van beállítva, és így se frissül...
nem értem... Auto Location, helymeghatározásnál is be van google-ös pipálva, egyedül GPS-t nem adtam még neki... vagy az is kell? Google Térkép rögtön megtalálja, hol vagyok... beraktam már újra is az uccw widget-eket...
Nincs ötletem..@pepe091
Adamis kolléga megértette a problémám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gyúrósok ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Drón topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Xiaomi Electric Scooter 4 Lite 2nd Gen elektromos roller
- Segway ninebot max g2e - még 2 év gyári garanciával
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest