Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kiesett a pikszisből a BOE
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Padisah
üzenetére
Annak idén nálam is voltak szoftveres anomáliák régebbi szoftver verzióval pláne DoVi filmekkel, most 486-al ez megritkult, van egy két film ahol még észrevehető mikro lag, de már nem zavaró a mértéke, és nem minden filmet érint ez szerencsére.
Most Chromecast with Google TV 4k verzióval küzdök, mert a legutolsó frissítés Android TV OS verzió 12-röl 14-re váltott a Netflix applikáció DoVi filmek lejátszása esetén a film megállításakor kifekteti a lejátszót, annyira hogy a lejátszó felülete 8 bitre áll át szétesik a szín és csak a készülék (nem a TV) áramtalanításával hozható helyre a probléma, így a Chromecast with Google TV-n most Netflixet nem akarok nézni, minden más lejátszó programmal nincs gond pl. HBO vagy Plex.
Gyanús nekem hogy a Netflix applikációja Android TV OS 14-el nem egészen kompatibilis, pedig a felület gyorsabb.
Még mielőtt megkérdezi valaki miért használom a Chromecast with Google TV-t a TV-hez, csak mert jobb a képe még mindig. -
Swenk
aktív tag
válasz
Padisah
üzenetére
Csatlakozom, 65C805 a tv-m és nincs vele semmi gondom, sőt, nagyon szeretem, meg vagyok vele elégedve.
Ami nekem nem tetszik itt,a hozzászólásoknál, hogy, valakinek a 18,53-nál megakad a filmje, direkt nem írom az angol szakmai kifejezést, mert ennek használatától sem leszek szakértője a témának,sznob meg nem szeretnék lenni,azonnal megállapítja, hogy a TCL SZAR. Nem számít, hogy utána a 2 órás film simán fut. Egyesek nagyon szeretnek általánosítani, pedig esetleg csak a saját, 1db készülékével van baj.
Nálam a "teszt"-re ajánlott film sem akadozott, ezért most én is általánosítok: A TCL tv nagyon JÓ!
-
nicu71
addikt
válasz
Padisah
üzenetére
Nagyon köszi,nekem is 805,és én imádom,de mindig jobbat szeretne az ember,és nekem jólesene az a plusz basszushangszóró is/bár van külön hangcucc de pl híradóhoz nem kapcsolom be,meg van ez a fixációm hogy biztos sokat fogyaszt még külön .Szóval lényeg hogy ezenkívül nem látványosan jobb, így talán lenyugszok a p*csába 😅
-
HF77
őstag
válasz
Padisah
üzenetére
gondolkodtam én is hogy c805 után váltok 765-re de aztán mégsem. úgy voltam vele hogy pl hang nálam nem játszik mert projektor van, a kép meg annyival tuti nem lesz jobb hogy deficitesen eladjam a c805-öt az újra meg költsek még vagy 100e-t pluszban. így maradt az eredeti felállás!
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Padisah
üzenetére
Bár én csak üzletben láttam a C765 -öt, de a hangja biztosan jobb. Képben meg valószínű inkább normális minőségű anayagnál lesz különbség. HDR -ben, DV -ben.
Egyébként ha van a közelben például Euronics, akkor pendrive -on vitt anyaggal valószínű mindegyiket meg tudja nézni, aki kíváncsi a különbségre.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- További aktív témák...
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor