- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
snyper990
őstag
válasz
kovacsit #29961 üzenetére
Alapból a beállításokban az alkalmazások almenü app listájából tudod indítani. Nem Android/Google TV app, így nem tesz ki neki a rendszer indító ikont.
Ha mindenképp ragaszkodsz a Chrome-hoz és a banneres/ikonos launcherhez (vannak normálisabb, direkt ATV-s böngészők is amúgy), én ezt használtam anno, amikor a Telekom droidos boxára még nem volt elérhető az ATV-s Netflix. Kicsit melósabb, de egyszer kell normálisan megcsinálni, utána működik -
snyper990
őstag
Tegnap reggel feldobta az 55C745X2, hogy elérhető egy frissítés, de rányomtam, hogy majd később. Erre este bekapcsoláskor feltelepítette magától annak ellenére, hogy az automatikus frissítés ki van kapcsolva.
Mondjuk szerencsére eddig semmi hátrányát nem tapasztaltam, ugyanolyan, mint volt. Egyedül az AirPlay kapcsolta vissza magát, azt kellett megint deaktiválni, de ránézésre a beállítások is megmaradtak úgy, ahogy voltak. -
snyper990
őstag
válasz
st6969 #23241 üzenetére
Nem próbáltam, csak letiltottam. Még mindig nem vettem észre, hogy valami ne működne miatta.
Gondolom kb. ugyanaz az app, ami a droidos telefonokon is van. Valószínűleg be kell hozzá jelentkezni. Én még anno a telekomos droidos boxhoz csináltam egy Google-fiókot, egyedül a box és a tv használja, így túl sok vizet nem zavar.
Szerintem a Google-féle hangvezérléshez („Ok, Google”) kellhet az app, de azt eszem ágában sem lenne használni még telefonon sem, nemhogy tévén.
Már csak arra kéne rájönnöm, hogy az Airplay-t hogyan kell belôle kigyomlálni legalább olyan szinten, hogy ne dobjon minden indításkor egy értesítést. Vicces, hogy egy droidos tévén Google-szolgáltatásokat egyszerűbb letiltani, mint egy Apple-öst -
snyper990
őstag
-
snyper990
őstag
Akit zavarnak a letiltott mikrofon miatti sárga LED-ek, állítólag ha a Google alkalmazástól elveszed a mikrofon-hozzáférés engedélyt, nem világítanak tovább.
Én magát a Google alkalmazást tiltottam le egy az egyben, az tuti megoldja. Legalábbis az 55c745-ösünkön megoldotta, és ebből eredő hátrányt eddig még nem tapasztaltam, bár még csak reggel óta van így. Csak elegánsabb megoldás, mint a szigszalag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest