- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Padisah
tag
55C765 tv-re kötöttem 2 TB-os seagate külső HDD-t, látja a rajta lévő mappákat, fájlokat, de nem játsza le őket. Ha indítom valamelyiket lefagy. NTFS a formázás rajta. 1 TB-os HDD-vel nincs baj. Ez lenne a felső határ? Más is tapasztalta ezt?
-
Padisah
tag
Tegnap este néztem meg 55c765-ön Netflixen a Kézipoggyász című filmet, ami állítólag 4k DV atmos, semmi akadást nem észleltem sehol. Tulajdonképpen tejesen gyári beállításokon van a tévé, ahogy dobozból kivettem, egyedül beszédhangot emeltem ki. Néztem Warcraftot, az is állítólag 4k DV, ott sem láttam semmit. Atlast is néztem, ott sem láttam semmit. Tévét gyorsindításon hagytam.
-
Padisah
tag
Tud a 805--ös vagy 765-ös tv 4 TB-os külső HDD-t írni-olvasni? Kell-e hozzá valami valami formázás vagy mindegy? Házi képek és videók lennének rajta.
Netlix prémiumon van, most néztem végig az Arcane sorozatot most nézem a Parazitát, nem vettem észre velük gondot. Azt nagyon sajnálom, hogy a D&D Betyárbecsület nincs magyar nyelven, de azzal sem vettem észre akadást.
Viszont most néztem a női kézi EB-t és gyakran van hang kimaradás ilyen pár tizedmásodpercre a 765-ön. Na ez idegesítő jelenség. Másnál? -
Padisah
tag
válasz
jesszjessz #33336 üzenetére
805-ön és 765-ön is az utolsó forrást keresi, pl. t-comos smart boxot, ha nincs bekapcsolva, akkor várja, hogy bekapcsoljam.
-
Padisah
tag
válasz
Stealth #33061 üzenetére
Azt hiszem Netflix prémium van, nem az alap az biztos, de nem vettem észre semmilyen akadást. Pixelhibát sem vettem észre, mondjuk nem is kerestem nagyítóval. Amikor a 805-öt megvettem, akkor egy héten keresztül minden nap fél óra - óra hosszan nézegettem 4k-s youtube videókat olyan szép a képe. Euronicsben vettem mindkettőt, hazavitel előtt kibontották, bekapcsolták, megnéztem működik, futólag nem láttam rajt pixelhibát és itthon sem. Az 55765 most 280 ezer volt, OLED-ből ilyen méret azt hiszem 400 felett kezdődik.Az 55c805-öt vettem 250 ezerért. Ennyi különbséget megért nekem. Gyors az operációs rendszere is. Korábban minix tévéokosítót használtam, ahhoz képest villám. Korábbi 32"-os LG full hd tévé után ámulat a képe.
-
Padisah
tag
-
Padisah
tag
Február végén vettem egy 55C805-öt. Alapvetően tévénézésre, youtubra, netflixre, házi videókra használom. T-com-os IP tv van állítólag full hd felbontással 50Hz-en. Semmi problémám nem volt a tévével. Most vettem egy 55C765-öt, a régi ment a gyerekeknek, ez maradt nálam, ugyanúgy semmi problémám vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest