Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ad4m1337
aktív tag
Elotte visszekuldtem egy Philips 8518 -at az alzanak a munoseghibas panel miatt, annak sokkal jobb volt, de megkockaztatom hogy a regi 2018 -as samsung alsokategorias tv -nek is kellemesebb volt..
Nagyon doboz hangja van, elmosodott tartomanyok, mint egy telefon hamgszoro kb. Nincs nagy elvaras, mert van rendes hifi hangfalam, de azt csak film + zenehez hasznalom.
-
mihaly13
tag
A csatornák részlegén ott lehet megnézni a paramétereket jel erőség stb. Képzeld nekem van egy LG 48C2 oledem és amikor megjött az 55C805 lecseréltem mert nagyobb , előről nézve elég jó képe van a TLC-k de amikor megláttam az oldalról hogy milyen pocsék képe van azonnal vissza tettem az LG a helyére !
-
Válaszolok magamnak:
- mennyire felhős a képe? Egyáltalán nem észrevehető.
- oldalról mennyire gáz a betekintési szög? Már minimálisan oldalról is fakul a kép.
- google TV-re Kodit fel lehet rakni? app sideloading itt létezik? Igen és igen.
- úgy általánosságban mennyire gyors a TV? Meh, néha akadozik, kevés a 2 GB RAM.
- hangja vállalható? Átlagos TV nézésre tökéletes. Nem rosszabb, mint amihez szokva vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- Új Bontatlan dobozos Horizon 4K Qled 139cm 55" Tv Wi-Fi,Netflix,Youtube, HDR stb
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(aztán simán lehet...) Köszi
Vhiktor