Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BreamHunter
tag
válasz
drzsolt74
üzenetére
“Sőt, most már ha pár másodpercre megállok egy csatornán, akkor nem vált át, csak ha leokézom.”
Ez mindig ilyen volt. Nekem mióta megvan így működött. OK nélkül nem váltott sosem csatornát csak kilépett a csatorna listából.
HF77: Az OK gombbal balról előjön a csatorna lista, nekem ott b@szakszik.
Faby: A dedikált gomboktól nekem is vörösödik a fejem. Aki kitalálta, hogy külön gombokat tesz a távorányítóra bizonyos appokhoz annak eltörném a kezét. Bárhol van a távirányítón az ember napjában többször is véletlen megnyomja vagy megnyomódik. -
Faby
senior tag
válasz
drzsolt74
üzenetére
Sőt, most már ha pár másodpercre megállok egy csatornán, akkor nem vált át, csak ha leokézom.
Na ez jöhetne az 50C805-re is, sok apróság mellett ez az egyik legidegesítőbb feature, amit nem tudok megszokni a Samsung, LG után.
A másik ilyen nekem a távirányító, egyszerűen nem esik kezemre, túl kicsi, rossz helyen vannak a hangerő, csatornaváltás gombok, nincs rajta lejátszásvezérlő gomb, cserébe van 6 db -nekem- felesleges dedikált gomb a Netflix, stb szolgáltatásokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Vhiktor