Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BreamHunter
tag
válasz
Stealth
üzenetére
“A sok a apró hibáról ír kb 5 ember”
Nálad beakadt a lemez?
Valakinek van valami hibája a tévével, észrevesz egy hibát, ide beírja ami a tévé topikja te meg jössz ezzel az 5 emberes hülyeségeddel és finoman elküldöd őket a fenébe.Érdekes módon mindig csak 5 ember ír ide hibákat? Sokszor 5 ember lesz az már. Én is befogtam a pofámat, rég nem írtam ide ergó cserélődnek az 5 emberek ezek szerint. Ugye?
Mikor nekem volt gondom nem név szerint, de én is megkaptam az 5 ember “sír” csak mantrádat!Mindenki érti már a topikban, hogy tövig nyalod a TCL-t, de el kell
keserítselek. Nem az a helyzet, hogy ez a tv olyan hű, de fasza lenne. Neked lehet rohadt nagy az ingerküszöböd, ha képtelen vagy belátni, hogy egyáltalán nincs minden rendben.
Nem a felhasználókban van a hiba, de te valahogy többségben olyan dehonesztáló hozzászólásokat írsz ami alapján az ember tényleg azt hiszi ő a hülye.Ne érts félre. Biztos vagyok benne, hogy szemtől szemben valahol söröznénk és jól elbeszélgetnénk, de itt a topikban egy kicsit soknak érzem az általad a TCL-t felmentő, pártoló hozzászólásokat a rengeteg hibáját figyelembe véve!
Minden tiszteletem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Lexus, Toyota topik
- Filmvilág
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Samsung QE75Q7FN QLED
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 50UM7450 4K WEBOS Magic Remote + ajándék!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4022
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Vhiktor