Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
azerus5
csendes tag
válasz
Benito187
üzenetére
55c805-ön a kontrasztos obejktum ugrálást tapasztaltam, de inkább set-top box-os képnél és beépített Media lejátszónál. TV-re telepített VLC-vel vagy PC-ről 4K 60Hz monitorként (VLC, Játékok) nincs ilyen vagy csak nem látom. Tesztelésre, beállításra a Kopogás a kunyhóbant használtam mikor Bautista kimegy a teraszra és bentről mutatják, akkor az ablak belső rácsa szépen ugrál. A motion beállítosoknál a felső csúszka 8-asra állításával sikerül megszüntetni, de ezzel se vagyok teljesen kibékülve.
Általános tuti megoldás engem is érdekelne.A hang elcsúszás átviteli limit lehet külső drive-ról. DLNA-ról, gyenge G-s wifivel beépített Media lejátszó 4k HDR-es filmeknél csinálta, de VLC nem, az megakadt egy pillanatra ami összességében kevésbé volt zavaró. N-es wifivel már nem tapasztaltam.
Netes lassulást nem tapasztaltam. Ha a TV tényleges kikapcsolt állapotánál is fennáll, akkor biztosan nem a TV az oka.
Extra: HDR-nél fényerőn teljes képernyőn sötétebb jeleneteknél ugrált a TV fényereje, TV-n lejátszott film és PC játékok közben is. HDR beállításnál fényes preferálása helyett kiegyensúlyozott nem oldotta meg, de a fényerő 100%-nál lejjebb vétele után nem tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Spotify
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Vhiktor