- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- 
			  Mobilarena TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Vismajor01 addikt válasz  boborján2

üzenetére boborján2

üzenetéreA TV gyorsindítás funkció bekapcsolása esetén 25 másodpercenként kattan egyet-mintha ki vagy bekapcsolnánk. Ha a gyorsindítás funkciót kikapcsolom akkor nem csinálja, cserébe 5 perc mire feláll a rendszer. Sehol nem sugalltam, hogy csak az emaghoz lehet vinni, konkrétan ez volt a kérdésem, hogy lehet e máshova mint a forgalmazó? És mellékes megjegyzés volt, hogy azért nem akarom a forgalmazóhoz vinni, mert a forgalmazó az EMAG, és nyomorult banda. Ugyanis már elinditottam náluk a garanciáztatást, ami így zajlott, 
 irtak hogy nekem kell becsomagolni a TV-t, és nem vállalnak felelősséget a szállításkori sérülésekért
 irtam h ezt felejtsék el, 75 inch meg 40 kiló, leszedni se tudom a falról egyedül nem hogy becsomagolni nekik. A mediamarkt ugyanúgy kijött házhoz a samsung TV-ért, direkt felhívtak, hogy van e a TV-nek doboza, mondtam nincs, úgy jöttek h hoztak dobozt, segítettek nekem becsomagolni, levenni a falról etc. Meg így vitte el tőlem a husqvarna a fűnyíró traktort, a gorenje a hűtőt, de ez mindegy is.
 Emag erre az emailre nem válaszolt, nem keresett, semmilyen formában nem tájékoztatott de még csak a felvétel várható napjáról sem
 Futárcég nem irt, nem hivott
 Random szám csütörtök negyed 8kor! hív, nem vettem fel, nyilván azt se tudtam ki az
 Péntek reggel 7 órakor a ház előtt áll és ÁLL A DUDÁN. Tudtam h akk telefonon is biztos hív, felveszem mondom VAN CSENGŐNK BMEG. Itt emberek laknak/élnek te meg állsz a dudán mint egy hülye. Ráadásul reggel 7kor.
 Hát ő csengetett
 Nem csengetett mert müködik a csengő épp tegnap teszteltük, de mindegy is, TV-ért jöttek?
 igen
 És hoztak dobozt, becsomagolják?
 Nem azt magának kell
 Oké akkor viszontlátásraEzért, ezekre biztos nem bízom a 650 ezres tvmet. Se az emagra se erre a futárcégre. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kuponkunyeráló
- Hardcore café
- LEGO klub
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- Hisense 85A6EG 215CM 4K Q-LED SMART PRÉMIUM UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 65UT81003LA 55 colos UHD AI UT80 4K Smart TV Magic Távirányítóval!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor
 Vhiktor