Hirdetés
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Kimaxolja az üzemidőt a következő Amazfit
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
fojtviki
üzenetére
Én is azt vettem
(805) . Nem volt képben BF előtt, mert Hisense-t akartam (410volt 1x akcióban most már 450környéke legutoljára a Hisense 75 U8HQ ---a C845 meg már a vásárlási határ felett volt ami hasonó "tudású" kb ) Csak sajnos mint kiderült IPS paneles,nekem annak rosszabb lenne a feketéje,mozizni a VA jobb ---van egy 55ös hisense u8qf azzal nagyon meg vagyok elégedve (kép,hang tekintetében ,132 zónával se rossz ) Kíváncsi leszek a 805re ,főleg a kép ,hang nem kell mert házimozi lesz rajta
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Projektor topic
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Warhammer 40.000
- Robotporszívók
- Jövedelem
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(805) . Nem volt képben BF előtt, mert Hisense-t akartam (410volt 1x akcióban most már 450környéke legutoljára a Hisense 75 U8HQ ---a C845 meg már a vásárlási határ felett volt ami hasonó "tudású" kb ) Csak sajnos mint kiderült IPS paneles,nekem annak rosszabb lenne a feketéje,mozizni a VA jobb ---van egy 55ös hisense u8qf azzal nagyon meg vagyok elégedve (kép,hang tekintetében ,132 zónával se rossz ) Kíváncsi leszek a 805re ,főleg a kép ,hang nem kell mert házimozi lesz rajta
Vhiktor