- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Android dual SIM okostelefonok
- iPhone topik
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
slice14
üzenetére
A második és a harmadik kód szinte ugyanaz. Csak picit gyorsabb. Használhatod a második megoldást is, vagy akár az elsőt, ez csak egy javaslat volt a részemről.
Nem feltétlenül kell az egész kódot refaktorolni (újraírni), de ha új dolgokat adsz a kódhoz, amik nem függnek szorosan az eddigi koncepciótól, azt meg lehet oldani így is.
700+ sor
. Azt hogy szerkeszted? Nekem össz-vissz 8 soros az egész, bár én csak a háromnapi szöveges előrejelzést, az aktuális hőmérsékletet, a mai max/min értéket, illetve a helyet és az országot nyerem ki. Mondjuk ennél több adat nem is nagyon férne ki a statusbar értesítésre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Mini PC
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Akvarisztika
- Asztrofotózás
- Február végén bárki kipróbálhatja a Marathont
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Azt hogy szerkeszted? Nekem össz-vissz 8 soros az egész, bár én csak a háromnapi szöveges előrejelzést, az aktuális hőmérsékletet, a mai max/min értéket, illetve a helyet és az országot nyerem ki. Mondjuk ennél több adat nem is nagyon férne ki a statusbar értesítésre...