Hirdetés
- Yettel topik
- Nokia N9 - az első mohikán
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
dzsordzs69
üzenetére
Ohh, akkor bocs! Azt hittem csak Nugát alatt vette ki Pent ezt az opciót. Mindenesetre ez a task pótolja a hiányzó funkciót a 7.0-nál régebbi droidokon.

Picit utánaolvastam a dolgoknak, s azért nem lett deprecated a funkció, mert még lehet használni Nugáton is, csak engedélyt kell adni az appnak az értesítésekre. Ezért kicsit átalakítottam a taskot ([link]). A Copyright-ot fenntartom magamnak az Activity indításért nem UI, háttér szálról.

Műkődik a task, köszi, bár egy árva mukkot sem értek belőle.
Elsőre talán pilótavizsgásnak tűnhet, ha még nem fejlesztettél Droidra, de itt minden le van írva az osztályról. A Java Function-ökkel pedig meg tudod szólítani közvetlenül az Android API-t, azaz olyan dolgokat is tudsz csinálni vele, amit a Tasker natívan nem, de a rendszer támogat.

Ja és cimkébe beleírtam a lehetőségeket, hogy érthetőbb legyen. A 0 a csendes, az 1 a rezgő, s a kettes a normál, ha jól emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- Wallhack SP005 és CR005 Nehezen kapható Üveg Egérpadok
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- Kingston 2TB KC3000 NVMe SSD - Garanciális
- Kingston FURY 32GB (2x16GB KF560C36BBEK2-32) DDR5-6000 CL36 - Garanciális
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Realme 12X 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rendelésre! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 2TB SSD
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest