Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Szerintem nem rossz dolog, rövid infók kiíratására tökéletes. Ha pedig csicsázni szeretnéd, a Toastnak meg lehet adni egyedi kinézetet (kódból), szóval annyira nem is lemaradott. Csak a fejlesztők többsége nem foglalkozik ezekkel, így kevésszer látom. Pedig nagyon szép dolgokat is lehet vele létrehozni...
Én egyedül csak azt sajnálom, hogy GUI szálon (Activity), vagy a fő szálon (az is GUI thread) lehet csak Toastot csinálni, s a Tasker a Java Functions-t Serviceként futtatja. Szóval maximum a már említett Looperrel lehetne egy nem GUI szálból Toastot létrehozni. Meg is próbáltam annó összehozni egy ilyen taskot, mivel idegesített, hogy ilyen mostohán van kezelve a toast kezelés, s nem tudok neki pl. egyedi pozíciót megadni. Ami pedig azért zavar, mert ugye a billentyűzet ott nem érinthető, ahol a toast van...

Sikerült is összehozni a dolgot, de 'befagy' a Looper és a Tasker, s a végtelenségig megy a task, a megadott 6 mp helyett. A Toast ugyan eltűnik, de a taskjaim nem futnak le, csak Tasker kilövés/reboot után. Írtam ezzel kapcsolatban Pentnek, de nem reagált...
Egyébként itt letölthető a félkész taskom.
(#5980) HREH
Igen, amit mondtál, abban van igazság, mert valóban van két Toast konstans, az egyik a SHORT, a másik a LONG. A dev reference egy kicsit félrevezető ([link]), mert itt is ezt említik csak. Ugyanakkor a durationnál a fordító egy integert vár (erről árulkodik az int duration = kezdetű sor), azaz bármilyen pozitív, egész számot írhatsz oda a Toast.LENGTH_SHORT helyére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest