- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Az az érzés, mikor kb fél év szenvedés után rájössz, hogy mi a gond a taskoddal, és végre működik appként is, igazán felemelő!

Csináltam Javascriptben és egy HTML alapú webview Scene segítségével egy komplett SoundCloud lejátszót, mert nagy zenebolondként nem volt elég számomra az SC app által nyújtott minőség...
Ez működik, ahogy kell, de csak a Taskerből taskként futtatva. Ha az AppFactory-vel próbáltam exportálni, sosem jött össze a dolog... És ez hasonlóképp volt a többi kicsit komolyabb JS alapú taskjaim esetében is.Eddig annyira nem izgatott a dolog, de most át kellett volna küldenem a projektet app formájában egy kollégának. Ezért ma kb az egész délelőttöm debuggolásra ment rá, mivel sehogyan sem akaródzott működni a dolog.
A logok alapján az jött le elsőnek, hogy az app motor nem szereti a functionöket, így széttúrtam a kódot, és végeredményül kaptam egy csúnya, hosszú, de exceptionmentes kódot. Viszont ez sem segített sokat. Már majdnem feladtam, aztán, afféle végső ötletként beszúrtam egy HTTP Get-et inaktívként a taskba, és láss csodát, müködik az app!

Viszont, amit nem értek, hogy én extra permissionnek direkt beírtam az INTERNET-et, mégsem adta meg az App Factory ezt a jogot...
Szóval bárkinek, aki JS, Shell, vagy SL4A kódból próbál appot faragni, melegen ajánlom, hogy a leírt letiltott task elem segítségével biztosítsa a jogokat, mert a Tasker valamiért az Extra permissionökkel nem tud mit kezdeni!

Szvsz: végre van egy nagyon kicsi, és gyors SoundCloud alkalmazásom, ami sokkal szebb minőségben tolja a zenéket!

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- Dell Latitude 7480 használt laptop eladó
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez működik, ahogy kell, de csak a Taskerből taskként futtatva. Ha az AppFactory-vel próbáltam exportálni, sosem jött össze a dolog... És ez hasonlóképp volt a többi kicsit komolyabb JS alapú taskjaim esetében is.