- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
HREH
senior tag
válasz
pigster
üzenetére
2 külön profil kell.
Ha más típusú contextet (triggert) akarsz megadnui a meglévő mellé, akkor nyomj hosszan a már létezőre, és ott az Add-ra.
Attól függ, hogy van beállítva. Alapesetben ez user inputnak minősül, és emiatt nem fogja mégegyszer lenémítani. Nyilván, ha csak 1 időérték van megadva contextnek, akkor az minden nap le fog játszódni. Pl. hétfőn 10:00-kor átáll rezgőre, te visszanyomod a hangerőt, ekkor automatikusan már csak kedden 10:00-kor fog megint rezgőre váltani. (nyilván itt is lehet még bonyolítani a dolgon, de az alapkoncepció körülbelül ilyesmi)egyébként ne ijedj meg, az elején nekem is nehéz volt kezelni a progit, aztán sok-sok próbálkozás után belejöttem
emlékszem, mikor totál kezdőként teljesen egyedül írtam egy profilt, ami bejövő hívásnál felnyomja a fényerőt, majd a hívás végeztével visszaállítja (örültem is, mint majom a farkának
), akkor nyomtam rá először a 'Variables' fülre... (azelőtt gyakorlatilag féltem hozzáérni
) na onnantól kezdve nem volt megállás, mindent ilyen módon akartam megoldani, rengeteg időt töltöttem azzal, hogy felokosítottam a már meglévő profiljaimat, meg csináltam egy tucat másikat is
szóval no para, idővel meg lehet szokni
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- AliExpress tapasztalatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Formula-1
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone gyári/emelt kapacitású akkumulátor csere 6 HÓNAP GARANCIÁVAL
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), akkor nyomtam rá először a 'Variables' fülre... (azelőtt gyakorlatilag féltem hozzáérni
) na onnantól kezdve nem volt megállás, mindent ilyen módon akartam megoldani, rengeteg időt töltöttem azzal, hogy felokosítottam a már meglévő profiljaimat, meg csináltam egy tucat másikat is