Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HREH

    Topikgazda

    válasz pigster #5723 üzenetére

    2 külön profil kell.
    Ha más típusú contextet (triggert) akarsz megadnui a meglévő mellé, akkor nyomj hosszan a már létezőre, és ott az Add-ra.
    Attól függ, hogy van beállítva. Alapesetben ez user inputnak minősül, és emiatt nem fogja mégegyszer lenémítani. Nyilván, ha csak 1 időérték van megadva contextnek, akkor az minden nap le fog játszódni. Pl. hétfőn 10:00-kor átáll rezgőre, te visszanyomod a hangerőt, ekkor automatikusan már csak kedden 10:00-kor fog megint rezgőre váltani. (nyilván itt is lehet még bonyolítani a dolgon, de az alapkoncepció körülbelül ilyesmi)

    egyébként ne ijedj meg, az elején nekem is nehéz volt kezelni a progit, aztán sok-sok próbálkozás után belejöttem
    emlékszem, mikor totál kezdőként teljesen egyedül írtam egy profilt, ami bejövő hívásnál felnyomja a fényerőt, majd a hívás végeztével visszaállítja (örültem is, mint majom a farkának :DDD ), akkor nyomtam rá először a 'Variables' fülre... (azelőtt gyakorlatilag féltem hozzáérni :B ) na onnantól kezdve nem volt megállás, mindent ilyen módon akartam megoldani, rengeteg időt töltöttem azzal, hogy felokosítottam a már meglévő profiljaimat, meg csináltam egy tucat másikat is
    szóval no para, idővel meg lehet szokni :)

    [ Szerkesztve ]

    "Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."

Új hozzászólás Aktív témák