Hirdetés
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
RCH
tag
válasz
slice14
üzenetére
Kicsit elvesztettem a fonalat a dolgod ügyében, ezért leírom hogy van nálam 1-2 dolog.
Nekem van egy alap profilom: ez beállít mindent alapra: hangerô, wifi, stb. Ez task, nem profil, tehát egyszer lefut (pl bootoláskor) és nem állítgatja folyton vissza magát erre, mintha profil lenne.Tehát reggel, bekapcsoláskor lefut, majd a Tasker nyomban észre veszi, hogy otthon vagyok, akkor elindul az otthoni profil, ami bekapcsolja a wifit, leveszi a hangerôt, blabla. Ez a profil úgy van beállítva, hogy ha lelépek otthonról, akkor mindent visszaállít a korábbi állapotra (Restore settings), tehát nem futtatja le újra az alap profilt.
Este kézzel váltok éjszakai módba, de ezt lehetne automatizálni is, olyankor több lehetôség van:
1: Egy éjszakai profil futtatása, ami leállítja az otthoni taskot, kikapcsolja az otthoni profilt, majd lefuttatja az éjszakai taskot. Ha végzett, akkor meg - exit tasként - lefuttat egy másik profilt (Otthonit, alapot, bármit)
2: Az éjszakai mód beállít egy értéket egy változóba és az alapján az otthoni profilba írt if-es rész megváltoztatja a szükséges beállításokat.(Lehet, hogy bonyi, bocs.)
Nekem alapból (szinte)minden task azzal indul, hogy a %TaskName globális változóba beállítja a saját nevét.
Ezzel egyfelôl le tudom kérdezni mi fut, másfelôl tudom azt manipulálni.Az alap profilba tehát lehetne egy olyat:
if %TaskName !~ Éjszaka{
Nappali hangerô
}else if{
Éjszakai hangerô
}Vagy valami ilyesmi. (Nehéz Tasker nélkül leírni a kódot
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Bittorrent topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- Xbox tulajok OFF topicja
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)