Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- iPhone topik
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
RCH
tag
válasz
slice14
üzenetére
Kicsit elvesztettem a fonalat a dolgod ügyében, ezért leírom hogy van nálam 1-2 dolog.
Nekem van egy alap profilom: ez beállít mindent alapra: hangerô, wifi, stb. Ez task, nem profil, tehát egyszer lefut (pl bootoláskor) és nem állítgatja folyton vissza magát erre, mintha profil lenne.Tehát reggel, bekapcsoláskor lefut, majd a Tasker nyomban észre veszi, hogy otthon vagyok, akkor elindul az otthoni profil, ami bekapcsolja a wifit, leveszi a hangerôt, blabla. Ez a profil úgy van beállítva, hogy ha lelépek otthonról, akkor mindent visszaállít a korábbi állapotra (Restore settings), tehát nem futtatja le újra az alap profilt.
Este kézzel váltok éjszakai módba, de ezt lehetne automatizálni is, olyankor több lehetôség van:
1: Egy éjszakai profil futtatása, ami leállítja az otthoni taskot, kikapcsolja az otthoni profilt, majd lefuttatja az éjszakai taskot. Ha végzett, akkor meg - exit tasként - lefuttat egy másik profilt (Otthonit, alapot, bármit)
2: Az éjszakai mód beállít egy értéket egy változóba és az alapján az otthoni profilba írt if-es rész megváltoztatja a szükséges beállításokat.(Lehet, hogy bonyi, bocs.)
Nekem alapból (szinte)minden task azzal indul, hogy a %TaskName globális változóba beállítja a saját nevét.
Ezzel egyfelôl le tudom kérdezni mi fut, másfelôl tudom azt manipulálni.Az alap profilba tehát lehetne egy olyat:
if %TaskName !~ Éjszaka{
Nappali hangerô
}else if{
Éjszakai hangerô
}Vagy valami ilyesmi. (Nehéz Tasker nélkül leírni a kódot
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Apple Watch
- Eredeti játékok OFF topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen autót vegyek?
- Crimson Desert
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ZBook 17 G6 17.3" FHD IPS i9-9880H RTX 3000 32GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- ASUS TUF Gaming F16 (2025) RTX 5050 115W/Core i5 13450HX / 16GB DDR5 Garancia 2028-ig Újszerű!
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)