Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
krysn95
csendes tag
Sziasztok!
Egészen kezdőként (eddig Lámáztam) cseppentem a tasker világába és egyből egy általam bonyolultnak tűnő task-ban szeretném az itteni tapasztaltak segítségét.:-)
TASK 1:
Azt szeretném, hogy ha megkérem autovoice-on keresztül a telefont, hogy játssza le az XY lejátszási listát, akkro indítsa el a lejátszást (nincs semmi egyéb feltátel, beépített zenelejetszábóan van a playlist). Azt szretném ha hozzá s ekéne érnem a telefonhoz, hanem automatikusan indítaná..TASK 2
Szóbeli parancs: Játszd le az xy-zenét a netről--> Megkeresi Youtube-on (vagy ahol elérhető minden zene) a szóban bediktált címet és el is indítja a lejátszást.Külön kérdés:
A fórum első oldalán említik, hogy inkább a fejlesztőtől vegyük meg a full app-ot és ne a play-ből. Hol tudom elérni ezt a variánst?

(hálás vagyok ezért a fórumért..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest