- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Engem szórakoztat és bármennyire is fura, működik. Mármint a módszer. A probléma az, hogy a módszert használó alkalmazás nem erre a feladatra van optimalizálva. Persze én is tesztelem különböző körülmények között. Először is, a különbség az, hogy egy dialer rövidebb és nagyobb hasonlóságot mutató mintákat kell megkülönböztessen, ezért magasabb egyezési küszöbértéket kell megadni. Ha hosszabbak és eltérőbbek a minták, akkor elég egy alacsonyabb mértékű egyezés. Ezért írtam, hogy jó lenne, ha az alkalmazásban ezt lehetne finomhangolni. De ennek a telefonhívásos megoldásnak megvan az az előnye, hogy több hangmintát is rendelhetek ugyanahhoz a művelethez. Mindegy, hogy a dialer melyiket azonosítja és "hívja", ha a Robotban ugyanannak a parancsnak az eseményéhez vannak rendelve. Nem értem, hogy miért gondolod körülményesnek. A módszer egyszerű, mint a faék. Létrehozok egy névjegyet, a robotban társítom egy parancshoz, a dialerben meg elrebegek egy hangmintát. Ennyi a "tanítás". Az már csak cukormáz, hogy a műveletről a visszajelzés nem egy üzenet az értesítési sávon, hanem egy szöveg, amit Mariska elrebeg és ezzel megvan a kétirányú kommunikáció illúziója. Pontosabban nem is annyira illúzió, hisz valós, realtime eseményről informál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Macbook Pro 16" A2141 2019 i7 32GB 512GB Astro (3)
- Nothing Phone 3a alza.hu-s vásárlás, független, 8GB/128GB
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Microsoft Xbox Classic + 1 db Kontroller, valamint Need For Speed játék
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- Eladó Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest