Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Engem szórakoztat és bármennyire is fura, működik. Mármint a módszer. A probléma az, hogy a módszert használó alkalmazás nem erre a feladatra van optimalizálva. Persze én is tesztelem különböző körülmények között. Először is, a különbség az, hogy egy dialer rövidebb és nagyobb hasonlóságot mutató mintákat kell megkülönböztessen, ezért magasabb egyezési küszöbértéket kell megadni. Ha hosszabbak és eltérőbbek a minták, akkor elég egy alacsonyabb mértékű egyezés. Ezért írtam, hogy jó lenne, ha az alkalmazásban ezt lehetne finomhangolni. De ennek a telefonhívásos megoldásnak megvan az az előnye, hogy több hangmintát is rendelhetek ugyanahhoz a művelethez. Mindegy, hogy a dialer melyiket azonosítja és "hívja", ha a Robotban ugyanannak a parancsnak az eseményéhez vannak rendelve. Nem értem, hogy miért gondolod körülményesnek. A módszer egyszerű, mint a faék. Létrehozok egy névjegyet, a robotban társítom egy parancshoz, a dialerben meg elrebegek egy hangmintát. Ennyi a "tanítás". Az már csak cukormáz, hogy a műveletről a visszajelzés nem egy üzenet az értesítési sávon, hanem egy szöveg, amit Mariska elrebeg és ezzel megvan a kétirányú kommunikáció illúziója. Pontosabban nem is annyira illúzió, hisz valós, realtime eseményről informál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest