Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Új dizájn, régi ár: fülbemászó ajánlattal búcsúztatja a Samsung a telet
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Engem szórakoztat és bármennyire is fura, működik. Mármint a módszer. A probléma az, hogy a módszert használó alkalmazás nem erre a feladatra van optimalizálva. Persze én is tesztelem különböző körülmények között. Először is, a különbség az, hogy egy dialer rövidebb és nagyobb hasonlóságot mutató mintákat kell megkülönböztessen, ezért magasabb egyezési küszöbértéket kell megadni. Ha hosszabbak és eltérőbbek a minták, akkor elég egy alacsonyabb mértékű egyezés. Ezért írtam, hogy jó lenne, ha az alkalmazásban ezt lehetne finomhangolni. De ennek a telefonhívásos megoldásnak megvan az az előnye, hogy több hangmintát is rendelhetek ugyanahhoz a művelethez. Mindegy, hogy a dialer melyiket azonosítja és "hívja", ha a Robotban ugyanannak a parancsnak az eseményéhez vannak rendelve. Nem értem, hogy miért gondolod körülményesnek. A módszer egyszerű, mint a faék. Létrehozok egy névjegyet, a robotban társítom egy parancshoz, a dialerben meg elrebegek egy hangmintát. Ennyi a "tanítás". Az már csak cukormáz, hogy a műveletről a visszajelzés nem egy üzenet az értesítési sávon, hanem egy szöveg, amit Mariska elrebeg és ezzel megvan a kétirányú kommunikáció illúziója. Pontosabban nem is annyira illúzió, hisz valós, realtime eseményről informál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest