- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Fotók, videók mobillal
- Úttörő Exynos chippel készül a Samsung
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszi! Erre nem is gondoltam, mivel nekem nincs ilyen notijelzésem. Néha külső billentyűzettel is használom. A helyes, teljes karakterkiosztáshoz kellett az External Keyboard Helper. Ez egy virt. felület nélküli billentyűzet. A váltást akartam automatizálni a robottal. Ha kapcsolódik a bt. bill, akkor álljon át EKH -ra. Szétkapcsolásnál pedig vissza Anysoftra. De a Samu ebbe a folyamatba beiktatott egy plusz ablakot, amitől nem tudtam automatizálni. Plusz jogosultsági probléma is volt. Azóta már vannak rá megoldások, de akkor úgy szúrtam ki vele, hogy töröltem az összes többi beviteli módot (a gyárit és a hangbevitelt is). Az EKH -t és az Any -t pedig felváltva fagyasztottam. Mivel így mindíg csak egy mód állt rendelkezésre, ezért kénytelen volt azt használni, megszűnt a figyelmeztetés. Aztán már nem piszkáltam, mert működik. Gondolom, ezért nincs értesítésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- OLED TV topic
- Villanyszerelés
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- Robotporszívók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tavaszi hardvernyitány
- Gitáros topic
- Apple MacBook
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest