Hirdetés
- Yettel topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Csináltam egy idő profilt, ami From "x" Till "y". Alá egy Silent Mode taskot. Ez az éjszakai néma üzemmódom (első profilom
). Két kérdésem lenne ezzel kapcsolatban.I. A Silent Mode tasknál a "Mode" mit jelent (Off / Vibrate / On)?
II. Ha ez a profil folyamatban van de én a hangerőszabályzót megnyomom, akkor elvárnám, hogy a Tasker legyen olyan figyelmes, hogy mivel még a From x Till y tartományban vagyok, a következő percben váltson vissza némára. Ezt nem teszi meg, miért? És van-e valami módszer ez ellen? Be kell lépni a Tasker-be és nyomni egy "play" gombot. Kicsit kényelmetlen.
III. Bónusz kérdés.
a) Ugye ha a Till időpont letelik, akkor kikapcsol a silent üzemmód. Ilyenkor milyen hangerőre vált át a telefon? Arra a hangerőre amilyen hangerőn volt mielőtt ez a profil elindult?
b) Ha a) igen, az nem jó, mert késő este halk vagyok, de az másnap reggel már kevés. Az megoldható, hogy ha reggel letelik a Till időpont, akkor mondjuk x hangerőre kapcsoljon a telefon, de ehhez ne tartozzon időtartam, csak kapcsoljon egy meghatározott hangerőre?Remélem nem kérdeztem nehezeket. Most kezdek csak elmerülni a témában. Látszólag is még nagyon az elején vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Két kérdésem lenne ezzel kapcsolatban.