Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Gear S3 - második kör
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztupidka
tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Bakker ezt nem hiszem el !!!
Egész eddig jó volt amit csináltam csak az a rohadt béta verzió rossz és ezért nem mondta ki rendesen a szél irányát... Először nem értettem mi a gond, hiszen láttam amit csináltam az megegyezett a tiéddel és működnie kellett volna. Aztán elkezdtem gondolkodni.... lehet a hiba a készülékben van
és mivel úgyis többször megzavarodott a tasker (ki-be kapcsolata a profilokat meg össze vissza beszélt közben Mariska gondoltam visszateszem a normál verziót és láss csodát minden frankó 
Mégegyszer ezer köszönet a legújabb taskért és widgetért, határozottam király lett. Főleg a szöveg tetszik a legjobban ( gyenge szelecske fújdogál...)

Akinek kell a kész task ami lekéri és bemondja az időjárást, így csak hozzá kell tenni egy ...Mégegyszer nagyon szépen köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egész eddig jó volt amit csináltam csak az a rohadt béta verzió rossz és ezért nem mondta ki rendesen a szél irányát... Először nem értettem mi a gond, hiszen láttam amit csináltam az megegyezett a tiéddel és működnie kellett volna. Aztán elkezdtem gondolkodni.... lehet a hiba a készülékben van
és mivel úgyis többször megzavarodott a tasker (ki-be kapcsolata a profilokat meg össze vissza beszélt közben Mariska gondoltam visszateszem a normál verziót és láss csodát minden frankó