- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
De a több profilos megoldást még nem arra a verzióra írtad, amikor úgy értetted, hogy VAGY feltételt is akarok rakni az egészbe? Egyébként elolvasok én mindent amit írsz, meg még oda is figyelek közbe, ennek ellenére mégse értek dolgokat néha (hülyülnék?
).Mi ez az autós dokkoló profil? Nekem nincs semmilyen csatlakozó a tartón. Vagy írnom kéne erre külön egy profilt? De honnan fogja tudni a Tasker, hogy én most éppen az autós tartóba tettem a telefont? Ha meg nekem kell ki-be kapcsolni akkor nincs értelme, mert ilyen erővel a kihangosítót is megnyomhatom bejövő hívásnál.
(#131) Teasüti
Hát csak amiket eddig írkáltam, hogy próbáltam őket egyszerűen megoldani, de úgy nem működtek.
Emellett természetesen igaz hogy szinte egyáltalán nem értek a programhoz.
Az meg hogy mindez kinek/minek a hibája inkább ne menjünk bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- ASUS RX 7800 XT 16GB GDDR6 TUF GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 7800 XT 16GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128gb - Szép állapot, akku 99%, tokkal fóliával, akár beszámítással
- Western Digital WD Purple 6TB - WD64PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 6TB - WD63PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- 27% - HP All-in-One Desktop PC! Intel Core I5-1335U / 16GB DDR4 / 512GB SSD/ Intel Iris XE!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- PC Architech Branding
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).