Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
wardemi
senior tag
No nem nagyon követtem az eseményeket mert elvagyok havazva de 1-2 ötlet hátha jó lehet (bár nem biztos hogy kivitelezhető én csak mint programozó tanonc fejemből kipattant hogyan valósítanám meg). Először is maga az egésznek az elinudlása. Nem tudom hogy ilyenkor egy fix szélességű kódot kaptok vagy mit? vagy hogy néz ki az üzenet tartalmi része. Ilyen esetekben jól jöhet a reguláris kifejezések vizsgálata . Ha pl kapsz egy 6 szemjegyből áó sáztm sort ezzel meg lehetne nézni hogy van e az üziben ha igen akkor induljon el.
Másik megint a változós módszert tudom ajánlani a vége cuccra hátha az jobb lesz vagy nincs ciklusban és ha a task lefut akkor annak vége lesz hiába hívsz meg egy másikat valamire várnia kéne annak a profilra és addig meg waitelni vagy ami szükséges.UI lehet baromság az egész nem minden elemét ismerem a problémának de hátha add egy új szemléletet rá

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest