Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ( V )
    veterán

Sziasztok,

Valaki tudna segíteni egy két profil létrehozásában? Nekem nem áll rá a kezem erre egyenlőre :N

Elképzeléseim:

-Otthon vagyok wifi bekapcs

-Otthon vagyok és alszom x:yy-tól y:xx-ig közben némamód de x-y kontakt hívás/sms jelzését lehessen hallani. Közben a wifi ki/mobilnet ki,szinkron ki és 2g-re kapcsoljon. y:xx-től minden normál állapotra(szinkron be, hang vissza) wifi/3g on.

-Elmegyek otthonról 3g és mobilnet be, wifi ki és minden normál állapoton legyen

1, - baromi egyszerű: profil = context -> State / Phone / Cell near (beállítod a közelben lévő tornyokat a scannel - ezt néha nem árt updatalni ergo újra scannelni) és Task -> Net / Wifi - Set on , exit task meg értelem szerűen ugyanez csak off

2, - Auto Sleep Mode (with exceptions) - ez kiinduló pontnak jó lesz aztán úgy változtatod ahogy szeretnéd! ;)

3, - gyakorlatilag az egyes, de akkor az exit taskba berakod azt amit szeretnél, de egy külön profilt is létrehozhatsz hasonlóan az egyeshez, vagy az egyesnél megadod hogy az entry task egy változót is beállítson pl %HOME -> on és ha az exit taskba beteszed hogy clear Variable vagy Set Variable off akkor ez már tudod használni egy új profilban mint State / Variables / Variable Value %HOME off akkor csinálja (Task) amit szeretnél... stb.

Ui - ja és sziasztok topiklakók :) - eddig csak read onlyban voltam :DDD

Új hozzászólás Aktív témák