Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogil99
aktív tag
Nope!
A GOTO-kat nem tudtam megkerülni, viszont elkezdtem folyamatábrát rajzolni, és mind a négy esetre If/Else kapcsolattal létrehoztam egy-egy végpontot egyetlen Taskon belül. Ennek 2 kimenete simán visszafut a kiindulási pontba és kikapcsolva tartja eközben az AIRPLAN módot ([%Home=0, %IDOPONT=1] és [%Home=1 %IDOPONT=0]), egy kimenete bekapcsolja az AIRPLAN-t (%Home=1 %IDOPONT=1), majd visszalép az első sorra és újra ellenőrzi a változókat, és van neki egy kimenete, ami STOP utasításba torkollik (%Home=0, %IDOPONT=0), tehát mindaddig körbe-körbe malmozik a rutin, amíg el nem éri a STOP állapotot -reményeim szerint.
Teasüti!
Nem fafejűségből nem követtem egy idő után amit ajánlottál, hanem mert még nem ér fel addig az eszem, hogy le tudjam azokat követni -szóval mégiscsak fafejűségből
. Most már magam is mosolygok a kezdeti botladozásaimon, és érzékelem, hogy még mindig nagyon az elején járok.Hétfőn beszámolok az eredményekről.
Addig is mindannyiótoknak köszönöm a sok-sok segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Most már magam is mosolygok a kezdeti botladozásaimon, és érzékelem, hogy még mindig nagyon az elején járok.