Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Wear OS (Android Wear) okosórák topicja
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- uleFone Power
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heimdallr75
őstag
Sziasztok,
erősen gondolkodok Tarr-ra váltáson
Sajnos egy kérdésre nem kapok választ, vagyis ügyfélszolgálat szerint nem lehet, sajnos soha nem álltak magas technikai tudás szintjén, így tőletek kérdeznémTerv: kombi csomag, digitális tv 1 tv+ számítógépen szeretném használni: CableStar Combo HD CI. Kérdés használ valaki hasonló megoldást?
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz CsodaPOK #3740 üzenetére
lehet védeni ettől függetlenül tény, hogy az ügyfél, tájékoztatás ismeretlen (neked pozitív tapasztalatod van velük minőség terén, szerencsés vagy, akkor feléd csak a két egyébb meghatározást tartom, tedd fel a kérdést egy szolgáltatónak ami egy negyed országot beterít egy 10 éves csinálja a honlapját wordben? ) fogalmak, mindezt drágán. Sajnos monopol helyzetük van.
nem vitának szántam, tapasztalatnak.
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz szabogabor10 #3754 üzenetére
ergo kis fejlesztés után falvakba is jöhetne a 120 Mbit/s.
Szerinted a tarr árazásában mennyi lenne ? havi 80 ezer?
szvsz az ügyfelek akkor járnának jól ha valami kevésbé pénzéhes tulajdonosa lenne, de hát ki az a hülye aki levágja a fejőstehenet? a régi mondás ahol szar van ott veréb is mert ugye amíg valaki kifizeti nekik ezt a horror árat addig minek csökkentenének.
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz Televan74 #3944 üzenetére
Upc, Digi, Invitel...? Ha láttak volna benne fantáziát,akkor már rég megvették volna.
Az meg sem fordul a fejedben, hogy a pénzéhes tulaj, esetleg irreális árat kér érte? mondjuk a reális 2-3 milliárdnál jóval többet?
Vagy minek adná el az aranytojást tojó tyúkot, amíg kifizetik neki a túlárazott szar termékét...[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
Nekem teljesen mindegy milyen technika volt, van, nagy ívbe teszek tarra
Nálam a drága fosuk után, az verte ki a biztosítékot mikor a szerelő berongyolta a lakásba cipővel sárosan, majd a szerelés végén, még egy fél órán keresztül takarítottam a kis kábeldarabkákat, kábelkötegelőket.Így van visszaolvastam félreértettük egymást, bár gondolom véleményünk egyezik, az aranytojás ügyben.
Zalaegerszeg, bonyhád szerintem messze nem egy térség
Nem tudom mennyire volt elavult, hiszen kész csillagpontos volt, anno tv net kabelével.
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz Ezermester69 #4005 üzenetére
Válts gondolkodás nélkül, egy tisztséges szolgáltatóra. Ha munkaeszköz akkor meg főleg. Tar kft hobbynet, hobby szolgáltatótól
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
sziasztok, tarr internetszolgáltatási területen egy gépet üzemeltem be, a hiba: a mostani géppel simán van net, ha az új gépet rádugom nem azonosított hálózat, nincs router a rendszerbe sima kis motorola modem.
Ugyanaz a gép pl telkom hálón simán fellép.
Van valami mac azonosítás? vagy mi lehet a gond?الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz kisninja #10409 üzenetére
Köszönöm, jó magam is erre tippeltem, de a tarr telefonos ügyfélszolgálata szerint nincs ilyen...
volt nálam talonba a switch azt rádugva, szintén csak a régi gép ment.(#10408) XeeN: szintén köszönöm, akkor Remélem holnap sikerül egy értelmesebb tarr ügyfelest elérni.
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
sziasztok,
az öregemnek sajnos tarr-ra kell váltani.
Az lcd tv-je nem tudja a dvb-c szabványt, így ha jól gondolom boxot kap. Milyen boxot szórnak most? Van valami amire figyelni érdemes?الغريبة في هذا الكوكب
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
- Thrustmaster T300 Ferrari alcantara t-lcm pedálal
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest