- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
meke11
aktív tag
Majd ha kihúzza az optikát a kisvárosba, ahol élek, akkor elgondolkodom rajta. Úgy érzem, lesz időm gondolkodni.
Mert nekem az koax-on szolgáltatott 1000/30 Mbites net nem igazán használható. Fájl és web szervert üzemeltetek NAS-ról. Így a 30 Mbit--es feltöltés elég karcsú. -
kisuttoro
kezdő
És kb úgy is van kezelve, tablet, telefon korlátozás nélkül megy, a nagy képernyős eszközök meg csak az otthoni hálózatról. És vehetsz hozzá kiegészítést amivel megszűnik ez a korlát. De ami itt szerencsésebb helyzet, hogy az ügyfélszolgálatossal újraszámoltatod a csomagjaidat, simán kiderül hogy még spórolni is tudsz egy új hűség/csomag komboval, és megy minden mint régen és pár 100at még sporóltál is. Bár gondolom nem mindenkinél jön ez így össze, más próbálta ezt a megoldást?
-
-szabi-
addikt
A régi androidos TV okosítón használtam de kb. fél éve nem nyílik meg az mobiltv alkalmazás.
Telefonon nézni a forma 1-et inkább büntetés, mint szórakoztatás.
A mobiltv-t a telefon kijelzőről a TVre tükrözni nem lehetett.
Maradt a számítógép és a böngésző.
Viszont a kodi működik még a régi TV okosítón, így nem kell újat vennem csak telepíteni a kiegészítőt.
Jobb lett volna ha nem szűnik meg a régi android támogatás.
Ki nem állhatom ezt a szoftveresen kényszerített elavultatást, mindig mindenből vegyél újat. -
mmdms
addikt
Szolgaltatas szuneteltetese. Ilyen mar nincs is naluk. Kethavonta szoktam kb egy hetvegere aktivaltatni a netet, erre kikuldtek nekem egy teljes havi szamlat, tovabb nem lehet telon szuneteltetni cimszoval. Mekkorat neztek mikor mondtam h akkor szuntessek meg, es nem fizetem ki a csekkuket.
-
barnibooo
aktív tag
Régebben azt használtam, T-s VoWifi megy vele, de nagyon sokat kell várni, hogy a telefon átváltson. Amióta, már nem az Arrissal megy a wifi, hanem egy Wifi 6-os Mesh rendszerrel, onnantól kezdve pillanatok alatt átvált VoWifire.
Digit meg nem tudom, nem használok Digi Mobilt. -
Néztem műholdast 14 ezerért, de megpróbálom a Tarrt most, mert jóval gyorsabb és olcsóbb. Egy egy óra kiesés napközben nem probléma, meg tudom oldani mobilnettel. ínvitellel elvoltam eddig itt, szinte problémamentes volt, de lassú.Most megpróbálom hűségidő nélkül pár hónapra a Tarrt bés megtartom mellé az invitelt is és ha beválik az Tarr ,akkor maradok annál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged