-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
HIJ
őstag
válasz
Heimdallr75 #10411 üzenetére
Inditsd ujra a modemet. Az segithet. Ha nem akkor huzd ki egy tiz percre...
-
sch_a
addikt
válasz
Heimdallr75 #10411 üzenetére
Switch nem jó, router kell. De szerintem elég ha egy 15-20 percre áramtalanítod a modemet.
-
kisninja
őstag
válasz
Heimdallr75 #10407 üzenetére
Szia elvileg a modem mac címet regisztrál. Ezért megy a régi géppel, vagy beiktatsz egy routert vagy felhivod a tart hogy reszeteljék a modemet.
-
XeeN
senior tag
válasz
Heimdallr75 #10407 üzenetére
Mac.
-
emre33
addikt
válasz
Heimdallr75 #3947 üzenetére
Elbeszéltünk egymás mellett, én értettem félre, más árra gondoltam.
Mindegy.Amugy meg a Zalaegerszegi Kábel TV társaságot megvették 2(?) éve.
És a régi és az új Zalaegerszegi előfizetőket nem lehet összevetni a Bonyhádi térséggel.Bonyhádon elavult technika volt, arra sokat költött és fog még a tarr.
-
emre33
addikt
válasz
Heimdallr75 #3945 üzenetére
2-3 milliárd?
Árazás nem így megy, előfizető/csatorna. Szerintem 50-100Ft közt van az RTL2 reális ára.
De csomagba akarja az RTL eladni, ezért bonyolult a tárgyalás.És erre szükség van. RTL" nem kell szidni, azt a többi 60-70 magyar csatornát tessék, akik a TE előfizetési díjadból megélnek. TV2 és az RTL ebből a pénzből sokkal jobb csatornát készít.
TV2 és az RTL KLUB pénzügyi modelljének vége, Reklámbevételen 30-40% csökkentek. TV2 és RTL KLUB fizet a sugárzásért, miközben a többi kis adó meg 100 milliókat kap a kábeltársaságoktól.
Maga az eddigi Országos csatorna szó megfog szűnni létezni.
Elég gáz, hogy a MindigTV-t a TV2 és RTLKLUB tartja fent a sugárzási díjból.
Sok hülye elhiszi, hogy a mindigTV lehet ilyen olcsó, majd ha a TV2 és az RTL nem fogja fizetni a kötelező díjat, akkor kapnak az ügyfelek szép áremelést. -
válasz
Heimdallr75 #3757 üzenetére
Bele se merek gondolni, mennyiért adná a Tarr.
-
CsodaPOK
senior tag
válasz
Heimdallr75 #3741 üzenetére
Védi őket a fene. Szerintem nem szorulnak a védelmemre.
A honlapjuk az úgy ratyi ahogy van, ahhoz nem fér kétség
A drágaságról pedig megkédezhetjük a 29-ces körzeteseket, ha már UPC-ről van szó -
CsodaPOK
senior tag
válasz
Heimdallr75 #3738 üzenetére
A Tarr által nyújtott szolgáltatás minősége nálunk erőst veri bármely szolgáltatót, akivel eddig kapcsolatba kerültem.
Pl.:
albérlet, UPC: Hosszú idő után bekapcsoltuk a TV-t. Volt 2 csatorna, többihez "nincs hozzáférés". Este 7 körül olyan 40 perc után vették fel a telefont.albérlet, UPC: Estefele elment a net, másnap koradélután lakótárs hívja őket, hogy még mindig nincs. Kb 20 perc után felveszik a telefont, "hát izéhozé utánanézünk őőő itt jónak tűnik, majd megy a szerelő". Estefele ügyfélszolgálat környékén jártam, rákérdeztem h mi a helyzet. Itt egy egész normális muksót sikerült kifogni: "Központi hiba van, fél kerületben nincs net, dolgoznak rajta".
haveromék albérlete, UPC: 2 hete szakadozik össze-vissza. Üszi csak annyit tud mondani, hogy indítsd újra a modemet. Nagy nehezen kiküldenek egy szerelőt. Amíg kint volt, abban az 5 percben épp nem szakadt meg. "Hát itt minden rendben van." Aztán a másodikként kiküldött szerelő normálisabb volt, a házha bejövő kábel volt a ludas...
-
Tutu7030
veterán
válasz
Heimdallr75 #3738 üzenetére
A telenor még erre sem képes. Az áprilisi volt az utolsó számla, amit kiküldtek. Azóta nem sikerül számlázniuk. Állítólag valami rendszerfrissítést csináltak. Azóta a telenor online-on sem jelenik meg az egyenlegem.
-
Szipi
aktív tag
válasz
Heimdallr75 #3550 üzenetére
Szia!
Pont 1 hónapja vettem egy CableStar Combo HD CI-t és tökéletesen működik(minden csatornát megtalál, EPG, Timeshift, Időzített felvétel stb...).
Mondjuk rövid használat után megvettem a DVBviewer PRO-t mert amit a tunerhez adnak az csak a "kiherélt" verziója.
Három dolog van amit hátrányként megemlítenék:
- Kicsit lassú csatornaváltás(valószínűleg a CAMmodul miatt vagy szoftver probléma)
- Alapban nem kezeli jól a távírányítót a DVB PRO pedig több plugint is próbáltam, de kézileg beállítható csak idő kell hozzá.
- Néha "lefagy" a tuner, driver hibának tűnik(Windows 7 64bit). Ilyenkor áramtalanítani kell és újra jó(1-2 hetente csinálja).Összességében megvagyok elégedve vele a fagyásokat leszámítva, de talán azt is megoldják majd.
-
emre33
addikt
válasz
Heimdallr75 #3550 üzenetére
Az, hogy a CI modult te TV-be rakod, vagy egy USB-s cuccba, az édes mindegy.
Néha a CI modul nem minden TV kompatibilis, ugyan ilyen gondod lehet maximum. Ki kell próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest