- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Google Pixel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas63
aktív tag
válasz
szabogabor10 #15214 üzenetére
Nyugi, Január 3.-án minden kiderül.
Aztán lehet közben December közepén / végén jön majd egy új ÁSZF. -
taurus1962
csendes tag
válasz
szabogabor10 #15186 üzenetére
Akkor miért nem hírdetik meg.
Csak a HBO HD van a listában, a többi csak SD változatban.... -
sumi73
csendes tag
válasz
szabogabor10 #15192 üzenetére
Da Vinci Learning csatorna HD sugárzását azért tervezték, hogy a trendeknek megfelelően az előfizetők a HD minőséget élvezhessék.
Ezen tervet azonban felülírták a kábelszolgáltatók, akik nem mutattak érdeklődés a Da Vinci Learning HD iránt, nagyrészük SD minőségben kívánja továbbra is továbbítani a csatornát.
A Da Vinci Learning csatorna így továbbra is SD minőségben lesz sugározva, a műholdas elosztás vételi paramétereiben nem lesz változás.
-
sumi73
csendes tag
válasz
szabogabor10 #15184 üzenetére
Da Vinci HD nem is lehet mert a csatorna nem vált HD-ra..
-
farkas63
aktív tag
válasz
szabogabor10 #15184 üzenetére
AXN HD ott van a 46. helyen, többi igaz, hogy hiányzik a kiosztásból.
Amúgy ezért nem jelenthető fel a Tarr, hogy félre informálják a népet?
-
zozola
csendes tag
válasz
szabogabor10 #15124 üzenetére
Ettől félek én is. A Telekomhoz akkor mennénk át 100%-os bizonyosággal, ha ott is lennének Digisport csatornák, meg a Digifilm, főleg az utóbbi.
-
Rosep
senior tag
válasz
szabogabor10 #15084 üzenetére
Ráadásul a mi pénzünkből...
-
1egaly
aktív tag
válasz
szabogabor10 #15015 üzenetére
Azt hallottam,olvastam,hogy 18ban itt is lesz HD!
-
bzolika10
aktív tag
válasz
szabogabor10 #15002 üzenetére
De akkor a hárombetűs hogy tud az 500/22-t szolgáltatni?
-
Bozek
nagyúr
válasz
szabogabor10 #14079 üzenetére
És hol élünk? Szerintem felesleges iderángatni a külföldi szolgáltatókat.
Amúgy legalább a Tarr-nál lehet simán HD adást nézni, a Telekomnál ez internetfüggő. Van olyan, amikor egy TV-n se megy a HD, a legjobb esetben is csak 2 HD stream megy.
-
cotag
senior tag
válasz
szabogabor10 #13953 üzenetére
Ott oké.119.7 a mért eredmény. De mobilon nem kellene több legyen?
-
hamizoli
tag
válasz
szabogabor10 #13794 üzenetére
Igazad van Tarr a facebookon: "A TARR Kft. 100%ban magyar vállalkozás, nincs mögötte külföldi tőke, sem + x ország, ahol szintén jelen van szolgáltatással, vagy több százezer előfizetővel, hogy jobb alku pozícióba kerülhessen." És igen egy kisebb cégnek sikerült, és érdemes megnézni a digitális kínálatukat Pdf A kiscsomagjaik is jók, igy kéne a Tarrnak is
-
Gyula
csendes tag
válasz
szabogabor10 #13792 üzenetére
Nem az akciós, húségidős áraikat néztem.
Lehet olcsóbb a Tarr-nál. -
Bozek
nagyúr
válasz
szabogabor10 #13672 üzenetére
Milyen tényeket? Se az Eurosport Player ára (előfizetője vagyok) nem stimmel, se az, hogy a WTCC csak az Eurosport-on elérhető. Innentől fogva inkább a cikk írója van a sötét oldalon. Legalábbis is agyilag.
Mondjuk azt nem árt hozzátenni, hogy a Hosszabbítás.hu az Eurosport égisze alatt működik.
-
zozola
csendes tag
válasz
szabogabor10 #13627 üzenetére
Úgy tudom, hogy a HD-k január elején kerülnek ki, az Sd-k meg jan.31-ig vannak vállalva. Az utóbbiakra értettem, hogy maradnak egy darabig.
-
zozola
csendes tag
válasz
szabogabor10 #13624 üzenetére
A Telekom visszakozott a FOX csatornák ügyében. Igaz,csak 30 napig vállalt garanciát rájuk, de már ez is valami.
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #13624 üzenetére
Hajlandó lennék fizetni egy ezrest a discovery csatornákért akár egy külön csomagba is, úgy nem kötelező mindenkinek megfizetni a felárat, de gondolom külön csomagként meg a discovery se megy bele a buliba így inkább mindenestől kivonult. R.I.P aranyláz alaszkában, kereshetem a neten
-
zozola
csendes tag
válasz
szabogabor10 #13622 üzenetére
Ennek ellenére a DIGI is árat emelt.
-
korfa
aktív tag
válasz
szabogabor10 #13229 üzenetére
Jah azt behalotta, 320 az.
-
green_army78
tag
válasz
szabogabor10 #13223 üzenetére
valószinű hogy a Tarrnál is ez lehet a dilemma...
bekerült egy csomó vajna csatorna, és valahol faragni kellene..
meglátjuk.. -
korfa
aktív tag
válasz
szabogabor10 #12962 üzenetére
A véleményem szerint az ipv6 pont ott rossz ahol a grade nat. Illetve a soho világban lévő routerek nagy részének keresztbe áll a szeme. Illetve a tűzfalak egy jó része sincs felkészülve és ezáltal nyitott kaput kapnának az ügyeskedők.
-
meke11
aktív tag
válasz
szabogabor10 #12909 üzenetére
Én bízom a TARR-ban, hogy megszünteti az analóg Extra csomagot (ígéretet tett rá a tavaly decemberi levelében). Utána meg emelkedik minden, digitális csatornaszám, internet sebesség és a számla végösszege!
-
meke11
aktív tag
válasz
szabogabor10 #12905 üzenetére
jó pénzért bevitték volna az optikát házba, de attól még nem változott volna semmi.
-
meke11
aktív tag
válasz
szabogabor10 #12903 üzenetére
Tolnán optikai és koax (oszlopról a lakásig és lakásban) hibrid hálózat van. Tavasszal vagy tavaly húzták újra a várost.
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
szabogabor10 #12851 üzenetére
-
Bozek
nagyúr
válasz
szabogabor10 #12729 üzenetére
Nálam is van a MobilTV-ben.
Ha HD-ben jön és nem kell hozzá külön digitális előfizetés, akkor örülök, ha nem, akkor max. nem nézek PL-t. Annyira úgyse érdekel, csak néha az Arsenal meccseit szoktam megnézni.
-
korfa
aktív tag
válasz
szabogabor10 #12731 üzenetére
nemtudom mi kell hozzá
ezek szerint egy jó adag szerencse
-
korfa
aktív tag
válasz
szabogabor10 #12729 üzenetére
milyen előfizetésed van?
-
korfa
aktív tag
válasz
szabogabor10 #12727 üzenetére
kápjátok? Hát ti nem kapjátok? MobilTV...
-
ozsi1987
tag
válasz
szabogabor10 #12704 üzenetére
-
Grande Ale
őstag
válasz
szabogabor10 #12594 üzenetére
Orf-en megy.
-
válasz
szabogabor10 #12472 üzenetére
Lehet, a Tarr szolgáltatását nem ismerem, de a kérdéses boxnak körülbelül ez az egy funkciója (visszanézés) ami újdonság, minden más visszalépés az eddig használatos eszközökhöz képest. A fő probléma, hogy ez már csak azt a műsort tudja majd rögzíteni, amit éppen nézel is, még az eddigi CISCO boxok akár két műsort is tudtak párhuzamosan rögzíteni, mert két tuneresek voltak, sőt a régebbi Philips, amiből már csak elvétve van, három tuneres volt. Ráadásul ezt az egy felvételt is csak külső HDD-re tudja megejteni USB porton, amit vagy biztosítasz saját magad hozzá, vagy plusz pénzért bérelsz a UPC-től, és ami eddig a box beépített szerves része volt. Ezen kívül a tesztelők szerint elég lassú is, régi a hardver, sőt a cikkben említett visszanézés sem működik ám korlátlanul minden csatornánál, csak ahol azt engedélyezi a tartalomszolgáltató. Hab a tortán, hogy a koax mellé most már UTP kábelt is oda kell húzni minden boxhoz, ami a lakásokban újabb fúrással járhat, stb...
Na de nem akarok ezzel tovább offolni itt, akit érdekel a sok panasz, a UPC topikban úgyis megtalálja.
-
emre33
addikt
válasz
szabogabor10 #12352 üzenetére
Hely akkor lesz az új csatornáknak, ha végre megszüntetnék az analóg csatornákat!
-
1egaly
aktív tag
válasz
szabogabor10 #12352 üzenetére
Megyünk a Téhez,vagy a jupchez😃!
-
mizu
aktív tag
válasz
szabogabor10 #12340 üzenetére
Igen, én is furcsálltam.
-
emre33
addikt
válasz
szabogabor10 #12334 üzenetére
Szerintem jó a maximum korlát!
Ami fontos, hogy a piorítási sorrend. Mi a fontos, mi a legfontosabb.
TV2-RTL se lesz drágább mint minőségi Discovery vagy Eurosport HD csatorna.
Sokan nem akarnak reklámot se, de fizetni se akarnak, akkor kedves TV mégis miből szerezzen pénzt? Lopjon?
-
válasz
szabogabor10 #12334 üzenetére
Egyébként erős a gyanúm, hogy a maradék Discovery csatikat, köztük az Eurosportokat is kidobják. Merthogy a Digivel nem fognak szakítani.
-
emre33
addikt
válasz
szabogabor10 #12192 üzenetére
Jővő héten wtcc és itt is marad az SD felbontás.
-
Bozek
nagyúr
válasz
szabogabor10 #12120 üzenetére
Mint ahogy minden szolgáltatónál. Te láttál már olyant, ahol nem az újak kaptak kedvezményt, hanem a régiek? Mert én még nem.
-
psg5
veterán
válasz
szabogabor10 #12051 üzenetére
Ez gáz...idáig nem tünt fel, de a bundesliga meccseket ilyen sd-ben elég gáz nézni.
-
Joezyka
senior tag
válasz
szabogabor10 #12051 üzenetére
-
Tutu7030
veterán
válasz
szabogabor10 #12043 üzenetére
Van.
-
Bozek
nagyúr
válasz
szabogabor10 #11994 üzenetére
Nem néz ki egy kicsit hülyén, hogy míg a MindigTV-nél az ingyeneseket nézed, addig a Tarr-nál egy külön előfizetéssel rendelkező csomagot?
Akkor én meg azt mondom, hogy nincs Dorcel TV, SportKlub és Filmbox a Tarr-nál.
-
válasz
szabogabor10 #11860 üzenetére
Igen, visszafelé kompatibilis ha jól tudom (most nem néztem utána).
-
válasz
szabogabor10 #11657 üzenetére
elveszik a lényege, de legalább látja az adott csatornát
-
válasz
szabogabor10 #11657 üzenetére
Viszont a tartalom megnézhető így bármilyen tévén.
-
zozola
csendes tag
válasz
szabogabor10 #11655 üzenetére
Na, így mindjárt jobban értem az egészet.
-
meke11
aktív tag
válasz
szabogabor10 #11639 üzenetére
Meg az ID Xtra.
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
szabogabor10 #11639 üzenetére
Ezt nemértem mi az az SD. A tlc aztán sokat ér.
-
Gyula
csendes tag
válasz
szabogabor10 #11401 üzenetére
Hát bizony tényleg furcsa, ha a kivonatot is nézem.
Bízzunk benne hogy hibás a listájuk.
Eddig még hibátlan listát nem nagyon csináltak. -
Gyula
csendes tag
válasz
szabogabor10 #11380 üzenetére
Elég furcsa ez az ÁSZF.
Ha az ÁSZF 79. oldalát nézem maradnak az Eurosport HD-k.
A szöveg: A nem rendelhető értéknövelt digitális csomagok csak Extra csomag igénybevételével láthatóak. -
zozola
csendes tag
válasz
szabogabor10 #11392 üzenetére
Jé, tényleg!
-
devast
addikt
válasz
szabogabor10 #11060 üzenetére
Így logikus
szerk: akkor nincs is szükség elvileg a ci kártyára ? vagy csak a plsuz digitális csomagban előfizetett tartalomhoz kell ?
-
Tutu7030
veterán
válasz
szabogabor10 #10716 üzenetére
-
válasz
szabogabor10 #10688 üzenetére
Ja, és a vezetékes hívások sincsenek ingyen...
-
Zozzant
addikt
válasz
szabogabor10 #10582 üzenetére
Nálam Szekszárdon semmi csati nincs dvb-c-n
csak analógon
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
szabogabor10 #10517 üzenetére
ez egyszerü, nemakarnak kevesebb lóvét kapni.
-
sumi73
csendes tag
válasz
szabogabor10 #10514 üzenetére
Tegnap jött a számla mellé,a hírlevél,abban írták.
-
válasz
szabogabor10 #10513 üzenetére
Lehet kifizetem az 1 havi 700 Ft-os kötbért, és újrakötöm akkor...még így is jól járnék.
Amúgy honnan az infó? -
TheSaint
aktív tag
válasz
szabogabor10 #10467 üzenetére
Megyeszékhelytől 10km-re lakunk, amikor az előző szolgáltató benyögte, hogy tavaly év végével visszaadja a rendszert, szinte az összes szolgáltató meg lett keresve, egyedül a Tarr állt szóba az önkormányzattal, a többi le se.... és még a Tarr-nak is hát majdnem könyörögni kellett.
Szóval a mérleg mindkét serpenyőjét kell nézni és nem csak azt, hogy a Digi 1000-es netet ad egy százlakásos panelban. A lehetőség most is adott lehet húzni az optikát, már írom is alá a szerződést! -
válasz
szabogabor10 #10460 üzenetére
akkor a második kérdésemmel eltaláltam.
ha Tarr sem lenne, még ezt sem választhatnád, akkor még rosszabb lenne. De ilyen erővel ne velük ne legyél elégedett, hanem szidj mindenki mást, hogy nem húzza oda a szolgáltatását hozzád..pont ugyanott vagy..
vebbful - a feltöltés kérdésre: ebben igazat adok, de ez jó ideje megfigyelhető "trend", hogy a letöltés sokkal nagyobb mértékben nő.. ritkán töltök fel úgy, hogy számít az idő, szóval nálam ez annyira nem probléma...
-
kisninja
őstag
válasz
szabogabor10 #10460 üzenetére
+1
-
válasz
szabogabor10 #10455 üzenetére
miért vagy még náluk? Mert jelenleg akkor is ez ad a legtöbbet/legjobbat a lakóhelyeden?
nem tudom, ennyire hardcore torrentező vagy, vagy milyen sávszélesség nem elég? 40/5-ös nettel (még várom a 60-ra emelést) teljesen elvagyok, tudok várni 5-10 percet, hogy leérjen egy film. Nem forgalmazok le havi többszáz GB-ot.
Mikor időnként ingadozik a sávszélesség, mondjuk visszaesik 5/1-re, ha csak netezek fel sem tűnik, és ezt halál komolyan mondom.. akkor szoktam észrevenni, ha több lapos böngészés, vagy HD youtube indulna, és szaggat, vagy valamit nekiállok letölteni.
tudom, nem jó azt látni, hogy más szolgáltató (ha lenne) ugyanazért a pénzért ötször, tízszer annyit adna.. de ez pont ugyanolyan, mint a magyar mobilszolgáltatók - ha bárki bármilyen külföldi tarifát néz (megtettem egy időben én is), akkor szinte hihetetlen, hogy mi megy itthon. Mégis kiválasztjuk a legkevésbé rosszat, és túléljük.A MobilTV meg nekem egy nagy "segítség", sokszor nem jutok TV közelébe, de megnéznék egy-egy meccset, műsort, filmet. Én tudok örülni neki, akkor is, ha nem kapásból 50 csatornát adnak a képembe, persze jó lenne minél több. Csak ez az "édeskevés" olyan tipikus hozzáállás -> ami van, az mindig sz.r, mert mi szeretjük sajnálni magunkat.
De dühöngj nyugodtan, csak semmi értelme..
-
emre33
addikt
válasz
szabogabor10 #10455 üzenetére
"Meg egy 4-5-szörös sebességemelés, vagy jelentős havidíjcsökkentés"ű
Azért ennek erős technikai akadályai vannak. DOCSIS 3.0 erre alkalmatlan.
DOCSIS 3.1 majd a jövőben, ha elérhető lesz.
De ehhez majd az összes analóg adást ki kell kapcsolni. Ami nagyobb akadály lesz, mint a technikai rész. -
válasz
szabogabor10 #10451 üzenetére
szeretem ezt a mentalitást..
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #10451 üzenetére
Hát igen, ez tény hogy elég gyér a választék, nem hiszem hogy akkora ördöngösség lehet bedobni még pár csatornát ezeken felül, ha előfizetéshez van kötve akkor akár azt is megcsinálhatnák hogy kinek mire van előfizetése, azt láthassa mobiltv-n is. Se többet se kevesebbet. Szerintem ez lenne a leg ideálisabb
-
Tutu7030
veterán
válasz
szabogabor10 #10436 üzenetére
A dsl egy kalap kaki. Nekem volt pár évig (meg iptv is), nem kívánom vissza.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
szabogabor10 #10434 üzenetére
És azon túl, hogy felturbózod magad, illetve meg pár embert mit érsz vele? Csökkentik az árakat? Növelik a sávszélességet?
"Tömegesen kell felmondani a tarros szerződéseket. Már akinek jó a DSL is."
Nekem az volt. 20-ast kértem, ami 1,5 évig működött, aztán lett belőle 12. Széttárták a kezüket és közölték, hogy szokjak hozzá. Fél év harcba telt, mire kötbért fizettek nekem, és hűségidőn belül plusz pénz nélkül fel tudtam mondani, de ehhez kemény harc kellett. (a poén, hogy tudták hogy egy kábel szar két épület között, de mondák a szerelők hogy felejtsem el hogy az én időmben ez ki lesz cserélve, no ennyit egy multi cégről) -
Markizmark
addikt
válasz
szabogabor10 #10422 üzenetére
Futja rá...
-
CsodaPOK
senior tag
válasz
szabogabor10 #10390 üzenetére
Következő kérdés
Csatorna lista alapján összesen 25 darab DVB-C-s csatit kellene tudjon fogni a TV. Ehhez képest talál 19-et, amiből kb 8-9 nézhető. A többinél azt írja, hogy nincs CI modul.
Asszem írok Tarrnak... -
CsodaPOK
senior tag
válasz
szabogabor10 #10381 üzenetére
Hmm.
Bonyhád, Extra TV csomag. Weboldalon található csatorna kiosztás szerint pl:
AXN Black DVB-CHa azt mondod, hogy nem kell kártya, akkor hogyan van korlátozva, hogy az Alap csomaggal ne tudjam fogni?
-
bull84ghia
őstag
válasz
szabogabor10 #10383 üzenetére
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
szabogabor10 #10331 üzenetére
Felreertetted.
HIJ jol mondja, ott a husegido nelkuli ar szerepel, husegidovel 1590 (brutto) a hd csomag.
-
1egaly
aktív tag
válasz
szabogabor10 #10322 üzenetére
HD csomag nettó ára: 1760 Ft/hó (bruttó: 2235 Ft/hó) a számlám szerint én 1590ft fizetek.
Mix csomag nettó ára 1575 Ft/hó (bruttó: 2000 Ft/hó) - " - 915ft -"- -
Markizmark
addikt
válasz
szabogabor10 #10326 üzenetére
Gondolom előkészítik a terepet a hatalmas emeléshez.
-
Dave1984
őstag
válasz
szabogabor10 #10324 üzenetére
Akkor minek volt az éjszakai leallas ha nem változott semmi?
-
válasz
szabogabor10 #10300 üzenetére
P2, de ugyanazok a kedvezmények vonatkoznak ránk is, mint a Part-osakra.
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #10239 üzenetére
Akkor mindketten egyre gondolunk, de hogy Ő mire gondol, nem tudjuk (és lehet nem is tudjuk meg
) Viszont azt hogy meglepetés fog érni minket az emeléssel kapcsolatban, azt én szinte kizártnak tartom. Már be van harangozva, kiküldték a számlával együtt a levelet is hogy mik lesznek az emelési mértékek, azon szerintem nem fognak változtatni. Az optika meg mit tesz? Fogják leszedik a régi kábelt és a helyére húznak egy másikat ahol cserélnek? Vagy a 300km-t új területekre gondolják vajon?! Sok a kérdőjel amikre választ nem nagyon fogunk úgyse kapni, a lényeg hogy stabil és jó szolgáltatás legyen, csak mozdítsanak valamit az ár/érték arányon mert jelenleg és régebb is az ár sokkal magasabb mint a cserébe kapott "érték"
-
Joke21
aktív tag
válasz
szabogabor10 #10194 üzenetére
Nem cserélték ki valószínűleg, de a központban sem állítottak át, mert azt a feltöltési sebességen észrevenném.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy máshol sem fenékig tejfel minden. Persze olcsóbb és jobb, de máshol sem minden úgy megy, ahogy híresztelik.
-
mizu
aktív tag
válasz
szabogabor10 #10043 üzenetére
-
mizu
aktív tag
válasz
szabogabor10 #10041 üzenetére
Mindig jöhet új versenytárs.
-
mizu
aktív tag
válasz
szabogabor10 #10037 üzenetére
Az én verzióm se rossz, a 10-30-60-80-120-200 mbit-es csomagokkal. A 30-60-askülönbség sokakat a drágább csomag felé vonzana. Ehelyett a 16-ból lesz kemény 20. Na jó legyen 25, a 25-60 felállás még jobb. A csúcsnetért magas árat kérnek, holott egy 1000-es csomagot más szolgáltatónál 10.000 Ft. alatt megkap az ember. Májustól 20 mbites leszek, de abszolút nem vonz az ugrás a 40 mbites csomagra.
A szolgáltatók zöme - köztük a Tarr - bajban van ezekkel a kis mértékű emelésekkel. Ha a Digi így folytatja, 5 év múlva a 10000 mbites csomagját fogja reklámozni (5000 Ft-ért). A Tarr érdekében áll más szolgáltatók árnyékában kullogni?
-
XeeN
senior tag
válasz
szabogabor10 #10026 üzenetére
Ezt már én is szóvá tettem...
-
emre33
addikt
válasz
szabogabor10 #10015 üzenetére
Mostaniakat is emelni fogják.
5->10
16->20
30->40
40->60Az már más kérdés, hogy ez elég kicsi emelés.
-
psg5
veterán
válasz
szabogabor10 #9990 üzenetére
Még egy technikai kérdésem lenne:
Az ront-e minőséget, ha a bejövő koaxkábel 4 fele van elosztva? Még régen így lett telepítve, hogy felső szinten is és alul is lehessen tv-zni. Megrendeltük a hd csomagok csak nehogy most meg azért ne legyen tökéletes a hd és esetleg a digitális adás, mert sok ez a megosztás.
-
psg5
veterán
válasz
szabogabor10 #9990 üzenetére
Köszi!
-
psg5
veterán
válasz
szabogabor10 #9988 üzenetére
Köszi, már ez is segítség volt!
Remélem csak azért volt idáig tényleg nagy a minőségi különbség a beállított m1hd és sima m1 közt, mert a sima az analógon jött...ha nem ez miatt akkor nem ússzák meg szülők a hd csatornák előfizetését...
-
psg5
veterán
válasz
szabogabor10 #9986 üzenetére
Köszi. Ez elég konkrétnak tűnik.
Ekkor mi lesz a helyi tv-vel, azt gondolom ekkor nem találja meg, azt meg tudom utólag keresni és csatornalistába tenni?
Az létezik, hogy H6200-ason nem tudok csatornát törölni (tegnap sehogy nem jött össze), de valahol olvastam, hogy valahogy kdvenceket kell létrehozni amit szeretnék csatit és azt valahogy alapértelmezett listának tenni? Fontos, hogy szülők csak a csatornaváltóval és hangerőszabályozóval el tudjanak lavírozni ne kelljen váltani átkapcsolni keresni stb.
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
szabogabor10 #9946 üzenetére
Mikor villogott persze hogy semmi se volt.
-
1egaly
aktív tag
válasz
szabogabor10 #9930 üzenetére
Kiváncsi vagyok még miket nyúlnak le!?
van lóvé... -
korcsi
veterán
válasz
szabogabor10 #9917 üzenetére
MVM nem csak Pakson és környékén van.
-
simo9555
tag
válasz
szabogabor10 #9912 üzenetére
Paksnak is csak bizonyos részein szerintem. Én paksi vagyok, és nem szokott szakadozni a net. Ez a negyedik évem náluk. Viszont amikor elfelejtettem, hogy lejárt a hűségnyilatkozat, akkor egyből "szóltak" hogy mi a helyzet. (nem a levélre gondolok) Utoljára akkor szakadozott a net folyamatosan. Azóta itt minden rendben.
-
Rosep
senior tag
válasz
szabogabor10 #9888 üzenetére
Az egy más dolog (én is drágának tartom a lakossági szolgáltatásaikat).
Most az MVM-es kedvezményekről beszéltünk! -
simo9555
tag
válasz
szabogabor10 #9879 üzenetére
Érdekes különben Pakson ez hogy az erőműves dolgozóknak van, a többieknek nem jár, csak maximum 40-es és az is igencsak húzós összegért.....
-
1egaly
aktív tag
válasz
szabogabor10 #9861 üzenetére
1234 a kód..
Nem lehet kiszedni belőle,amikor műsorújság szerint 16 vagy 18 éves korhatáros műsorhoz ér automatikusan kéri a kódot...
Szerintem ez egy gyári bug lehet,mert valóban,hiába szedsz ki minden korlátozást.Egyetlen orvosság: A felső CI+ Slotba teszed a kártyát,akkor nincs ez bosszuság!
-
Cavsfan
tag
válasz
szabogabor10 #9861 üzenetére
Köszi majd holnap próbálkozom.3 sikertelen után 10 percre letilt...
-
nyalifali
aktív tag
válasz
szabogabor10 #9858 üzenetére
Ámen
-
nyalifali
aktív tag
válasz
szabogabor10 #9856 üzenetére
Bónusznak itt a BonumTV 158-as programhelyen
-
Dave1984
őstag
válasz
szabogabor10 #9837 üzenetére
Igy sem enged be!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Philips LCD és LED TV-k
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- HTPC (házimozi PC) topik
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2év garancia!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest