Hirdetés
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
-
Mobilarena
Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Christo92
csendes tag
Látom nem vagyok egyedül, nálam is gyengélkedik a Tarr, szétkapcsolások, lassú betöltés, magas ping. Az őrületbe kerget lassan.

-
emre33
addikt
válasz
^^|CC|^^
üzenetére
Alapesetbe DHCP-n megkapod automatikusan, de vannak egyedi megoldások (Pl: linux, vagy bérelt optika a tarr-tól) ahol ezt kézzel kell beállítani.
Eszméletlen drága a bérelt optika, de hogy új DNS címét se küldjék el ennyi pénzért.
Nem is jöttem volna rá, ha nincs otthol is TARR előfizetésem -
HIJ
őstag
épp benéztem én is hogy a youtube mindenkinél szar e, de látom hogy más is szenved. Most köttettem vissza a tarr -t (adsl volt lét évig) és még csodálkoztam is hogy minden rendben van, de csak akad azért egy kis bosszankodni való. Így tovább tarr ...

-
-KP-
veterán
120-as pingem van oda, ahova egész évben 36-40körül volt...
-
Zozzant
addikt
Tegnap 4szer! újraindították a kábelmodememet mialatt licitáltam ebay-en... azt hittem agyvérzést kapok

-
Móci
addikt
válasz
dízelracer
üzenetére
Én is pont ezt csináltam.

Legalább meg tudom hallgatni a zenét, óje. Ha holnap is ilyen lesz, akkor megy a telefon. -
Tutu7030
veterán
Ez így egy nagy rakás
szar!
-
dízelracer
őstag
Csak kíváncsiságból 18:31-kor rányomtam egy 8perc 54másodperces videóra a youtube-on. Most töltötte le az egészet. Ez szánalmas.
-
iversonpeter
csendes tag
Zalaegerszegen is rohadt lassú, ugyanezek a tünetek, mint feljebb írtátok.
-
XeeN
senior tag
Egyszerűen szánalmas amit a Tarr művel. Külföldre katasztrofális a ping és a sávszél...

-
Móci
addikt
válasz
dízelracer
üzenetére
Hát jah, szépen spórolnak rajtunk.
Gondolom annyi lóvét toltak bele, hogy a legutóbbi duplázást vigye a rendszer, s le legyen nyomva a konkurencia.
Innentől meg ráér terjeszkedni, csak sajna úgy néz ki, hogy mi eléggé le vagyunk ejtve. Vagy nem tudom, hogy hogyan magyarázzam meg ezt a rengeteg hibát.
A vicc az, hogy a Tarr is beszáll a mobil internet bizniszbe, igaz a Telenor hálózatán keresztül.
Remélem összekapják magukat. -
Jocy
aktív tag
Nincs routerem,csak szimplán rossz a net külföldre.Speedtest hibával leállt,mikor Írországi szerveren akartam megnézni a sávszélt......
Amúgy nekem 1 éve van Tarros netem,eddig semmi gond nem volt vele,de januárban már több alkalommal használhatatlan lett.Nem értem,hogy mit csinálnak a srácok. 
Móci:Jó neked,nekem még hostot sem talált tegnap este.Vagy ha igen,akkor 1 perc múlva kidobott kapcsolat hibával.
-
dízelracer
őstag
Tudom, hogy jó volt 2010év elejéig nekem sem volt vele soha gondom. Néha napján elment fél órára a net. Oké megbocsájtható. Személy szerint már a f@xom tele azzal, hogy ha kellene valami külföldi webáruházból vagy szét akarnék nézni néhány német autós fórumon vagy iszonyatos lassú vagy egyszerűen be sem tölti az oldalakat. Ne basszanak már fel, párom mobilnete néha gyorsabban betölti az oldalakat mint ez? Tiszta égés. Ezek szerintem 2006-2007óta lófaszt sem fejlesztettek azért egyre szarabb minden. Csak a vak nem látja, hogy az utóbbi fél évben egyre sűrűsödnek a problémák...

Vagy fejlesszenek mert van miből vagy ha csak azt tudják garantálni akkor adjanak mindenkinek 2megás csomagot 'oszt csókolom.

-
Móci
addikt
válasz
dízelracer
üzenetére
Pedig régen jó volt a Tarr. Nagyon is.
Ha jól emlékszem, talán 2006-ban köttettük be. Amikor voltak az első sávszél duplázások, akkor szarakodott ennyit.
De szinte mindig stabil volt, s ment. Előfordult, hogy néha nem volt pár órára, de miután kijavították a hibát, ismét frankón működött. Talán tavaly ősszel kezdődtek ezek a problémák, s azóta egyre trágyább a minőség. Más alternatíva nincs, ez a legnagyobb probléma. -
dízelracer
őstag
válasz
Grande Ale
üzenetére
Nem tudom. Nem egy nem két embernél folyamatosan szar a net. Mikor már többen is napi szinten betelefonálnak, valamit gyorsba basznak vele ezután pár hétig jó és kezdődik minden elölről. Ezt játsszuk már legalább fél éve. Nagyon unalmas.

Ennyire szar szolgáltatónál még soha nem voltam. Az Emitel is nagy rakás szar volt ezelőtt pár évvel de már 100x visszasírom őket...
szerk: az is milyen már, hogy a google.com 8-10másodperc alatt jön be? Ez már nem is felháborító, ez már egyenesen szánalmas.
Itt mutatkozik meg tisztán az, hogy hozzá nem értő emberek ülnek olyan helyeken hol nekik egyébként semmi keresnivalójuk NINCS!
-
Móci
addikt
Lehet megint betelefonálok nekik, de nincs ma kedvem veszekedni.
Már gondolkodtam rajta, hogy átkötök trére, de sajnos tudom, hogy szar a vonal, így elég gagyi lenne a net... -
Deceiver25
csendes tag
Basszus szeretném szerkeszteni a web lapomat de ezzel a nettel lehetetlen feladom 2 napja csak kínlódom már tényleg unalmas
-
Grande Ale
őstag
válasz
dízelracer
üzenetére
Eszméletlen. Mi van itt?
-
dízelracer
őstag
Geci lassú a net ma reggel.

-
Móci
addikt
Én tudtam játszani (counter strike), de legalább duplája volt a ping a megszokottnak.
Most pár oldalt nehezen tölt be, de azért használható. Érdekes, hogy a torrent meg jön full sávszéllel.
Google legalább 1-2 perc... vicc. Ha meg az ember telefonál, megpróbálják lerázni, meg ugye nyomd a speed testet, ecsém.
Poénból lenyomtam, s az eredményt legalább 1-2 percig nem hozta be... -
Grande Ale
őstag
Tudja valaki, hogy ezzel az ATV mű HD-vel miért foglaják a helyet? Miért nem veszik ki, és tesznek be egy valódi HD csatornát?
-
CsodaPOK
senior tag
Általában nem szokott gond lenni nálam, de ma hócipőm teli van velük.
Napközben volt, hogy megszakadt. Volt, hogy egy negyed órára lehalt a DNS. Ezeket még elnézném.
De, hogy most egy gramm külföldi sávszél nincs, ez már sok. Egy vacak google-t nem tudok nyitni.

-
paavoo
aktív tag
Külföld fele meghalt a sáv?

-
Móci
addikt
Én nem tudom, hogy mostanában mit csinálnak, de a net az kritikán aluli.
Van, hogy naponta egyszer elmegy, sokszor pár oldalt nem tölt be... de természetesen nem csak én tapasztaltam már ezeket, ahogy olvasom a hozzászólásokat.
Eddig tetszett a Tarr szolgáltatása, de most már kezdek eléggé mérges lenni.
Úgy néz ki ma egy kiba mailt sem lehet már küldeni, hurrá... bár... talán... -
emre33
addikt
válasz
Deceiver25
üzenetére
ftp-n el tudod érni a tárhelyet
ftp cím:tolna.net
jelszó nevet meg te tudod.Domain név: http://www.tolna.net/~usernév
Tehát van előtte egy ~ jel
-
Deceiver25
csendes tag
Üdv mindenki megigényeltem a minap a 15 megás nethez a webtárhelyet de semmi infóm nincs róla valaki tudja milyen kezelőfelület van rajat illetve milyen szolgáltatásokat biztosít azon belül?
Telefonon érdeklődtem de a hölgy nem nagyon volt képben, és mivel én is kezdő vagyok hát.
Az nagyon fontos lenne hogy használhatom saját domain nevem vagy hozzám csapnak valami hülye nevet ?
Szóval csak az lenne a kérdésem ha valaki használja tudna véleményt mondani előre is köszönöm. -
paavoo
aktív tag
RTL és TV2 digitális adása másnál is csíkozódik? (zöld, lila csíkok + a Duna logója van a jobb felső sarokban), automata keresést futtattam. Több csatornánál is hasonló a helyzet. (kódolatlanról van szó
) -
Televan74
nagyúr
Ez így igaz , a ügyfélszolgálatos hölgyek nagyon segítőkészek.
Nekem nem volt a szolgáltatónál email címem, betelefonáltam, mondtam , hogy szeretnék egyet. A kis hölgy csak annyit kért, hogy mondjam meg milyen felhasználói nevet szeretnék, mi legyen a jelszavam, és már kész is volt az email accom.
-
paavoo
aktív tag
E-mail és web tárhely jelszava mi szokott lenni Tarrnál, ha az előző szolgáltatónál lévő felhasználónevet kértem? Van valami alapértelmezett, mert akármivel próbálom ami eddig volt, nem sikerül

-
Teodor78
csendes tag
TV+internet+telefon T-Home 5680ft Pakson főleg a lakótelepen(vdsl)
53 csatorna
25/5 Mbit/s
Telefon
Az első 3 hónap ingyen. -
paavoo
aktív tag
A conax cam modul jelenleg teszt alatt van. A forgalmazást 2011 második
negyedévében kezdjük meg, addig türelmét kérjük.Tisztelettel,
Forray Laszlo
Tarr Kft ügyfélszolgálat -
590227
aktív tag
válasz
dízelracer
üzenetére
-
590227
aktív tag
válasz
dízelracer
üzenetére
Itt rossz.A tmobile is gyengélkedik,a Skype is sok helyen.Gyalázat.

-
590227
aktív tag
Már megint KO a NET.
-
Tutu7030
veterán
25/5 net

-
paavoo
aktív tag
Na ma volt itt Tarros ügynök. Megkötöttem a digitális csomagot (830 Ft) kipróbálás szintjén, egyenlőre még nem teszteltem, mert majd akkor hozzák a boxot ha jönnek a netet bekötni.
Arra viszont kíváncsi lennék, hogy az ügynök szerint az Extra ktv-s (61 program) analóg jelét javítaná fel a box (vagy modul, egyenlőre Zalaegerszegen februárba lehet majd kapni szerinte), és pl a D4+Extra+ csomag jönne alapból digitális jelen. Ha ez így igaz, akkor milyen különbség van a feljavított és az alap digitális jel között, illetve az analóg és a feljavított analóg között? Tv: Samsung 40C650. -
Sziasztok!
Akiknek Samsung LE26C350 típusú TV-je van: lehet vele nézni a digitális adásokat gond nélkül (STB nélkül) ? Gondolkozom, hogy eladom a jelenlegimet és veszek helyette egy ilyent, mert a mostani (LE26B350) sajnos nem alkalmas rá. Nem kéne sokat ráfizetni. Ja, és ebben van USB-csatlakozás is.
-
forrest85
senior tag
Zalaegerszeg, jönnek a Digitális csatornák set top box nélkül Samsung Led tv-vel. Csak néztem mint hal a szatyorban. A kép kockásodik, de levagyok döbbenve.
A QAM meg a többi értéket mire kell állítani? 64-re állítva a tv2 meg trl klub nemjött be digitálisan, de egy csomó más digitális külföldi adó igen. -
Stifleer
csendes tag
Tarr kft. csupa meglepetésekből áll. Újévet azzal kezdték, hogy megszüntettek csatornákat vagy másik csomagba rakták és helyette kaptunk semmire való töltelék csatornákat. Pár napja 2.5 fél napig nem volt 0.3 megánál gyorsabb netem. Tegnap este 10kor elment a net,televízió és a telefon is melyet egészen idáig szereltek. (Gondolom a biztos nem reggel 8or áltak neki szerelésnek). Telefonon panaszkodtunk és mondták ha kilépünk (hűségnyilatkozat) 7000 forint lesz és most jön a meglepi + az összes eddigi akciót vissza kell fizetni. Ilyet sem hallottam még. Még egy hónap sem telt el mi vár még rám.
-
Mtbsrác
senior tag
Semmiről nemmaradtál le.
Kombi csomagosoknak ajánl fel új lehetőséget.
Nekem spec olyat ajánlott hogy 300ft-al lenne olcsóbb a havi ha köttetnék telefont
ingyér, viszont készüléket nem is kellene hozzá rendelni vagy venni.
Tehát csak átlépek abba a csomagba. PLUSZ EGY ÉVES HŰSÉGET kellene vállanlni
így egy éven át FIX havidíja lenne. -
paavoo
aktív tag
1 digitális csomagot mindenképp meg kell rendelni 830-ért?
-
Poplacsek
senior tag
Ma intéztem szüleimnek egy új digitális kábelTV szerződést a Tarrnál. CAM modult kértem STB helyett, a modul ára 11880Ft volt. Nagy meglepetésemre már az ügyfélszolgálatnál kezembe nyomták miután kifizettem. Hazavittem, Samsung PS42C430 TV-be bedug, szoftver tölt, frissít és már működik is minden ahogy kell! :-)
Apámat korábban a digitális csomagokra pont az STB miatt nem tudtam rábeszélni, de most, hogy végre van a Tarrnál CAM modulos alternatíva, fülig ér az öreg szája!
-
Grande Ale
őstag
Isten lenne a Tarr, ha ők is betennék az Eurosport2 HD-t!
-
Pupako
csendes tag
-
paavoo
aktív tag
válasz
Tutu7030
üzenetére
Néztem a Tarr oldalán Extra+ 400 Ft-ért van. Az üzletkötő szerint nincs 400 Ft-ért Extra+ csomag (bár azt mondta nemrég frissült a Tarr oldala). Nekem az bőven elég lenne, lényeg h az Extra ktv jöjjön digitális jelen.
Ez a conax modul mennyibe kerül a Tarrnál?Ja meg azt szeretném kérdezni, hogy akkor megy ez a modul az új samsungba, viszont van a másik szobába egy régebbi lcd tv, arra akkor ingyenesen tennének stb-t, mivel ugye az első ingyenes?
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Interactive Brokers társalgó
- E-roller topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Alkoholista nevelde
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nálam itthon nem pedig itt is Tarr net van.

)

kabelmania27
ftamas0201