-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre33
addikt
válasz
Deceiver25 #1865 üzenetére
Türelem van, csak tudod mit nem értek: Miért nem lehet külföldi sávszélességet más szolgáltatótól is bérelni? T-HOME?
Miért kell egy megbizhatatlan szar?
Miért tart napokig/hetekig, míg rájönnek, hogy kibasztak velük?
Miért tart napokig/hetekig, míg megrendelnek mástól amire szükség van?Előre tudom a válaszokat: Külső probléma van, várják a megoldást a külső cégtől: Nem ilyen nincs, nem egy cégre kell hagyatkozni, ha egy cég van, akkor meg megfeleleő szerződéseket kell kötni, és nem BMW kell vásárolni
Itt vagyok Pakson, és nézd meg mit mértem:
-
emre33
addikt
válasz
Deceiver25 #1857 üzenetére
Külföldi vonalat szerintem pont az inviteltől bérelik
-
emre33
addikt
válasz
Deceiver25 #1753 üzenetére
ftp-n el tudod érni a tárhelyet
ftp cím:tolna.net
jelszó nevet meg te tudod.Domain név: http://www.tolna.net/~usernév
Tehát van előtte egy ~ jel
-
^^|CC|^^
tag
válasz
Deceiver25 #1658 üzenetére
ezt én is adom..
először szarakodnak a tvvel aztán pedig a nettel is.. -
dízelracer
őstag
válasz
Deceiver25 #1411 üzenetére
Hűségnyilatkozatos dologhoz nem tudok érdemben hozzászólni. Nálam alap dolog, hogy soha, sehol, semmilyen körülmények között nem vagyok hajlandó hűséget aláírni egy szolgáltatónál sem. Nemhogy évekre napokra sem.
Tarr -nál sincs hűségem. Így drágább de leszarom, nem az a párszáz forint fog földhöz vágni. Ha egyszer felbasznak bemegyek, indoklás nélkül szerződést bontok és kész. Majd olyan szolgáltatónak adom a pénzem aki törődik is velem és nem néz kapásból komplett idiótának ha hibát jelentek az ügyfélszolgálaton.
-
dízelracer
őstag
válasz
Deceiver25 #1409 üzenetére
Felénk is vannak kimaradások. Így megy ez a tarr-nál. Ma is eddig 3x ment el a net 2-3percre. Szánalmas egy bagázs. Most is csak azért vagyok rászorulva a szaros szakadozó kimaradó lassú kibaszottul túlárazott szolgáltatásukra mert hazajöttem karácsonyozni. Már el is felejtettem milyen fos ez itt.
-
green_army78
tag
válasz
Deceiver25 #1380 üzenetére
a csomagok összetétele is változó, ergo igy az áruk is területenként...
-
Grande Ale
őstag
válasz
Deceiver25 #1380 üzenetére
Hát, szerintem is az...
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
Deceiver25 #1375 üzenetére
Nemtudjátok hogy most milesz a KOMBI csomagok ajándéka most az évvégén ill. az év elején? Gondolok itt a szokásos sávszélemelésre. Sajnos nemsikerült infóhoz jutnom.
-
emre33
addikt
válasz
Deceiver25 #1372 üzenetére
"Egyébként milyen korlátai vannak kábelnetnek sebességet illetően?"
Hát ez bonyolult kérdés, ha csak egy előfizetőt nézünk, akkor amit az UPC ad, kb: az a reális, valós maximális elérhető sebesség.
Lefelé 120-140Mbit
Felfelé elméletileg 25-30Mbit, de 10Mbit-nél többet nem ad egy szolgálató se, mert többiektől is vennél el sávszélességet.Felfelé elvileg lehetne 4x ennyit szogláltatni (25x4=100Mbit, azaz reálisan 40-50Mbit), csak technikai akadályai (eszközhiány) vannak.
-
emre33
addikt
válasz
Deceiver25 #1372 üzenetére
Hibákat bejelented? Mert ha nem jelented be, nem tudnak róla.
Sebesség: Egész Tarr rendszerén 15Mbit amit elérhető max.
Ez 6-8 megyére vonatkozik Kb. Zalaegerszegtől KalocsáigSzóval nem csak a ti problémátok..
És ha lesz sebesség emelés, akkor is mi lesz ? +5Mbit + 10Mbit?UPC/T-home stb... árait nézed, és hasonlítod össze, akkor tényleg szomorú.
Ez van, nincs verseny. -
korfa
aktív tag
válasz
Deceiver25 #1370 üzenetére
Kalocsa melett van pár falu. Tudnál kicsit közelebbit irni a hibárol. Illetve mi a lassu sávszélesség? Ha joltudom 15mbit ottis elérhető...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged