Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atus81
tag
-
Grande Ale
őstag
Ha minden működik, akkor nem nagy törés, bár az iptv-t nem ismerem. Van itt még egy két hiba, pl. pont ha be van állítva, hogy minden hétköznap induljon el a felvétel, akkor nem indul el...Vagy ha elindítasz egy felvételt, akkor nem áll le. Ezek szoftveres problémák szerintem, hamarosan biztos javítva lesznek.
-
korcsi
veterán
válasz
Grande Ale
üzenetére
Hali!
Sorozat felvételi funkció van, ha már így alakult, akkor lehet jövőre váltanék IPTV-ről.
Ami szerintem mostanra nagyon kiforrott technológia lett, mennyiben lenne "törés" egy ilyen váltás?Tudom korai a kérdés, csak leírom a fejemben megfogalmazódó kérdéseket.
Válaszokat előre is köszi!
-
paavoo
aktív tag
Sziasztok!
Zalaszámos ZIPNetet próbálta valaki? 20/20Mbites érdekelne (2200 huf lenne első évben), mennyire megbízható a sáv?
Továbbá DIGI 20/10Mbit-ről is kéne vmi infó itt Zegen. -
emre33
addikt
Szeptembertől Eurosport 2 HD magyarul.
Ha valaki van itt a tarr-tól, akkor számítanánk erre a csatornára is

Lassan a tarr lesz a legtöbb HD csatornát sugárzó szolgáltató

-
Tutu7030
veterán
Meg(próbáltam) rendelni a pvr-es boxból... Minimum akkora keveredés lett belőle, mint anno az első HD box megrendeléséből. :-D
-
Tutu7030
veterán
válasz
Grande Ale
üzenetére
Mekkora hdd van benne? Érdekes,hogy mennyire nem reklámozzák a honlapjukon(azon az egy kisméretű képen kívül).
-
Grande Ale
őstag
válasz
Tutu7030
üzenetére
Azt hiszem, ha csak a boxot kéred sima sd adáshoz, akkor 2000ft, ha hd csomagot is rendelsz, akkor a csomaggal együtt 3700ft.
200ft-al drágább, mint a sima hd-s. Egyszerre két adást is lehet rögzíteni az útmutató szerint.
Persze, lehet mást is nézni felvétel közben, lenne valami, ha nem. Van rajta usb csatlakozó is, arról is tud lejátszani, gondolom, azt nem próbáltam. Mint mondtam, sajnos nem az enyém, így sokat nem tudtam tesztelni. Bár ezt lehetne orvosolni(érti, aki érti!
) -
emre33
addikt
válasz
Grande Ale
üzenetére
Mennyivel drágább a felvevős, mint a sima havi díjja?
Amit felvesz, azt nem lehet PC-re átmásolni?
Ha felveszel valamit, akkor közbe tudsz másik csatornát nézni?
kösz
-
Tutu7030
veterán
válasz
Grande Ale
üzenetére
És mennyi a box bérleti díja??
-
Grande Ale
őstag
Sógorom előfizetett Hd csomagra, felvevős box-al. A box Intek, mint a sima hd-s, a menüje jó, a felvételeket tök jól be lehet időzíteni. Természetesen ki is próbáltuk, tökéletesen működik. Van Time Shift funkció is, tehát visszatekerhető élő adás. Aki teheti, cserélje a régit, csak ajánlani tudom.
A box: [link] -
johnny6.d
tag
Hali
Régebben egy év eleji sávszélemelésnél volt hasonló jelenség nálam is. Nem volt meg a garantált sávszél.
Írtam mailt az ügyfélszolgálatnak. Másnap felhívtak, hogy a kollégájuk keresni fog időpont egyeztetésre. Egyeztettünk, hogy mikor érek rá. Első nap nem tudták a problémát beazonosítani, de második nap már ment (miután frissítették a modemet). Azóta is közel a max. sávszél van, nemcsak a minimum.
Egy ismerősnél viszont csak elfelejtették átrakni a magasabb csomagba, azt kb. 10 perc alatt megoldották.Szvsz először nyugiban kell bejelenteni a hibát. Ha nem történik semmi, akkor lehet az "asztalt verni".
-
Immy
őstag
Üdv
2mbit/256bit-ről váltottunk NET-5M csomagra.
Ennek elvileg 5Mb/1024kbit sebességnek kéne lennie.Az apró betűs részben megtaláltam, hogy a garantált sávszélesség: 2561/512 kbit/s
A letöltés sebességét megnövelték, majdnem mindig eléri az 5megabitet, de általában 4,8megabit környékén mozog. VISZONT a feltöltési sebességet nem emelték meg, ugyanúgy maradt 256kbit (speedtest szerint 0,19mbit)Másnak is van ilyen problémája? Vagy verjem az ügyintéző néni asztalát?
Immy
-
emre33
addikt
-
Tutu7030
veterán
Az imént néztem a south parkot, erre újraindult az intek box. Be boot-olt, majd kikapcsolt. Szerencsére egy főkapcs ki-be után jó lett. Lehet, hogy ez az új szoft hozománya?
-
Tutu7030
veterán
válasz
Grande Ale
üzenetére
Én a motogp miatt vártam már nagyon.
Raktam is fel egy kis mintát belőle.
digisport hd - motogp (125,6MB .ts ) -
emre33
addikt
Vagyis lehet bérelni felvevős setto boxot? Mennyiért?

-
emre33
addikt
válasz
Grande Ale
üzenetére
Már ekkor akartam írni: Van hely.
Duna HD bevezetésekor nem értettem hogy hol adják Hát az M1 M2 mellett.
Tehát 3 HD csatorna elfér egy frekin.És hol jön a Digisport HD? Hát a HBO HD és az Eurosport HD mellett.
Így jópár HD adás elférne, csak gondolom nem nagyon van aki ingyen adná.
Ezért írtam, ATV HD tuti ingyenes.Kérdés: Digisport HD hogy jön a tarr-hoz? Bix-ről optikán?
jah most nézem: Diginél sincs műholdról Digisport HD?
Digi kábel kivételével itt van először Digisport HD?Tessék reklámozni.
-
Grande Ale
őstag
Szentségeltem, amikor a Digi megvette az olasz bajnokságot, meg a BL-t, erre tessék, nézhetem HD-ben! Köszönjük Tarr KFT!

-
590227
aktív tag
válasz
dízelracer
üzenetére
5/1Mb/s.A napi problémák vannak,mióta a Tarr szolgáltat.Minden nap,vagy kimaradások,vagy nagy lassulások.A ZELKA idejében,nem volt semmi hiba.Feljelentést teszek,mert ez türhetetlen.Mi a vidéki parasztok fizetünk a legtöbbet,és még töllünk lopják el a sebességet.Valakiknek fizetni kell, a nagyvárosi filléres 20MBb/s-os Neteket.

-
590227
aktív tag
-
korfa
aktív tag
válasz
Grande Ale
üzenetére
Ujrahangolt a boxom és a 308-ason meglepetés fogadott. Ugylátszik ez a kivános téma bejön...

-
Grande Ale
őstag
A Digisporton eddig analógon is volt kapcsolójel. Mi történhetett? A Tarrnál szállt el, vagy a Diginél? Egyébként digitálison tökéletes,16:9, jó kép, Sport tv-t agyonveri minőségben.
-
Tutu7030
veterán
válasz
Grande Ale
üzenetére
A tvmustra szerint a tarrnál van spektrum hd. Szóval akár még lehet is egyszer.

-
590227
aktív tag
Szokásos kimaradás,TV adás is,hajnaltól,kb 15 h-ig.Milyen szolgáltató ez??

-
emre33
addikt
válasz
Grande Ale
üzenetére
ATV HD pl..
-
Tutu7030
veterán
Tényleg kritikán aluli a honlap infó tartalma/frissessége,de legalább telóról is használható,mert csak a reklámok vannak flashben.

Pozitívum viszont a csatornalistából elérhető műsorújság(és ráadásul helyi cég csinálja).

Mondjuk,erre lehetne a főoldalon is külön hivatkozás.Digisporthoz kapcsolódva: a HD verzió nincs tervben?
-
SEFAN84
aktív tag
Sziasztok.Gondolkodom,h.T-Homeos netem Tarrosra cserélem.Szekszárdon lakom és az 5mbit/1mbites csomagot rendelném meg.Kérdéseim: Mennyire tartja a megadott sebességet?Nem lassúl be?Szakadások vannak?Válaszokat előre is köszönöm!
-
Tutu7030
veterán
Érdekes,hogy a digisportról még senki sem írt.. vagy mindenki várja,hogy a nyári szünet után újra induljon a motogp sorozat?

-
Tutu7030
veterán
Az utóbbi időben nálam is vacakolt a net.Júl.27-én este totál beállt.A bejelentés után kb 2 órával állt ismét helyre.
Azóta nem volt vele gond.
Az előbb viszont észre vettem,hogy megint volt valami gebasz.
Néztem a modem logot,de nem igazodok ki rajta,hogy ez most jó,vagy nem jó.

(#923) batori61
A kérdés jó,csak szvsz a topic lett eltévesztve.
-
batori61
csendes tag
Tisztelt Fórumozók! Baleset miatt csökkent a jövedelmem,így az eddíg előfizetett UPC dvr helyet átlépnék a házunkba bekötött digikábelre. Azt szeretném kérdezni a hozzáértőktől:a digikábelen miként oldható meg a UPC-hez hasonló digitális felvevős stb. rendszer ? Jelenleg van UPC-boxom amely felfesz ,műsorújság ,tehát a megállítható stb. szolgáltatás. Azonban ez nekem jelenleg nagyon drága! Átlépnék a digikábelhez ,hűséggel havi 3000 ft tv-net-telefon előfizetéssel. Tehát azt szeretném tudni:van-e lehetőség a digikábelnél a már említett funkciók elérésére és miként? Sajnos nem vagyok ebben a témakörben jártas,ezért kérném aki tájékozott,ért a témához segítsen! Köszönettel János
-
dízelracer
őstag
Na megkérdeztem. Itt a kerület ezen részén nem lehet 15megásnál nagyobb csomagra előfizetni csak a pár sarokkal arrébb kezdődő lakótelepen. Errefelé a kis utcákban biztos nem érte meg nekik kiépíteni vagy nem tudom. 4200ft/hó az egész ( 60csatorna + 2mega korlátlan net). Eddig a 1,5év alatt összesen 2x nem volt net 1-1 napig karbantartás miatt. Mindkét esetben jó előre levélben értesítették az előfizetőket. Eddig elégedett vele. Mondjuk én semmi sebességbeli különbséget nem vettem észre az otthoni 1megás és e között.
-
korfa
aktív tag
válasz
dízelracer
üzenetére
Ez milyen digi? mert eddig 25/50mbiteket reklámoztak 3ezerért.
-
nebancsa
senior tag
MA beüzemelték a beltérit. Mikor elmentek egyből kipróbáltam a kártyaolvasós megoldást.Minden simán ment, működik a TV-ben is. 10 napig minden csatornát engedélyeztek, hát a HD csatornák nagyon ütősek. Remélem pár év múlva mindenki abba fog sugározni...

-
Zozzant
addikt
Minden szokás szerint ismétlődik, most tudtam írni először ide...
-
nebancsa
senior tag
Na kiváncsi leszek mi lesz a gond. Akik hozzám jöttek hibát hárítani, nagyon lelkiismeretesek voltak, minden kábelt csatlakozót kicseréltek, vagy 3 szor felmentek a padlásra is. Teljesen jószándékú szerények voltak, nem nézték hülyének az embert. A végén kiderült hiába való volt a munkájuk. A hiba nem a házba volt, annyiba maradtak az utcába kiépítenek egy erősítőt.
-
Zozzant
addikt
Ma este csak 8-tól fél 10-ig haldoklott a net...
-
Zozzant
addikt
Ehhe, válaszoltak. A kolléga keresni fog ENGEM a hibajavítással kapcsolatban, engem ne keressen, oldják meg hogy esténként legyen normális internet... ha napközben van, akkor valószínű nem nálam van a probléma, ezt még a röpke 30 éves számtech. tapasztalatommal is vágom...
-
CsodaPOK
senior tag
-
nebancsa
senior tag
Nem értek veled egyet, nekem egyik ismerősöm sem él vissza sem a digi sem az upc sem a t-home szolgáltatásaival. Ja és ezeknél mind működik a setbox kiváltása, legalábbis a fórumokat olvasgatva erre jutottam, ebbe nincs tapasztalatom. Nálam már az is fúrcsa a tarr-nál hogy az internethozáfférést is lekorlátozza mac cím alapján. Ennek mi értelme
Csak az hogy amikor fejlesztettem másik gépet fél órát szivatott hogy mért nincs az új gépen net. Azt meddig tart mac címet klónozni..Meg ha le akarják a set boxukra teljesen korlátozni a szolgáltatást, szerinted érnek vele el valamit? Aki eddig törve használta, az úgy is megtalálja a módját, hogy ezt a védelmet is kiváltsa.
-
nebancsa
senior tag
Na beszereztem én is ezt a paprikás modult

Meg is rendeltem az Extra+ digit csomagot, állítólag 10 napon belűl beüzemelik a stb.-t. Remélem ki tudom váltani a stb.-t. Amelyik üzletbe vettem a modult, megkértek az eladók, jelezzek vissza fog -e működni mert akkor otthon ők is áttérnének a digitálisra. A + távirányító miatt nem akarnak.Szerintem épp -e lehetőség miatt térnének át többen erre a szolgáltatásra. Egyedül annyi kára lenne ez miatt a tarr-nak hogy a HD csomagjukhoz senki sem bérelni a STB.-t. Viszont most abból elég gyér a kinálatuk, nem hiszem hogy sokan igényelték.
-
emre33
addikt
Többen mondták, hogy le fogják korlátozni csak set-to-box-ra
De kérdem én miért lenne jó ez a szigorítás? Kibaszás az ügyféllel.Semmi másért.
Persze lehet magyarázni, hogy feltörthető, de min em törhető? És kb hány ember használja most törten? Kb 5 -10?
És mi van azzal a pár 100 emberrel, aki emiatt fog a tarr-tól elpártolni.
emberek, gondolkodjatok... Veszteséget fog okozni..
Digi csinálja jó, kodolás sincs rajta..
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Én a motogp miatt vártam már nagyon.

kabelmania27
ftamas0201