- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre33
addikt
válasz
Poplacsek #19391 üzenetére
Igen, Tarr-os optika tökéletes lenne.
De docsis technológia is jó lenne, hátha egyszer lesz 3.1 ott már 50-100Mbit feltöltés is lesz talán, az már elég lenne.
https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
Poplacsek #19339 üzenetére
Lehet csak szerencséd volt hogy eddig nem problémáztak az eszközök
Nekem a kistesó van az ax86s, asus router topicban is rengeteg panasz van ezzel kapcsolatosan, ileltve külföldi fórumokon is, kcisit hektikus a működése a wifi kapcsolódásnak ha smart connectben van sajnos.
Én jobb szeretem külön használni amúgy is a két sávot, mert az okos eszközök sokkal stabilabb kapcsolódást tudnak így és biztos, hogy folyamatos a kapcsolat is köztük. -
meke11
aktív tag
-
-
válasz
Poplacsek #4478 üzenetére
A lakótelepen élők szívták meg jobban, mert oda jóval körülményesebb felrakni a parabola antennát. Más megoldás meg nincs (a netes stream-ekkel való bajlódást most hagyjuk).
Amit viszont egyáltalán nem értek, az az, hogy ennyire elzárkóznak a Sport 1 HD-tól. Sokkal drágább a Tarr a nagy "multi" szolgáltatóknál (főleg UPC), de erre nem akarnak költeni. De természetesen ebbben az évben is drágulnak. Valamit csinálhatnának már ezzel a céggel, mert felháborító, amit művelnek.Vagy lehet, hogy csak túl sok a "kiváltságos", akik helyett is részben nekünk kell fizetnünk..........
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
-
emre33
addikt
válasz
Poplacsek #4435 üzenetére
Szerintem az lehetett a felétel, hogy az analóg alap csomag része legyen egypár digis csatorna.
Te lehet kifizetnék érte több pénzt, de a felhasználók nagyrésze nem.
Egyébként is a Tarr volt az egyetlen szolgáltató, ahol az összes magyar sportcsatorna jelen volt.
Tehát hiába mész át más szolgáltatóhoz, valamiről le kell mondanod.https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
meke11
aktív tag
válasz
Poplacsek #4369 üzenetére
Sokáig jó volt, mert a globaltech-hez kapott kártyával működött 1 darabig. Utána a Tarr korlátozta az idegen eszközt, vagy valami ilyen dumát nyomott az üsz. Pedig az ÁSZF-ben benne van a saját eszköz!
Ezért kellett vennem CI modult a "drága" szolgáltatómtól.Lehet, hogy egy firmware frissítés a modulon segítene a bajomon?
-
Grande Ale
őstag
válasz
Poplacsek #2178 üzenetére
A digitális, és azon belül a Sport tévék valóban nagyon jók. Olyan kellene legyen az összes sd, mint a sport 1-3... De ez nem a tarron múlik, az rtl pl. soha nem fog átállni 16:9-re szerintem. Amúgy ma frisitett a box, eltűnt a digi+. A csatornák száma viszont maradt 134. Nem tudom, talán a hrt2 került be? Színvonalas kis csatorna, sokat fogjuk nézni!
[ Szerkesztve ]
-
emre33
addikt
válasz
Poplacsek #1514 üzenetére
Most jönnek a szerelők, épp nem leszek otthol..
Kiváncsi leszek mi lesz a megoldás a 123 csatira
Kábelekhez nem nyúltam pedig.https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
emre33
addikt
válasz
Poplacsek #1468 üzenetére
Set to BOX van
Digitális TV. Jó drágaNem tudom használni, mint jó pár száz sorstársam!
Miért? Mert reggel óta egy/több TARR kolléga elfelejtett egy beállítását.
Kedves TARR meg lusta tájékoztatni az előfizetőit (web vagy mail)
https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
emre33
addikt
válasz
Poplacsek #1464 üzenetére
SET TO BOX,
Nem lehet TV nézni..Le kell futtatni a csatorna keresést
EMBEREK! ÉN TUDOM, EGYSZERŰ ELŐFIZETŐ NEM.
TARR-S KOLLÉGA, ILYENKOR NEM LEHET SZÓLNI AZ ÜGYFÉLNEK?
NYUGODTAN TUDSZ ALUDNI?ÉN TUDOM A JELSZÓT, MÁS NEM ÉS MÁS NEM IS ÉRT HOZZÁ.
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 500GB fekete játékkonzol extra játékokkal, extra kontrollerrel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! POWERCOLOR RED DEVIL RX 6800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Challenger OC RX 7800XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GAINWARD PHANTOM RTX 3080 10GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest