-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
-
-
-
-
-
válasz
590227 #12419 üzenetére
Biztosan nem ajánlottuk a D-Link DIR-625 megvételét a Milyen routert? topikban.
-
590227
aktív tag
-
-
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
590227 #11490 üzenetére
Hol az a nálunk? Mert akkor az ott lakók meg tudnák mondani, hogy náluk mi a helyzet.
Mióta áll fent ez a helyzet? Ha bejelentetted akkor hamarosan fel fogják venni veled a kapcsolatot elviekben. Én jobban ajánlom a telefonos hibabejelentést mint az ügyfélkapun át, telefonon általában azonnal megmondják ha globálisan van probléma és javítást végeznek. -
A WAN beállításoknál van a Primary/Secondary DNS Server megadási lehetőség, ide kell írni a custom DNS IP címeket.
User Manual 21. oldal
-
XeeN
senior tag
Természetesen mindenhez jogod van, csak egy kicsit irritáló a stílusod, illetve a helyesírásod. Ha ennyire elégedetlen vagy, miért nem teszel hivatalos úton panaszt, vagy miért nem mondod le azonnal a szolgáltatást? Ha az interneted 10/2-es, de az csak pl 5/1-et tud akkor az kellemetlen, de tudtad, hogy annyi is lehet, mivel az áfsz-ben benne van. A sok csókos akikről beszélsz nem azért kapja a szolgáltatást 5000 Ft-ért mert szép a szeme, hanem azért mert pl a Paksi Atomerőműben dolgozik. Azt csak mellékesen jegyzem meg, hogy a Tarr egy nagy rakás sz**t vett meg a Zelkától, ami szerintem hatalmas hiba volt. Én hagytam volna veszni az egészet... Te is boldogabb lennél más szolgáltatónál, és mi is megkaphattuk volna a beígért fejlesztéseket, amik a Zelka felvásárlása miatt hiúsultak meg.
Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy én sem vagyok teljesen elégedett a szolgáltatómmal, de nekem nincs más lehetőségem.
-
rviktor25
tag
Akkor mit érzel különbséget?
Én egyszerűen a sebességkorlátokat leszámitva nem érzek különbséget a 10/2-es tarr, haverom 80/25-ös lannetje és egy (10G-s gerincen lévő) gigabites hálózat között."Neked nyilván még nem volt más szolgáltatókkal tapasztalatod"
Elég sok szolgáltatót megjártam már; még az ezredforduló előtt kezdtem a modem korszakban, azt azóta gigabites kolihálóig bezárva kb. mindent próbáltam itt-ott. Az egy ami "szélessávú" és sose tetszett az az ADSL volt, azzal mindig voltak bajaim.
A tarr netjével is mint irtam kizárólag a sebesség/ár arány a bajom. -
emre33
addikt
Követhetetlen? Ott a dátum..Hatálybalépés dátuma!!
Csatornakiosztás megkeresése 1 perc..Érdekes, januári számlával tudtommal mindeki kapott értesítést..Még senki nem panaszkodott
És hány ASZF volt tavaly 4-5? Azok közül 1-be volt csatornalista változás..
Ha ezt nem tudod követni, sajnálom...Veled gond lehet...Felmondási idő az ASZF nyilvánosságra hozásától számít.
Rég lejárt..
Nem megy ez neked ma... -
590227
aktív tag
Több szolgáltatóval vagyunk kapcsolatban.A Tarr kivételével, mindenki küldött értesítést,hogy felmondhatjuk a szerződéseket,ha nem fogadjuk el a módosításokat.Ezt következmények nélkül megtehetjük.A ÁSZF meg állandóan változik,már követni sem lehet a Tarrnál.Arra meg semmi sem kötelez engem,hogy keresgessem a honlapjukon.Éppen ma rosszul aludt,ezért módosít.Most hasmenése van,ezért.A felesége ferdén nézett rá,most ezért módosít.Nem folytatom.Van 27 napunk még.
-
emre33
addikt
"Az internet gyalázatosan lassú,még a modemes régi Netnél is lassabb"
Első körben én lehúznám az összes gépet, és olyan géppel próbálnám ki, ami szűz és érintetetlen.
Informatikusként sok-sok ilyen házat/családot láttam.
Nem nem nem, nálunk minden oké..Ment a szöveg...
Csakhogy gép(ek) tele vannak/voltak vírussal/kémprogrammal, gép tetű lassú..CPU teker 100%-on. Rakás program totalbar telepítve, netezik mindenki..fut 500 torrent feltöltés..Rákötöttem a laptopomat és jé minden oké volt..
És ők is ilyen határozottan állították az igazukat, aztán meg se tudtak szólalni..
-
emre33
addikt
Ember olvass kicsit, és nyugodtan
2011-12-19 07:42:07 itt ebbe a topikba írták: megjelent az új ászf.
Ember 1 hónappal a változások előtt nyilvánosságra hozták!
Hol az egy nap magyarázd már el légyszíves!!!!
Fogadd el, hogy nem ismered a szabályokat és a törvényeket. És rosszul látod a helyzetet.
Jobban jársz, mert nincs igazad... -
emre33
addikt
Megkérném, hogy ne vezesd félre a többi forumozó embert.
Valótlant ne írj!!
TARR Kft szabályosan 30 nappal előtte kihirdette, tájékoztattak mindenkit.
Nézz körül, olvass és akkor írj le ilyen kemény szavakat, ha biztos vagy benne.
Tudod mi a bűncselekmény? Valótlant állítani, és rágalmazni minden alap és bizonyíték nélkül...
-
emre33
addikt
Az a ha a modem nem volt online, az elég jól látható a rendszerbe..
Nehéz letagadni.Amugy több 10.000 ügyfél között mindig lesz ahol gond van.
Itt meg nem több ezer ember jön a hibával. hanem max 10-20, amit 1-2 nap alatt meg lehet oldani.
És ne gondoljátok, hogy más rendszer tökéletes, nézzétek a t-home topikokat is. Ott is olvasni cifra dolgokat.
-
Mtbsrác
senior tag
Semmiről nemmaradtál le.
Kombi csomagosoknak ajánl fel új lehetőséget.
Nekem spec olyat ajánlott hogy 300ft-al lenne olcsóbb a havi ha köttetnék telefont
ingyér, viszont készüléket nem is kellene hozzá rendelni vagy venni.
Tehát csak átlépek abba a csomagba. PLUSZ EGY ÉVES HŰSÉGET kellene vállanlni
így egy éven át FIX havidíja lenne. -
mozzer
csendes tag
Szerintem attól, hogy XY a szolgáltató, a neve még nem lesz garancia arra, hogy "gondtalan" egy szolgáltatás.
Lehet, hogy 3x annyi helyen lehetne kiépíteni, akkor meg az lenne a baj, hogy amíg egy kisebb településen vagy faluban már van nagy sebességű lefedettség, a nagyobb városokban még egy kicsit elmaradottabb a helyzet. Nyilván a nagyvárosokra fognak először koncentrálni, mivel több ember = több potenciális előfizető = hamarabb megtérülő beruházás. És egy nagyvárossal lefed annyi területet, mint rengeteg kis faluval. Plusz ne felejtsük el, hogy ezek az emberek elégedettebbek lesznek, tetszeni fog nekik, hogy tudnak variálni, választani. Utánuk jöhetnek a kisebb települések is.
Verseny igenis van (szerintem más sincs), a Tarr sem viccből változtatja a csatornakiosztását, jön ki új akciókkal, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- ASUS routerek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged