- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
forrest85 #11706 üzenetére
KábelTV extra nem elég hozzá, nincs benne az alap kiosztásba az említett csatorna páros. Igen, elő kell fizetned a Platina mixre vagy a HD csomagra (ha a hd kellene inkább, árban szinte megegyezik a két csomag, te kell tudd melyiket inkább). Viszont ugye ahhoz, hogy a platina mixre vagy a HD-ra elő tudj fizetni, ahhoz szükséges az Extra csomag előfizetés, feltétele a két csomagnak.
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
forrest85 #9205 üzenetére
Amilyen analog csomagod van (legyen az mini, alap vagy extra) azokat a csatornákat megkapod digitálisban is. Amúgy az ingyenesek a közszolgálatik (M1, M2, Duna, Duna world és azt hiszem mindegyiknek a hd változata is).
HIJ
Azért mondom ezt mert mikor kötöttem tavaly a digitális előfizetésemet a hölgy nekem is elmondta hogy finn vagy nem is tudom melyiket mondta még, szoval azt a régiót állítsam ne a magyart. Én meg mondom a fene se állítgatja, elkezdtem úgy hangolni és az ég világon semmi baja nem volt, mindent tökéletesen megtalált magyar régióval isSzoval a lényeg hogy szerintem elmondják és vagy megcsinálod vagy nem, el van mondva legalább
-
-
dízelracer
őstag
válasz
forrest85 #845 üzenetére
Én azt mondom egy próbát megér. Hűségidő nincs, akármikor felmondhatod ha elégedetlen vagy vagy találsz jobbat. Én 2008 óta vagyok tarr-os. Eddig elégedett voltam. Tavasszal volt pár nap mikor szarakodott a net illetve most az elmúlt 4-5hétben folyamatosan baszakodnak vele valamit. Szakadozik, belassul vagy éppen egyáltalán nincs. Ez random módon többször is előfordul naponta. Egyenlőre még várok. Közben persze szétnéztem van-e valami alternatíva. Hát van. Van itt Fibernet és UPC-is nagyjából ugyanennyiért. Ha tartósan fennmarad ez az állapot akkor felmondom a szerződést és megyek másik szolgáltatóhoz.
-
Jocy
aktív tag
válasz
forrest85 #845 üzenetére
Szia.Én Zegen lakom,nálam még egyszer sem volt gond a nettel - 20/4-es van.A régi Zelkás hálózat nem rossz,már ahol ki van építve az optika,nálam van,ezt egy ismerősöm mondta aki ott dolgozik.Februárban köttettem be,de nem bántam meg,mindig hozza a max sebességet és mint mondtam egyszer sem volt vele gond.Az biztos,hogy itt sincs mindenkinél így,de mutass egy szolgáltatót ahol minden ügyfél egyformán elégedett.
-
devast
addikt
válasz
forrest85 #451 üzenetére
Sehol... szórólapon kaptuk. Mindjárt lefényképezem neked, addig itt van egy másik amit én spec nem láttam.
Szerk: Szóval mi ezt kaptuk. Először nyomdai hibára gyanakodtam, de mégis valós volt az ajánlat. Fantasztikus eurodocsis 3.0-ás motorola surfboard modemet is hoztak.
-
emre33
addikt
válasz
forrest85 #46 üzenetére
Régen egy tarr-s csávó azt mondta, azért drgá, mert vidék, és kicsi cég.
1: Tarr legnagyobb szolgáltatók közé tartozik.
Többi szolgáltatónak is sok vidéki városba van előfizetése, és már nem drága egy GB-as optika vidékre.
Főleg nem egy 5 milliárd Ft bevételű cégnek.Egyszerűen nagy haszonkulcsal dolgoznak.
Parisat: 16000FT: 140/10 net, 60 analóg meg ennyi digitális tv + telefon.
Ezek után remélem nincs kérdés.
Ami legjobban hiányzik számomra: Csupasz olcsó/korlátlan net, 3500 Ft körül.
Másik pedig az EURODICSIS 3.0
Már mindenki bevezette, de tarr majd 2020 körül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest