Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
590227
aktív tag
Szinte,már naponta rossz a Net,Tapolcán,és környékén.Fos az egész,úgy ahogy van.Nincs ismerős,aki ne panaszkodna.Csak szenvedni lehet.
-
Tutu7030
veterán
Tökéletesen igazad van,de remélem marad egy darabig(szvsz kárt nem okozunk vele a szolgáltatónak,így bízom benne,hogy csak a kibabrálás végett nem fogják kilőni ezt a lehetőséget),mert hülyén mutatna a tv mellett a falra szegelve az stb.
(#897) nebancsa
veterán
válasz
nebancsa
üzenetére
Nálunk cirka másfél hónapja működik a kis szobában egy lg 26ld320 tv conax modullal(nincs hely a boxnak,mert a tv is csak a falra fért fel
).
Pont ma este "tűnt el" róla minden csati. Hamar ki kellett csomagolnom az stb-t,rádugtam a coaxot,kártyát bele,bekapcs,megvártam,amíg lett kép,kikapcs,kártya vissza a tv-be, és már működik is újra.
-
nebancsa
senior tag
Más fórumokon kutakodva találtam egy emberkét aki így használja a tarr digitális szolgáltatását, most próbálom felvenni vele a kapcsolatot a részletekről.
-
nebancsa
senior tag
Felhívtam a tarr ügyfélszolgálatát, első mondatom után egyből lerázott, hogy csak a set top boxukkal működik ez a szolgáltatás. Igazából nem tudta megmondani miért mi a technikai akadálya.
Ezért volna jó ha valaki látott már vagy van tapasztalata Conax modullal kapcsolatba, nem dobnák ki az ablakon 12e-ret... -
nebancsa
senior tag
Megnéztem a használatit, tudja. Valóban az a 22 db. a földfelszinen sugárzot jel, a kábelen 131-et talált, csak kódolt jel üzenetet jelenik meg mindgyiknél. (nem néztem végig mind a 131-et)
Szóval ha veszek ilyen kártyaolvasót, és megrendelem a settopboxot a hozzáadott kártyával nem kell a settopbox on keresztül néznem az adást. Esetleg ha a HD csomagot rendelek ne adj isten, akkor az 1500Ft-os bérleti díjat sem kell fizetnem... -
nebancsa
senior tag
Igen 22-őt talált, abból talán 6 nem kódolt, Állítólag ha kérem a digit extra+ csomagot ami csak 420Ft havonta, az összes analog csatornám digitálisan jön meg még kapok +22 csatornát. Csak az a fránya +Távirányító , Meg ha a tv tudja fogadni a digit jelet, szerintem teljesen fölösleges a Set Top Box.
-
korfa
aktív tag
válasz
Grande Ale
üzenetére
Nálam most jo.
-
nebancsa
senior tag
Sziasztok!
Használ valaki kártyaolvasót set top box kiváltására?
Most vettem egy nagyképernyős TV-t eléggé szembeötlő az analog jel zavarai. A kábelszerelő ajánlotta a Set Top Box os megoldást hogy digitális fogadásra áttérjek. Most elsőre kicsit idegenkedek a két távirányítós megoldáson, meg hogy még egy kütyű legyen a nappaliba. Főleg ha a TV-n van lehetőség kártyaolvasó csatlakozására [link]Válaszokat tanácsokat előre is köszönöm!
-
korfa
aktív tag
válasz
Grande Ale
üzenetére
Hát másik smtpnél lehet erösebb/gyengébb spam védelem. Cégeknél szoktak olyant hogy az smtp reklámot akaszt a levél végére vagy esetlegesen egy céges láblécet. Illetve hasonló háttérbeállitások.
Korfa
-
CsodaPOK
senior tag
válasz
Grande Ale
üzenetére
A pontos levél: Kép
Összefoglalva. Ha valamilyen mail klienst használsz (Outlook, Thunderbird) és valamilyen külső (pl céges, vagy akár egy gmail) SMTP szervert használsz, akkor két lehetőséged van aug 1 után:
1. Átállsz az ő szerverükre.
2. Kéred a tiltás feloldását. (Ekkor viszont legyen normális, naprakész vírusvédelmed.)Ha csak webfelületen emailezel, akkor semmit nem kell csinálj.
-
Tutu7030
veterán
válasz
Grande Ale
üzenetére
Ezt bekajáltuk. (az m2HD még 1920x1080 ) -
CsodaPOK
senior tag
Mai számlával jött egy kis tájékoztató, hogy aug 1-től Tarr is blokkolja a külső SMTP-t. Természetesen kérésre engedélyezik.
Csak szólok, hogy ne érjen senkit váratlanul, ha esetleg átsiklott ezen a kis papíroson. -
Tutu7030
veterán
válasz
Grande Ale
üzenetére
Igen. Azt hittem,hogy az stb szarakodik,de ezek szerint nem csak nálam szar.
-
Grande Ale
őstag
Nagyon rossz ma este az m1hd. Másnál is így kockásodik?
-
korfa
aktív tag
válasz
dízelracer
üzenetére
De ha bejelnetenéd a hibát az melett hogy beirod ide, lehet ugyjárnál mint azok akik nem szidják... Elöbb utobb megjavulna... Nekem speciel ma a t-homom szarakodik pedig optika...
-
dízelracer
őstag
válasz
dízelracer
üzenetére
-
dízelracer
őstag
A mondatokat nagy betűvel kezdjük, a nevemben hosszú í van, a "hogy" szó elé vesszőt szokás tenni, nem ideirsz hanem ideírsz, a miatt meg két t. De ugye nincs harag?

Egyébként olvass már vissza pár hozzászólást. Nem csak fikázni járok ide ÉN azt is beírom ha valami pozitív változás van: [link].

Múlt hét pénteken is leülök, hogy a többiekkel megbeszéljem az esti programot skype-on erre nincs net. Hívhattam végig mobilon mindenkit csúcsidőben. Az ilyen bosszantó dolgokból lett kurvára elegem. Az ügyfélszolgálatost meg mit basztassam telefonon? Úgy sem történik semmi hiába hívom... Tapasztalat.
-
590227
aktív tag
válasz
dízelracer
üzenetére
Szerintem,nem egyet,hanem sokunkat.Visszasírjuk, a Zelkát.
-
dízelracer
őstag
Nem vagyok kedves és barátok sem vagyunk. Ha egyszer valami szar akkor szar, nincs mit ezen ragozni. Alsómégyen haveromnál szar a net, Hillyén egy ismerős családnál szintén. Testvéremnél most kb 3hete jó (kopp-kopp) de előtte ott is hetekig rossz volt. Nálam 1,5 hónapja kisebb nagyobb megszakításokkal szar. Pár utcával arrébb apósoméknál szintén ugyanez a helyzet mint nálam. Nekem ebből elegem van. Türelmes voltam adtam elég időt hogy történjen valami. Nem érdekel már a telefonban magyarázkodás sem a részetekről. Kissé unalmas sokadszorra ugyanazt végig hallgatni közben meg semmi érdemi változás nem történik. Én váltok és pont. Aki akar szerződjön veletek nem bánom egy ügyfelet már biztosan elbuktatok... Szevasz barátom...

-
hofeherke23
csendes tag
Sziasztok!
Mi fél éve vagyunk aTarr kft.-nél.Sajnos a régi szolgáltatónk megszünt.A kábeltévé tökéletesen működik.A netszolgáltatás viszont kritikán aluli.1 hét alatt kb.10-szer megszakadt,másfél napra is.Mindig kimagyarázzák valamivel.Felhívott a szerelő,hogy a hiba elhárítva,majd alig 10 perc múlva ismét nem volt netünk.Úgy döntöttünk szerződést bontunk,és más szolgátatót keresünk,ahol a pénzünkért kapunk is valamit.Több ismerősöm,és kollégám is hasonló hiányokat tapasztalt.Netszolgáltatásra nagyon NEM ajánlom a kft.-t.

-
korfa
aktív tag
válasz
dízelracer
üzenetére
kedves dizelracer barátom. Tedd már meg hogy jelentsd be a hibát a Tarr-nál mert hogy ideirsz annak az eredménye csak annyi lesz hogy kitüntetnek arany taggá a sok hozzászolás miat....
-
sch_a
addikt
válasz
Grande Ale
üzenetére
Van benne, olvastam is itt, h azzal kell, csak nem nagyon jövök rá, hogyan tudok.
-
sch_a
addikt
Üdv!
Vettünk egy full hd lcd tv-t, és szeretném nézni az esti meccset hd-ben. Régebbről van tv-antenna a padláson, azzal elvileg tudnánk venni a mindigtv-féle adásokat, de nincs lehúzva a kábel még. Az eladó azt mondta, most a vb ideje alatt a Tarrnál az M1-t HD-ben adják sima előfizetés esetén is. Ebben kicsit kételkedek azért. Beállítottam az adásokat, ott nem HD az M1, ha pedig a digitálisakat keresem, megtalálja, de persze kódolt az összes csatorna. Elképzelhető, hogy az esti meccs idején tényleg HD lesz az M1? -
590227
aktív tag
válasz
dízelracer
üzenetére
Ez volt, ma délelött,én már mérni sem tudtam másodszorra.Állandóan ingadozik a sebesség.Persze,nem az elönyünkre.Tarr,mint szolgáltató,pocsék.
-
590227
aktív tag
Már folyamatosan sz@r,a NET.
-
kisninja
őstag
Én 4-5 éve tarr ozom 1-2x volt gondom megoldották. Mikor megemelték 10M-ra akkor kb 2 hónapig olyan 8-9-el jött azt mondták dolgoznak a hálózaton azóta mindig 10 felett van.
Nekem csak az árazásukkal van bajom, no meg szó nélkül kivesznek pár adót az analógból helyette digiben van fizess elő ha kell. No meg én csak pár adót nézek persze, hogy mind a legnagyobb csomagban van. Minden újévben emelnek árrakat.... igaz idén elmaradt.Ami nagyon fáj, hogy ahol nyomult a Tcom az optikával ott ők is hirtelen negyedáron adnak dupla sebességet. A válaszuk ez volt nálam nem adottak a lehetőségek fizessek feleannyiért 2x többet.

Alternatíva itt nincs így marad ez. -
dízelracer
őstag
Megint szar a net 1,5órája. Folyamatosan szakadozik. Tarr kft...

-
Tutu7030
veterán
válasz
dízelracer
üzenetére
Itt (pakson) "csak" délután volt szünet.

-
dízelracer
őstag
Na most teli lett a faxom, de nagyon. Eddig ha bármikor beszóltam telefonon az volt a válasz, hogy náluk minden rendben van és pár percen belül valami csoda folytán rögtön lett netem is. Ezt eljátszottuk párszor az utóbbi időben. Most lett elég! Innentől kezdve én folyamatosan beírom ide, hogy mettől meddig nem volt internet.
Érik az a szolgáltatóváltás, nagyon érik...
Szóval: ma reggel nyolctól háromnegyed tízig egyáltalán nem volt.
-
Zozzant
addikt
Szokásos esti tarr műsor van...

-
dízelracer
őstag
válasz
forrest85
üzenetére
Én azt mondom egy próbát megér. Hűségidő nincs, akármikor felmondhatod ha elégedetlen vagy vagy találsz jobbat. Én 2008 óta vagyok tarr-os. Eddig elégedett voltam. Tavasszal volt pár nap mikor szarakodott a net illetve most az elmúlt 4-5hétben folyamatosan baszakodnak vele valamit. Szakadozik, belassul vagy éppen egyáltalán nincs. Ez random módon többször is előfordul naponta. Egyenlőre még várok. Közben persze szétnéztem van-e valami alternatíva. Hát van. Van itt Fibernet és UPC-is nagyjából ugyanennyiért. Ha tartósan fennmarad ez az állapot akkor felmondom a szerződést és megyek másik szolgáltatóhoz.
-
Jocy
aktív tag
válasz
forrest85
üzenetére
Szia.Én Zegen lakom,nálam még egyszer sem volt gond a nettel - 20/4-es van.A régi Zelkás hálózat nem rossz,már ahol ki van építve az optika,nálam van,ezt egy ismerősöm mondta aki ott dolgozik.Februárban köttettem be,de nem bántam meg,mindig hozza a max sebességet és mint mondtam egyszer sem volt vele gond.Az biztos,hogy itt sincs mindenkinél így,de mutass egy szolgáltatót ahol minden ügyfél egyformán elégedett.
-
forrest85
senior tag
válasz
dízelracer
üzenetére
Azt hiszem hanyagolni fogom őket a hozzászólásokból ítélve. Zalaegerszegen nem tudom milyen a szolgáltatásuk. A régi Zelka hálózatot vették meg.
-
dízelracer
őstag
Egész este szakadozik a net. 10ből 3-4x duplán küldi el a fórum hozzászólásokat is. Teli a hócipőm ...

-
590227
aktív tag
válasz
dízelracer
üzenetére
Nálunk, csak éjféltől,reggel hatig nem volt NET.Rendszeres gondok vannak.
-
Zozzant
addikt
Tököm tele a tarr nettel... tegnap fél napig se tv se telefon se net, este hívom őket hogy wáccááp? Elmondm szépen ki vagyok honnét erre újra megkérdezi hogy neki tudnia kéne... bmeg most mondtam el... jó mondom újra, nincs műszaki hiba blabla... majd két perc múlva minden lett...jéééééééééé, most este egy órája csesztetik a netet, 1 percig megy 10 percig nem...

ja persze mindenki tudja milyen az ebay licit... főleg ha épp elmegy a net... hát nem kicsit pipulok be...

-
törölt tag
válasz
dízelracer
üzenetére
én nem mondtam, h váltsd le. csak, h végső esetben lennék tarr előfizető. lófasz egy cég. de inkább elköltöznék. mint mondtam, részemről az adsl olcsóbb, jobb. ha nincs, hát nincs más, max a furcsány mód.
-
Tutu7030
veterán
válasz
Grande Ale
üzenetére
Reggel már jó volt,de most megint No Access.
-
törölt tag
válasz
dízelracer
üzenetére
másrészt meg, ha gond van, akkor gond van. szerintem senkit se pattintgassanak le, csak mert nem etikett és tánctanár. mondjuk ügyfélszolgával általában kedves vagyok. mert minek is lennék más. kivétel, ha nem akarja végezni a munkáját. olyannal meg még nem találkoztam.
-
törölt tag
válasz
dízelracer
üzenetére
én ugyan nem. egy percig nem voltam még szerződésben velük... kivéve a tv-t. őket is kb. egyszer kellett felhívnom pár éve. kiderült, van egy 3 napos számlatartozásom, így amíg nem egyenlítem ki, addig ők ugyan szóba sem állnak velem. mindezt középkorú frusztrált picsastílusban elkövetve az ügyintéző néni. aztán persze kiderült, h az utcában valami dobozt szedett szét a vihar.
amíg van lehetőség másra, addig nem is kívánkozom netelőfizetőnek. tv-t meg már rég lemondtam. helyileg a családtagok annál inkább... frankón rázogatták el őket egy időben mindenféle fals szöveggel. -
Tutu7030
veterán
válasz
Grande Ale
üzenetére
No Access
-
Grande Ale
őstag
Másnál sem megy az eurosport hd?
-
dízelracer
őstag
válasz
üzenetére
Már megszüntették. Én még előtte szerződtem velük.
Megbízhatatlan ez tény. De a legolcsóbb a környéken. Ha mondasz nekem egy olyan internetet itt (Fajsz) ami: korlátlan, nem kell rá hűségidő, nem kell telefonvonal, és 3125 forint alatt van havonta rögtön váltok is...
Nosza rajta. Várom az ajánlataidat.
ui: Eddig 2x hívtam az ügyélszolgálatot. Egyszer azért mert kikapcsolták a netet számlaelmaradás miatt (nem fizették a tudtomon kívül) egyszer pedig azért mert folyamatosan szakadozott használhatatlan volt az internet. Mindkét alkalommal teljesen normálisak voltak. De ha te ilyen arrogáns stílussal álltál hozzájuk ne is csodálkozz, hogy lepattintottak.
-
törölt tag
válasz
dízelracer
üzenetére
honlapon nincs 1 megás. linkeltem.
nálam a tarr az adslel szemben labdába sem rúg. kb. 2x annyi az 5 mega tarr kábel, cserébe megbízhatatlan, az ügyfélszolgálat meg egy nulla. -
törölt tag
válasz
dízelracer
üzenetére
van egyébként lehetőség nagyobb csomagra is? ha igen, mekkora? mert szerintem ha ez a max, az még egy kisebb településen is szégyen.
-
Sas madár
őstag
válasz
dízelracer
üzenetére
Erre van törvény miszerint az ország különböző részein ua. a szolg. nem különböztetheti meg a díjait.
Ezzel kínlódott az upc is amikor jött a digi. -
törölt tag
válasz
dízelracer
üzenetére
ez egy fantasztikus sebesség. büszke lehet ám rá a tarr, h képes ilyet szolgáltatni. :cinikus:
-
dízelracer
őstag
Mivel úgy gondolom, hogy mindennek két oldala van és nem csak mindig azt kell beírni ide, hogy mi szar éppen, ezért beírom. Pár nappal ezelőtt figyeltem fel rá, hogy folyamatosan alacsonyabb pingeket mérek mint azelőtt. Nem tudom mióta ilyen de netes játék szempontjából ez igen jó dolog. Egy piros pont nekik.

-
korfa
aktív tag
válasz
Grande Ale
üzenetére
jah mpeg4-esek az adások.
-
Grande Ale
őstag
Csak mpeg4-es tunerrel jön, igaz?
-
emre33
addikt
válasz
Tutu7030
üzenetére
hm? Mindigtv adásai jönnek a tarr-os kábelen? Vagy én értem félre!
Jah, M1 HD ilyen felbontásba adni a mindigtv-n.
Lehetne az a mindigtv-n is rendes felbontású.Nem hiszem el, hogy plussz költség lenne az Antenna hungáriának, ha nagyobb sávszélességen adná. Cuccuk megvan. Csak elvi döntés hiányzik.
-
korfa
aktív tag
Van valakinek dvb-t-s tv-e? Ha igen tarros kábelel kerestetve kizárolag dvb-t -ben milyen csatornát találtok? Szekszárdi környéken.
-
590227
aktív tag
A routerral semmi baj évek óta.Megszakad a net,menet közben,csak mióta a Tarr szolgáltat.Beírtam ide a fórumba,hogy pénteken nagy nehezen bejelentettük a hibát.Szombat,vasárnap, senkit nem értünk el.Hétfőn délelött megcsinálták a vonalhibát.A modem elöttem van,látni a lámpákon,hogy szünet volt.A feszültségünk kevés,és rengeteg az áramkimaradás.Nem vagyok panaszkodós,de az összes Tarros ismerős panaszkodik,kivétel nélkül.Tapolca.(-Diszel)
-
-
590227
aktív tag
válasz
dízelracer
üzenetére
Kollektiv vélemény,hogy gond van a Tarr-os Nettel.Amig a Zelka volt,nem panaszkodtunk.A kábeltv pocsék,sok adó nézhetetlen,ez mindig ilyen is volt,Tapolcán.Szerintem, a torrentezések miatt van gond.Az viszont elfogadhatatlan,hogy 2-3x kell a routert áramtalanítani,hogy legyen normális kapcsolat.Szeretném magyar cégnek adni a pénzemet,de látszik,hogy ez nem jó ötlet,a Tarr esetében.Az igért tavaszi bővítés,elmaradt.??Dömök József vezérigazgató úr,legalább azonnal válaszolt,ha panasz volt,amit az ügyfélszolgálatnak címeztem.Érthetetlen,hogy nincs hétvégén,meg 24 órás szolgálat sem.Ilyennel még nem találkoztam.Szerződésem nincs.Még írtunk, az árbeli eltérésekről is.A vidéki parasztoknak,csak drágán jár a kevesebb.
-
emre33
addikt
válasz
dízelracer
üzenetére
Nem tud msn-ezni, de net van, tarr hiba. Szokásos.
Garat... -
dízelracer
őstag
válasz
Tutu7030
üzenetére
Nálam is szar már egy ideje. De nem különösebben foglalkoztat mert az itthoni kábelnetet csak hébe-hóba használom. Tesómnál szintúgy szar ő is tarr-os. Mondjuk ő már idegbeteg mert nem tud msn-ezni az idióta haverjaival.
Egyébként beszélgettem egy helyi emberrel aki hajszálra ugyanazokat a hibákat sorolta fel ami nálam is előfordul pedig ő UPC-s. Most már nem vagyok benne biztos, hogy ez a tarr sara lenne. Lehet másutt lesz valami hiba, nem tudom. Nem értek a lovakhoz... -
Tutu7030
veterán
válasz
dízelracer
üzenetére
Passz... rosszkor jött a dolog,mert romot akartam cserélni a spican,de így elmarad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).
Ezért volna jó ha valaki látott már vagy van tapasztalata Conax modullal kapcsolatba, nem dobnák ki az ablakon 12e-ret...

Ez így kerek.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

kabelmania27
ftamas0201