Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tutu7030
veterán
Ez jó kérdés..
Szvsz már a hd box bérleti díja is magasabb a kívánatosnál..
Engem a média lejátszó része nem igazán érdekelne,de a hdd-ről usb-re másolás nagyon jó lenne. Meg persze a kedvencek kezelésének javítása( a hd boxnál meg tudták oldani,nem hiszem el,hogy ennél ez lehetetlen feladat lenne.Az epg-s műsornévhez rendelhető felvétel sem lenne rossz.
Ui.: a menüben a "tarros" háttérkép el van szabva(. Cirka 40pixellel kisebb,így alul és jobb oldalt van egy ~40pixel széles/magas statikus színzaj.

Lassan lejár az év,addig talán megtartom,utána meg meglátjuk úgy is,hogy mi lesz jövőre.

-
Tutu7030
veterán
Címhez nem lehet állítani,csak időponthoz. Legalább is,címre történő utalást nem láttam,mikor próba képpen a ma esti doktor House-ra nyomtam az epg-ben.
A kijelölés után külön el kell navigálni a menüben a "PVR"->"Felvételi előjegyzék" almenüben,ahol megtekinthető az előzőleg az epg-ben kijelölt műsor. Majd ezt kijelölve lehet megnézni/módosítani a hozzá tartozó adatokon.Pl. az "Esemény típus"-nál megadni,hogy:"Egyszer","Hétköznap","Hétvégén","Naponta","Hetente" történjen a 21:20-kor kezdődő felvétel.Rögzítés:elindítottam az adott műsort,majd átkapcsoltam egy másikra, és ott is elindítottam a rögzítést. Majd tovább akartam kapcsolni,de ekkorkiírta,hogy előbb válasszam ki,hogy melyik rögzítést akarom megszakítani.
A venti: jelenleg még halkabbnak tűnik,mint a samu dvd hr-720.
USB = erősen dísz jellegű valami. Talán arra jó,hogy más usb eszközt(pl mp3/4 player) fel tudsz vele tölteni,nem kell pc-be dugni.

Rádugtam a 16GB-os cruzer-t,de hozzá sem szagolt,mert ntfs-re van formázva.
Jött a 4GB-os cruzer:rögtön kiírta,hogy usb lett csatlakoztatva.
A menü->pvr->usb alatt ott is van,listázza is szépen(még az .exe fájlokat is
).
No,kiválasztva egy jpg fájlt, megkérdezte,hogy folytatni akarom e a diavetítést!?.
Gondoltam,miért ne..igen.
Erre elkezdte a "Walesi bárdok"-at:
"Szó bennszakad, hang fennakad,
Lehellet megszegik. "
Én nem gondoltam,hogy a diavetítést úgy gondolja,hogy az aktuális csatorna képét kimerevíti...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval jpg nézés kilőve.
"Back" gomb megnyom,erre megkérdezi,hogy; "Kilép a Média lejátszóból?"
"[Igen] [Nem]"
Igen(de milyen média lejátszó??)
Filmek (majdnem) lejátszása: mkv,vob esetén egy lemez ikon jelenik meg a fájl név előtt, és nem csinál vele semmit.
avi esetén(meg jpg-nél is) egy
ikon. Kiválasztva az avi fájlt, megjeleni alul a vezérlősáv a videó hosszát is kijelzi,csak éppen le nem játsza.
Zenéket már ki sem próbáltam.
Összegzés: lejátszónak még mindig a b650 a jobb.
-
emre33
addikt
válasz
Tutu7030
üzenetére
Hátha már kiismerted:
Felvétel: Be lehet állítani, hogy egy adott című sorozatot (EPG alapján) vegyen fel? Ha igen, ez csak egy csatornára vonatkozik, vagy összesre is akár?
Láttam, hogy ventilátor is van benne, hangos, halk?
USB-re akkor ha jól gondolom nem tud felvenni, csak lejátszani filmet (divx, xvid,h.264, avi? mkv?)?
-
Tutu7030
veterán
Beüzemeltem a pvr-es boxot.
sw szempontjából kb ott tart,ahol a hd box tartott az induláskor.
pl. a kedvencek listába helyezett programok hozzák magukkal az eredeti programszámukat.Hiába állítom be saját listán az m1hd-t az első helyre,a távkapcson megnyomva az "1" gombot,szépen átvált az m1 sd-re.(és suttyomban ezzel együtt a kedvenc listámról is kilép)
A távirányító (még?) katasztrófa (vagy csak erősen megszokás kérdése).
Első nekifutásra a menüben történő állítgatáskor néha beragadt rendesen,majd 5-10 másodperc múlva végig szaladt az addig vakon nyomogatott opciókon.
USB-n csak fat fájlrendszert ismer fel(a 300-as hdd is fatra van formázva benne),és nem lehet a hdd-ről kimásolni a rögzített műsorokat,mert azt írja,hogy védett tartalom.Szóval röviden: a ferdeszeműeknek még gyúrni kell a szofton egy keveset,de a doboz kinézete legalább tetszetős,és a grafikát is átdolgozták.

-
Tutu7030
veterán
Nem tudom,hogy a history hd epg-t honnan szedi a tarr,de pár napja nem valami informativ.
Csak mindenféle sorszámmal vannak jelölve a műsorok.

-
Tutu7030
veterán
A digisporthd-n mások a fizika szabályai,mint amit eddig megszokhattunk...gyorsabban terjed a hang,mint a fény.

"Kicsit" nincs szinkronban a kép/hang.
-
Grande Ale
őstag
Mi van pimpa, osztod az okosságot? Szerényebben kellene...
-
Zozzant
addikt
válasz
üzenetére
2 hozzászólásos tegnap regisztrált ezt eldöntötte
Szerintem rossz helyen jársz éppen, vagy inkább oszd meg az információidat, hogy a témához kapcsolódj (és hogy okuljunk) ami nem "_pimpa_ eldönti ki a legokosabb". Mondhatnám azt is hogy az ügyfelek információhiányban szenvednek az őket érintő kimaradások tekintetében, pedig ők a fizető közönség. -
törölt tag
emre33 a legokosabb....bix hiba meg ilyenek (:.....te tuti part-os vagy azok ilyen tulképzettek...számtech boltbol ismerek rengeteg sok erömüvest de egy sem volt normális....
-
Tutu7030
veterán
-
Tutu7030
veterán
válasz
Gabrielgray
üzenetére
Elvileg...de majd csak egy jó hónap múlva.(mert akkortól él az új ÁSZF)
-
Zozzant
addikt
Este fél 7-től éjjel 2-ig nem volt telefonom és internetem... Szekszárd. Magyarázat nélkül. Nem hívtam őket, mert csak hülyének néznek.
-
Grande Ale
őstag
Megint akad a digitális, ez már szerintem nagyon gáz!Szinte nézhetetlen, nem igaz,hogy nem lehet valamit csinálni a normális szolgáltatás érdekében... Ba..ott sokat fizetünk havonta, ennyi pénzért ez gáz, mégsem egy falusi kábeltévéről beszélük...
-
Grande Ale
őstag
HD RTL?
[link] -
Mtbsrác
senior tag
---------------------------
Ez most valami pontos infó? Karbantartás?
---------------------------
Nem!Sztem a szokásos éjjeli kábel elvágós lesz!
Ahogy eddig minden héten volt ilyen, mióta volt a nagy leállás. Meg ott volt ez a figura is ---->
Ill kiváncsi leszek lesz-e most a héten is kimaradás.
-
Mtbsrác
senior tag
Csütörtök éjfél utána rendeltem egy kis netszünetet!
Bennevagytok? Csak a szokásost

-
Tutu7030
veterán
Intek box ma viccelődött..

A box távján kikapcs megnyom,kép+hang eltűnik,a vfd-n meg kiírja,hogy "SLEEP MODE". És a boxon a bekapcs gomb bőszen világít tovább kéken.
Box bekapcs, vfd kiírja a csatorna nevét,csak továbbra sincs kép+hang.
Áramtalanítás fél délutánra,de nem használt neki.
Végül egy gyári állapotra hozás segített a dolgon.
-
Tutu7030
veterán
Egyik nap újabb "anomáliát" találtam az intek boxnál.
Alapból ugye így vannak a programok:m1,m2,duna,duna II.
Nálam a kedvencekben így:m1HD,m2HD,dunaHD,tv2
Valami más csatornát néztem,de az epg-ben rá nyomtam az emlékeztetőt a tv2 egyik műsorára,hogy ne maradjak le az elejéről.
Na,az intek nagyon "okosan" a tv2 helyett meg is akarta jelölni rögtön a duna II.-t.
Jó lenne ezt letesztelni a pvr-es boxnál is,mielőtt még elkezdenék kiszórni,mert így lehet szívás a rögzítéssel.
Csak nehogy most meg ezért tolódjon megint hónapokat a kiadása.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
AMDFan
addikt
válasz
Tutu7030
üzenetére
Szarok az RTL Klubra, én már azt várom, hogy mikor lesz olyan lehetőség, hogy szépen egyenként lehet előfizetni csatornákra. Szerintem igencsak sok ember van itthon és szerte a világon aki csak sportműsort néz a tévében. Ugyanis csak a sportműsorokat érdemes élőben nézni, az összes többinél teljesen mindegy mikor nézi meg az ember (akár napok múlva)
-
emre33
addikt
-
emre33
addikt
Paks és Bonyhádra jön be a két 2x2 vonal (máshonnan is jön)
Onnan szépen átmegy Szekszárdra.ugyan azon a vonalon, ahol a tarré felmegy pestre, másnak volt net kapcsolata. Akkor szerinted ki a hibás?
Nem Szekszárdi példát kell felhozni. (Aki szerintem tarrtól bérel, persze majd mástól, szoljatok ha a t-online nem lesz közvetlen optikai kapcsolata Szekszárdal)
De azért hogy ne feledje senki:
25/5MB net 30.000Ft/hó
Garantált sebességet le se írom, mert ország szégyene. -
Tutu7030
veterán
Nem tudok mit hozzászólni.

-
korfa
aktív tag
válasz
Tutu7030
üzenetére
A statisztikán azért nem látszik mert a dél dunántult érintette és az Invitel másfelé is szolgáltat. Azt hogy ők kiirták és az összes többi szolgáltato nem. Ismétlem összes többi szolgáltató nem az sem véletlen. És a 3ik érdekes dolog az utolsó pár oldalon pont azt irtátok hogy senki nemhiszi el hogy külső hiba van. Szerinted most elhitte volna valaki?

De örüljünk együtt hogy javitottak és élvezzük a Digisport Hd-t.
Béke és boldogság.
-
Tutu7030
veterán
A statisztikájukon nem látszik.

Viszont érdekes a linkelt oldalon a piros betűs pár sor.
Ők miért tudják előre,hogy kiesés lesz? És ha már tudják,miért gondolták úgy,hogy ezt az infót az ügyfelekkel is meg kell osztaniuk?
Elvégre,semmi köze az ügyfélnek hozzá,hiszen nem a szolgáltató van az ügyfélért,hanem az ügyfél a szolgáltatóért.
Naiv ügyfél
-
Tutu7030
veterán
Végignéztem a bix statisztikát. Egyedül a tarrnál vannak ilyen kiesések.
Szóval,akár érezhetnénk megtiszteltetésnek is a dolgot.

-
Mtbsrác
senior tag
E heti kimaradásunk is megvolt!

-
590227
aktív tag
Tapolcán, megint sok helyen nincs NET.

-
emre33
addikt
válasz
dízelracer
üzenetére
Egy kérdés: Miért nem jelentetted be a hibát?
-
dízelracer
őstag
Hát pedig nálam semmit nem emeltek. Hajszálra ugyanaz a sebességem mint 2008-ban a bekötéskor. Csak sima internet előfizetésem van a Tarr-nál kábel tv és telefon nélkül ha ez számít valamit. Anno 1024/128-as starrtolóra szerződtem ami azóta sem lett semmivel gyorsabb:

Azért az tényleg eléggé fura, hogy állítólag mindenkinek emeltek nekem meg nem. Megvan a véleményem.
-
Tutu7030
veterán
Másnál is vacakol a digitális m1/m2 stb...?
-
m_laj
csendes tag
válasz
dízelracer
üzenetére
én nem látok bele a te gépedbe, meg a számláidba, de kizártnak tartom, hogy neked nem emeltek... most szeptemberben lesz 5 éve h a tarrnál vagyunk és eddig minden év decemberében emeltek. pedig bogyiszló sem világváros és akkor még finoman fogalmaztam. a honlapon is fent volt minden évben az info h emelnek. és ez a környező összes településre igaz. szekszárd, tolna, fadd... nem valószínű h pont velünk kivételeznének.
-
Joke21
aktív tag
Megtudná nekem valaki mondani az Arris modem ip címét, felhasználó nevét és jelszavát?
-
dízelracer
őstag
Akkor csak engem szartak le? Vagy a vidéki parasztnak nem jár semmi csak lassú net kurva drágán? Esetleg pofára megy a dolog vagy mi? Az egy dolog, hogy kvázi 1éve folyamatosan gondok vannak a nettel ehhez mérten még drága is de az, hogy ilyen kivételezést megtegyen egy szolgáltató az mindennek a teteje. Szerintem erre még sehol nem volt példa csak a tarr nál. Rá fogok kérdezni telefonon, hogyan lehet ez. Ejj de korrekt kis cég ez a Tarr kft ...

-
m_laj
csendes tag
válasz
dízelracer
üzenetére
minden év végén emelnek... 2005-ben 512 kbit/s- re fizettünk elő
aztán lett 1 M, majd 2 M. amikor bejöttek a kombi csomagok a 3M-esbe dobtak, de mivel csak 1000 huf-fal volt drágább a 6 megás átváltottunk arra (akkori K5-ös csomag). és ezt 2009 decemberében emelték meg 10 M-re. és ez mindenkinél így van/volt akit én ismerek tarr-os előfizetőt. -
Tutu7030
veterán
Az HBO HD-n totál szét van esve a kép-hang szinkron.

-
emre33
addikt
Ha még a 25/5 garantált lenne, akkor megérteném magas árat, de ami ennyiért garantált...
30.000-ért lassan bérelt vonalat kapni.,
-
Tutu7030
veterán
válasz
Gabrielgray
üzenetére
Ez sikertermék lesz.
Sikerdíjat kap az az üzletkötő,aki ilyen áron el tudja adni, akár csak egy ügyfélnek is.

Lehet,hogy lesz majd kettőt fizet,egyet kap akció is.

-
emre33
addikt
válasz
Gabrielgray
üzenetére
30.000 Ft 25/5 netért?
Ez pofátlanság határa.
UPC-nél nézzék már meg milyen árak vannak?
Dolgoznak ott normális emberek? Most írjál te TARR-nál dolgozó emberke.
Ezt magyarázd meg.
Pénzéhes banda

-
Tutu7030
veterán
válasz
dízelracer
üzenetére
"Te miről beszélsz? Milyen szokásos évi sávszél emelés? 2,5 éve vagyok az előfizetőjük de nekem ezalatt az idő alatt kurvára nem emeltek semmit rajta."
Ha még sok ilyen hozzászólást írsz,még csökkenteni is fognak!

-
dízelracer
őstag
"a szokásos év végi sávszélesség emelést követő pár hétben szoktak gondok lenni."
Te miről beszélsz? Milyen szokásos évi sávszél emelés? 2,5 éve vagyok az előfizetőjük de nekem ezalatt az idő alatt kurvára nem emeltek semmit rajta.
A többiektől kérdezem: emeltek-e innen valakinek sávszélt valaha is csak úgy ingyen grátisz?
-
m_laj
csendes tag
nálunk bogyiszlón az "össztarros" kimaradásokon kívül többnyire stabil szokott lenni a net. és hozzánk tolna felől van kiépítve. szal ha itt jó akkor sztem ott is az kéne legyen. a szokásos év végi sávszélesség emelést követő pár hétben szoktak gondok lenni. de akkor is "csak" a pinggel. nekem meg igazából pont ez szokott gond lenni. de miután lezajlik a környéken mindenhol az emelés, és 4-5 hibabejelentő telefon és e-mailt is eleresztettem, rendbe szokott jönni. de azért voltak pillanatok amikor én is szidtam a jó édes anyjukat. pár hete telefonáltak a t-home-tól h ki akarják nálunk is építeni a gerinchálózatot a közeljövőben. és ha támogatjuk, akkor küldenek majd árajánlatot. kiváncsian várom.

-
Gabrielgray
tag
Érdekes az új ÁSZF,25/5 net 30 ezerért.Máshol ezt kicsit olcsóbban is tudják adni nem?Biztosan ezzel az akcióval próbálják megtartani a sok "elégedett" ügyfelet

-
590227
aktív tag
Nem értem,mire gondolsz.Voltak kint szerelők,valami szűrőt kicseréltek,de ennek semmi köze a kimaradásokhoz.Kimaradnak a telefonok,és a digitális tv adások.Állandósult probléma.Tapolca Kazinczy 11-ben tegnap sem volt NET,+DIGI szolgáltatás.100 lakás.Erről konkrétan tudok.Én védtem a Tarrt,mint magyar szolgáltatót.Sajnos sz@r lett,és lesz.
-
590227
aktív tag
A kimaradások állandóak.Hallottam,hogy társasházak,és sokan MÁSOK, perelni akarják a Tarrt.Nagyon gyenge a NET,CSAK HAJNALBAN GYORS,HA VAN SZOLGÁLTATÁS.

-
Tutu7030
veterán
Részlet az új ÁSZF-ből.
"5.3.2. Amennyiben a set-top boxot vagy dekódoló egységet és távkapcsolót az Előfizető biztosítja:
Digitális szolgáltatás esetén az Előfizető jogosult a saját tulajdonában álló (a Szolgáltatónál rendszeresített dekódoló kártya fogadására alkalmas), a Szolgáltató által jóváhagyott, a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges hírközlési berendezést (set-top box vagy dekódoló egység, távkapcsoló) használni."
Akkor visszaadhatom majd a global boxot,és csak a conax marad nálam?

-
Tutu7030
veterán
Intek_HDPV-C12CX Használati utasítás
Lassan csak nyilvánosságra kerül..
-
Tutu7030
veterán
Van köztetek olyan,aki kilátogatott szexárdon a szüreti fesztiválra?
kép -
-KP-
veterán
Az a baj, hogy magasról szarni fognak a telefonodra. Az egyszerű dolgozó majd mond szépet jót, különben seggberúgják, a vezetés meg ugyanúgy szarni fog pénzt adni fejlesztésre...
-
Móci
addikt
Kegyetlen szar mostanság a tarr. Esténként szinte minden nap elmegy a net. Van, hogy rövid idő alatt visszajön, de van, hogy akár fél óráig sincs net. Persze nem csak este fordul elő, hanem délután, délelőtt...
Holnap kapnak egy szép telefont, mert ezt nem tűröm el tovább. Pont most akad este munka, de persze hogy a túróba küldjön mailt az ember, ha állandóan szar a net? Ma is már vagy kétszer szakadt.
Én nem tudom, hogy mit csinálnak, de ez kritikán aluli. -
dízelracer
őstag
Otthoniak szerint szakadozik a net. Lehet benne valami mert a skype is félbeszakadt 2x is beszélgetés közben. Szarr kft ...

-
kisninja
őstag
Egész éjjel alig jött a net most is alig töltődnek be oldalak olykor be sem jön egy egy oldal....
kezdek mérges lenni
-
590227
aktív tag
Megint nem volt szolgáltatás,hajnaltól 11-ig nálunk.Tapolcán már reggel lett Net,nálunk legkésőbb.Mi ez,ha nem csalás?Fizetni,biztosan nem fogunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Bittorrent topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szvsz már a hd box bérleti díja is magasabb a kívánatosnál..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

azt hittem,hogy lekapcsolt a tv-m. De csak a kép+hang ment el.

kabelmania27
ftamas0201