- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dízelracer
őstag
Tudom, hogy jó volt 2010év elejéig nekem sem volt vele soha gondom. Néha napján elment fél órára a net. Oké megbocsájtható. Személy szerint már a f@xom tele azzal, hogy ha kellene valami külföldi webáruházból vagy szét akarnék nézni néhány német autós fórumon vagy iszonyatos lassú vagy egyszerűen be sem tölti az oldalakat. Ne basszanak már fel, párom mobilnete néha gyorsabban betölti az oldalakat mint ez? Tiszta égés. Ezek szerintem 2006-2007óta lófaszt sem fejlesztettek azért egyre szarabb minden. Csak a vak nem látja, hogy az utóbbi fél évben egyre sűrűsödnek a problémák...
Vagy fejlesszenek mert van miből vagy ha csak azt tudják garantálni akkor adjanak mindenkinek 2megás csomagot 'oszt csókolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest