- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
s7evcsenko #96035 üzenetére
Szia,
ha a beépített lejátszó nem tudja, nézd meg, van-e rá Plex, Jellyfin, Emby vagy Kodi, sztem ezek mind tudják ... persze a nasra is kell a szerveroldal talán Kodit kivéve.
-
válasz
s7evcsenko #96035 üzenetére
Érdemes dedikált lejátszót használni. Megkönnyíti az életed.
Én pl.Zidoo Z9X et használok. -
fecke78
senior tag
válasz
s7evcsenko #96004 üzenetére
Azért kérdem , mert nálam is minden rendben volt , wint mondjuk újra kellet rakni , de annak nincs köze a nashoz , a router mögé raktam még egy routert ai mesh be , annak se kellene bekavarnia , de ki tudja . Csak a 2 ezres helyezésem viszaeset 3 ezerre , 2.5 mb es feltöltésem volt , 50 torrentem van , és 0 feltöltésem ... Szóval valami nem kerek
-
Magnat
veterán
válasz
s7evcsenko #95731 üzenetére
Szia, ha kinyitod rá a http/https meg az rtsp portokat akkor ugyanúgy tudod távolról is rögzíteni a képet mintha lanon lenne, viszont:
-bitrátától függően lesz egy folyamatos kifelé menő sávszélesség foglalás a kamera oldalán, ez akkor lehet gond ha az upload nem túl acélos (meg persze a nas oldalán ugyanez downloadban)
-csinálj egy felhasználót a kamerán akinek csak nézni van joga, módosítani nem és azzal csatlakozz távolról
-ha friss a kamera firmware, akkor nem hiszem h megtörik, de a default portokat tedd el valahová és leginkább csak akkor csináld meg az egész buherát, ha a kamera képe nem valami érzékeny területet néz -
Patice
Topikgazda
válasz
s7evcsenko #95743 üzenetére
Sajnos nincs a támogatott protokollok között se FTP, se SFTP. Így akkor felejtős a távoli felvétel mentése NAS-ra.
MicorSD kártya bele és akkor azt az appból meg tudod nézni távolról is.#95745 merqree:
Sima Syno NAS-on nem, a mozgásdetektálás a kamera feladata, a NAS csak a felvételt menti.A folyamatos kameraképből pl. a DVA sorozat tagjai képesek saját maguk a fejlett detektálási funkciókra, mert azokhoz nagyobb számítási kapacitás (CPU erő) kell.
Ezért kell "okos" kamerát párosítani Syno NAS-hoz és ezeket intézze a kamera maga, Syno NAS meg adja a tárhelyet hozzá NVR helyett és nekem még nagyon bejön a Surveillance Station app mobilokon, meg a Desktop kliens is.
-
Patice
Topikgazda
válasz
Ha tud a kamera FTP-t, akkor elméletben megoldható, csak nem túl biztonságos.
Helyi hálón ez persze nem akkora gond.
Neten keresztül már az.
Ha sima FTP, akkor a felhasználónév és a jelszó titkosítatlanul utazik a neten. -
merqree
őstag
válasz
Szia,
Szerintem nem, mert meg kellene oldanod, hogy a távoli kamera is a NAS hálózatában kell lennie, vagy a rögzítőnek kell elérnie a kamerát úgy, mintha helyi hálózatban lenne. Ehhez portnyitás és sok "nyalánkság" kell -
Tamarel
senior tag
válasz
s7evcsenko #95248 üzenetére
Realtek cpu félig hardveres átkódolójának a szoftveres modulját lehet így be-ki kapcsolni.
Nyitottam egy hibajegyet, hogy ha már 7.2.2 és video station törlés, akkor már szedjék ki ezt a vackot is.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
s7evcsenko #95017 üzenetére
A DSM-ben állítsd be a QuickConnect-et.
A DS file-ba belébéskor meg kell adni :
~ QC azonosítót
~ Nevet
~ Névhez tartozó jelszót -
válasz
s7evcsenko #94845 üzenetére
Kezdetnek: Az OS (DSM) Minden lemezen rajta van.
Amire te gondolsz, azok az applikációk...A lemezt át lehet klónozni pl egy PC-ben, aztán a partíciót megnövelni, nemrég volt téma: link
Az M.2 neked nem hoz szerintem semmi pluszt, nem érdemes.
-
Multibit
nagyúr
válasz
s7evcsenko #88276 üzenetére
A frissítés valószínűleg simán lemegy, de több alkalmazásod is frissítésre/újratelepítésre szorul majd. Ez azzal is járhat, hogy újra be kell állítanod őket. A kötetek nem változnak.
-
válasz
s7evcsenko #75028 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Soha az életben nem jöttem volna rá, hogy ez a megoldás. -
válasz
s7evcsenko #75025 üzenetére
Köszi, azt hiszem ezt használtam eddig, de most valamiért nem működik.
-
azka79
aktív tag
válasz
s7evcsenko #74971 üzenetére
Detto, frisssült a download station....
-
Met
nagyúr
válasz
s7evcsenko #71473 üzenetére
Passz, magon nem mutatja, máshonnan most nem töltök.
-
VGYke
addikt
válasz
s7evcsenko #71354 üzenetére
Köszönöm! Működik! Ráadásul Synology Assistant fent van, azon keresztül lépek be a NAS-ba, de soha nem néztem mire jó még...
Tehát nem az újonnan létrehozott Józsika admin felhasználó beállításaival volt a baj....
Most akkor létrehozok egy "csatolós" felhasználói fiókot... Neki is legyen vagy 25 karakteres jelszava, hogy ahol nem működik vagy macerás a CTRL-C CTRL-V (TV, tablet, stb) szívassam magam? -
Sordoran
addikt
válasz
s7evcsenko #70861 üzenetére
Nekem mindennapi használatban DS218j van amiben 512MB ram van. Médialejátszás és torrent simán megy rajta, persze ha webes felületen teszek-veszek az néha akadozós, de mindent el tudok intézni rajta. Most vettem egy DS220+ -t is, és belepattintottam +4GB ram-ot (mert megtehetem
), de még így se használ többet 2-nél igazán. Bár még nincs is üzembe helyezve teljesen, de szerintem ha ennyire használod, akkor az alap 2 GB is bőven elég.
Illetve ahogy írták is, később is bővítheted bármikor, amíg nem látod szűkösnek, felesleges. -
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Nem sok. Később is tudsz bővíteni, ha nem vagy elégedett.
Én 218+-ba csak azért raktam még 2GB-t, mert ismerősnél felszabadult és nekem adta. Nem tudom, hogy placebó, de mintha kicsit fürgébb lenne a DSM felülete. -
WaterWave
veterán
válasz
Van értelme, mert nem tudod mit hoz a jövő, kenyeret meg nem kér.
-
gyugyo79
addikt
válasz
s7evcsenko #43930 üzenetére
Az max 1-2 szolgáltatónál válik be ahol szűrik vagy alacsonyabb prioritáson kezelik a torrent csomagokat és többet használ mint amit az így bukott kliensek hoznának. Az automatikusan nyilván kapcsolódik ehhez is meg ahhoz is.
-
gyugyo79
addikt
válasz
s7evcsenko #43925 üzenetére
Ha egy hálózatba vagy a NAS -al csak akkor a publikus IP címetek egyforma nem ? Hogy érted, hogy a NAS IP címét írod be ? Ugye nem a Lokális címére gondolsz ? Ha igen akor teljesen normális, hogy nem jó azzal.
Mivel egy Publikus címed van ami a router alapvetően ugye azért van szükségen a megfelelő port be irányításán a megfelelő eszközre.
Nagyon sok minden befolyásolja egy torrentnél, hogy össze kapcsolódnak e veled és töltenek e tőled. Sokszor az idő a legjobb orvosság. Egy fontos dolog van, hogy a BT protokol ne legyen mindig állásba mert akkor csak olyan kliensekkel fog beszélgetni a te kliensed amik szintén támogatják ezt. A többi webes felületen állítható beállítás érdemben nincs ráhatással erre, kb jó úgy ahogy van alapból.A DHT tud szépíteni is rajta csak azt a tracker nem számolja el ezért azt nem érdemes használni
-
gyugyo79
addikt
válasz
s7evcsenko #43919 üzenetére
pld ezzel megnézed. Ha vanak bejövő ország tiltások tűzfalon akkor azt vedd le amíg teszteled.
(#43920) BullZeye
Nincs mód rá. -
bb.bocs
őstag
válasz
s7evcsenko #43486 üzenetére
annó én is zyxel márkáról váltottam. fényév kül. van a két márka között szrtem, bár típus függő is, de a synology az synology
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest