Hirdetés
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
merqree
őstag
válasz
kicsi83
üzenetére
Ha kizárólag VPNen keresztül kapcsolódik valaki a NASra, akkor miért jó birizgálni a default portokat?
Vagy csak én nem értem a dolgot?
Ha VPN-en keresztül lépek be, akkor az azt jelenti, hogy helyi hálózaton vagyok.
Ahhoz, hogy valaki be tudjon lépni a helyi hálózatra VPNen keresztül, ahhoz rendelkeznie kell egy VPN klienssel, és a hozzá tartozó konfigurációs file-lal.
Ha a NASon fut a VPN, akkor beállítható, hogy minden usernek külön legyen VPN profilja, és ahhoz is meg kell adnia a saját user jelszavát.
A routerben meg minden máshol csak a VPN portját kell forwardolni.Nekem így működik, igaz, nekem a routerben fut egy wireguard és szintén a routerben van beállítva a DDNS.
-
merqree
őstag
A NASon használsz DDNS-t, azzal "megúszod" a fixIP-t.
Szintén a NASon bekapcsolod az OpenVPN szervert, és kész.Nem tudom milyen routered van, nekem pl azon van wireguard VPN szerver (ASUS TUF-AX3000 V2), illetve DDNS azon beállítva, és így elérem a NASt kívülről VPNen keresztül. Más módon nem lehet kintről elérni.
-
merqree
őstag
válasz
Patice
üzenetére
Mivel 8 kamerát használok jelenleg, ezért az SS nálam szóba sem jöhetett a licensz árak miatt, így nekem egy 36 csatornás NVRem van, 8TBnyi HDD kapacitással

Applikációból gyönyörűen tudom menedzselni vagy online nézni a kamerák képét.Ez nem az a topic, ezért be is fejeztem
-
merqree
őstag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Szia,
Szerintem nem, mert meg kellene oldanod, hogy a távoli kamera is a NAS hálózatában kell lennie, vagy a rögzítőnek kell elérnie a kamerát úgy, mintha helyi hálózatban lenne. Ehhez portnyitás és sok "nyalánkság" kell -
merqree
őstag
Nem lehetne egy picit rendet csinálni?
Engem már untat ez a hármas viaskodás, ami nem vezet sehova. -
merqree
őstag
válasz
AiRLAC
üzenetére
Érdekes, hogy nekem működik a CL22es modul.
És hiba nélkül lefutott a memóriateszt is.
aladarka DS220+-a kettő évvel korábbi gyártás/vásárlás mint az enyém, mi erre gyanakszunk. -
merqree
őstag
válasz
paolinho
üzenetére
Ez alapján tűnt jó ötletnek a 16 GB-os, meg sem fordult, hogy lehet felső korlát.
Érdekes, hogy nálam mind a 16 GBot telepakolta a DSM, míg nálad van bőven szabad hely.

aladárka fórumtárssal egyszerre rendeltünk 16 GBos modult, elvileg ugyanazt, de máshonnan. Neki nem működött, én töröltem a megrendelésemet.
Aztán amit linkeltem, az és ott megvettem, beraktam, igen sokáig tartó boot után elindult. -
merqree
őstag
Sziasztok,
DS220+-ban ez a RAM modul biztosan működik, most tettem be

-
merqree
őstag
Sziasztok,
Elvetemült gondolatom támadt.
DS220+-om van, benne 2 db WD RED PRO 10 TB HDD RAID1-ben.
Vajon járható út lehet, ha a kapacitás problémáimat megoldandó, szépen egyesével kicserélem Seagate Ironwolf Pro 16 TB HDD-re?Elvileg nem lehetetlen, jól gondolom?
-
merqree
őstag
válasz
devilzero
üzenetére
Ennyi eszközöm nincs, mint Neked, de DS220+ van, Plex server, Apple TVk.
Az OpenVPN sem kell, hogy dockerben fusson, az is van a DSMben
(Azt hittem, a Plex és a VPN is dockerben fut.)A NASon fut az OpenVPN, az eszközökön pedig csak akkor kapcsolom be a VPNt, ha a NASról kell valami, így nem lóg egész nap a telefon és egyéb eszköz a VPN-en feleslegesen.
Az AppleTV-t viheted bárhova, az "hazatalál", nem kell neki VPN

-
merqree
őstag
A PlexPass-t 30ezerért vettem kb, de visszakereshetem, ha szeretnéd.
Az idők folyamán jött az igény a második AppleTV-re, ami egyébként 80ezer forint, tehát messze van a fél-egymilliótól, de akarod számszerüsítek:
- Az InfusePRO évi 3800 forint, függetlenül hány eszközön használod, mivel családi
megosztás alapján működik, de ezt nem ecsetelem Neked, hiszen tudod, Ugye tudod?
- A NAS és a 2 db WD RED PRO 10 TB drágább volt... (240ezer volt a NAS, 230ezer volt a 2 db HDD)Azt pedig ugye nem kell ecsetelnem, hogy az AppleTVt viszem magammal "bárhova", és otthonról nézem a filmeket, a gyerekek pedig mesét.

Az Ipad-et azért írtam, mert azon is tudom nézni, az iPad beszerzése nem a Plex miatt történt. -
merqree
őstag
DS220+, Pex szervert a beüzemelést követően majdnem azonnal raktam fel, és vettem meg a plex pass-t.
Néha van egy-két gondom, de azok jellemzően abból fakadnak, hogy a gyerek rajzfilm sorozatok nem minden adatbázisban egyformán vannak rögzítve.Nekem nem hiányzik semmilyen média szerver funkció.
Igaz, 2 db AppleTV + Infuse PRO, és iPAD PRO + infuse PRO a lejátszó párosokat használok
-
merqree
őstag
Szia,
DS220+-om van 2 db 10 TB-ős WD RED PRO HDD-vel. Telekom 1000/1000, Asus tuf ax3000v2 router.
Jelenleg 190 torrent van seedben, Plex server (Plex Passom van), és mobil netről szoktam távolról, szinten infuse-zal filmet nézni szinten Apple tv-n, de van, hogy Apple tv es iPad egyszerre megy (gyerekeknek mese,, nekem meg sorozat)
Ismeretlen “fogalom” a megakadás. Tekeréskor kell 1-2 másodperc, ez teljesen elfogadott a részemről.DS220+ már nem kapható, utódjával nem lősz mellé.
-
merqree
őstag
A mobilra amikor telepited, akkor megkérdezi, hogy mentse-e a mobilon levő képeket. Azt is megkérdezi, hogy az összes képet, vagy csak azokat, amiket a telepítés után csinálsz.
Es ez is tudja a mappákba mentést, amiket magának hoz létre, nem kell vele foglalkozni.
A NASon futni a kell a Synology Drive Servernek.Én nem is használom a DS File-t, a Drive nekem elég/bőségesen megfelelő.
-
merqree
őstag
válasz
Noresz7777
üzenetére
Szerintem:
Tegyél fel openVPN-t a NASra, és akkor egyetlen egy portot kell csak használni.
Én nem írtam át a default portokat sem, csak a VPN külső portja van megváltoztatva, a lokális portot nem piszkáltam.
Nekem is T van.
A T-s eszköz (192.168.1.1 a default IPje ugyebár) LAN1 be van dugva a Asus TUF-AX3000V2 WAN portjába (192.168.1.66).
Az ASUS oszt IP címeket, azoknak akik rácsatlakoznak a 192.168.50.1-192.168.50-254 tartományból.
A NASnak FIX IPt adtam MAC address alapján.
A VPN portja a T-s eszközben ugyanarra a portra van továbbítva, mint ami a nyilvános, IP cím továbbítás pedig az ASUS WAN IPje.
ASUS portforwardban a külső port még mindig az, amit kifelé használok, de a belső port az, ami a default portja a VPNnek a NASon, az IP forrás *, a cél pedig a NAS fix IPje.Minden mobilra feltettem az OpenVPN klienst, és csak akkor érem el a NASt, ha VPNen csatlakozok, és ekkor működik a SynologyDrive.
A NASon no-ip-s DynDNS van, nem a routerekben van állíítva.
A T modemet nem piszkáltam, arra vannak az androidos egységek fizikailag csatlakoztatva.
-
merqree
őstag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Szerintem az SHR partíciós tábla kavar be, nem?
Gondolom, ezt már olvastad. -
merqree
őstag
“Tele a net ezzel a gonddal, nem arról van itt szó ki hisz kinek

Köszönöm!”
Mutass a kamu Facebook hirdetések elégedett vásárlóink kívül olyan fórumot, weboldalt, csoportot, ahol az elégedett felhasználók egymást tapossák.
Jaaaaaaah,, hogy azt soha senki nem írja, hogy működik neki valami, és nincs vele baja. Szívesen.
(sajnos nem látom hány letöltése van a Synology drive-nak, legyen egy millió. Abból tele a net kb 1000 elégedetlen felhasználóval. A maradék 999000 ember meg elégedett. Ők ritkán vagy soha sem sírják tele a netet, hogy működik valami.) -
merqree
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Nem hisznek nekünk, hagyd….
-
merqree
őstag
Olvasom mások hozzászólását, és UFOnak érzem magam.
iOS alatt csak Synology Drive-ot használok a fényképek mentésére, és az menti a fényképeket a NASra. A 2FA-val egyszer kellett belépnem, de akkor kiválasztottam az "Emlékezzen rám" lehetőséget, azóta nem kért 2FA kódot.
A mobilon úgy van beállítva a fényképek biztonsági, hogy bármikor feltöltheti a fényképeket, nem csak töltéskor, és nem csak wifin keresztül, illetve a videókat is feltölti.Amiről BFeco írta, a 3 perces "szabály", arról ugyan nem tudtam, de mivel nem perceknént készülnek a képek nálam, így ez eddig fel sem tűnt. Igaz az is, hogy nagyon ritkán nézek rá a NASra, hogy mennyi kép van valóban feltöltve.
"- Be kell lennie kapcsolva a Fotók "Letöltés és eredetik megőrzése" iPhone-on. Ez ugye az eredeti méretet tárolja az iPhone-on, ami hely igényes."
Nekem be van kapcsolva, mert az iCloud-ra is mennek fel a képek."- Csak saját,otthoni lan-on működik biztosan, vagy távolról, interneten keresztül is?"
Nekem a NASon fut egy VPN szerver, és kizárólag arra csatlakozva érhető el a NAS külső hálózatról. (Feltéve, ha a kérdés a NASra vonatkozott és nem a Beestation-re) -
merqree
őstag
válasz
Bulletproof
üzenetére
Nem vennék ennyihez igényhez NASt.
Ha van iCloud+-od, ahhoz saját domaint tudsz társítani, így a céges levelezés a 2 TB-ba belefér, bőséggel.
A NASra szánt összegből vennék Macbook-ot, és azon lenne a céges adminisztráció. A Macbook-ról pedig titkosítottan csinálnék az iCloud-ba biztonsági mentést.
A céges weboldalt pedig egy domain szolgáltatónál elhelyezném "gombokért".
(Nekem a domain és a webtárhely is a rackforest-nél van, a legkisebb csomagra előfizetve) -
merqree
őstag
válasz
tobias40
üzenetére
A NAS 7/24ben megy nálam, mivel arra mennek a telefonok (iPhone) fényképei (SynolgyDrive segítségével, és nem DS Photoval), a SynologyDrive-családi mappájában vannak a közös cuccok (win11, iPhone, iPad, AppleTV) amiket elérhetünk, fut rajta PlexServer, qbittorrent. Ezek mellé elfér az iSpy futtatása.
Ez utóbbit VPN-en keresztül elérem, így nem piszkál tovább a dolog, hogy kintről is elérjem.
A NASban van 2 db 10 TB-os WD RED PRO RAID1-ben, aminek több, mint a fele szabad MÉG
A szabad hely tekintetében korlátoztam az iSpy-t 2 TB-ra, aztán majd meglátom, hogy kell-e ennyi neki vagy sem, minden kamera 8 MP-es (Reolink RLC-810A). Még nem finom hangoltam, hogy csak a "vészhelyzeti" dolgokat mentse el, vagy mindent mindig, ez még beállításra kerül majd. Jelenleg a kamerákat akarom felszerelni, és az nem egy nap alatt fog megtörténni
-
merqree
őstag
Sziasztok,
Félig OFF a kérdés, így máshol is felteszem:
Synology DS220+-ra feltettem Marius leírása alapján az iSpy-t dockerben.
Local hálózatból, local IPcímet használva elérem a webUI-t.
Hiába a portforward beállítás, nem érem el kívülről.
Ha jól értem a leírását az egyszeri díjas licensznek, akkor azzal a portforward probléma mindenképp megoldódna. (https://www.ispyconnect.com/licensing/agent.aspx)
Más megoldás nincs (ha nincs, akkor megveszem, mert nem eget rengető az ára a Synology saját NVR rendszerével ellentétben)? Másnak sem megy kívülről elérni a webUI-t?Biztos, hogy nem beállítási hibám van, mert más szolgáltatásokat portforwarddal simán elérem.
Tippeket, válaszokat és észrevételeket előre is köszönöm!
-
merqree
őstag
Ellentmondást vélek felfedezni a 88402 számú hozzászólásod, és a mostani között.
Ott azt írtad, hogy vettél egy Synology DS124-et amiről kiderült számodra, hogy nem vagytok barátok, majd most meg azt írod, hogy "Mára már megtehetem magamnak (DS224+), hogy számomra megvegyem a legjobbat, hogy játszak vele.".
Nem kérdezek semmit, ezt inkább csak így itt hagyom.
-
merqree
őstag
Nincs a telefonom csak kb 3000 kép, még csak két éve van iPhone-om.
Így nem tudom megmondani, hogy az optimalizálás hogyan befolyásolja a nasra való feltoltest. Azt tapasztalom azonban, hogy pár naponta meg kell nyitni a drive-ot, es akkor tölti fel azt a képet, amit csináltam, néha nem csinálja magától. -
merqree
őstag
A telefonra telepítve van a Synology Drive, és abban állítottam be, hogy a fényképeket dátum szerinti mappakba tegye fel a NASra a saját userem alá. Feleségemnek is saját usere van, természetesen.
Kepek optimalizálása ki van kapcsolva, van még bőven hely a telefonon a 128GB-ból. -
merqree
őstag
Szia,
Nekem iPhone-on, iPad-en a Synology Drive alkalmazásban gördülékenyen megy minden.
"Picit" kevesebb csak, mint a Te gyűjteményed, de nem akad.
Ami még különbség, az a NAS, nekem DS220+ van 6GB RAMmal.
Igaz, vásárlás előtt tájékozódtam. Amit bánok, 4 fiókos még jobb lett volna, adatbiztonsági okok miatt, bár sok ember szerint ez is bőségesen elegendő teljesen otthoni felhasználásra (Plex Server fut rajta, qbittorrent, mobileszközök ide IS mentik a fényképeket nem csak iCloudba)
-
merqree
őstag
Sziasztok,
iOS17.1 és iPadOS17.1 alatt a Synology Drive (3.4.0 legfrissebb verzió) alkalmazás állandóan összeomlik mindkét eszközön.
Más is tapasztal ilyet?
Ha igen, van valami megoldási javaslata?
Válaszokat előre is köszönöm! -
merqree
őstag
Sziasztok,
Synology Drive verziószámozásos kérdésem lenne:
Van helyem bőven,, így beállítottam minden a maximumra
(32 verzió és 120 nap és intelligens sorszámozás kikapcsolva).
A gondom/észrevételem a következő:
Ha egy adott file-ra, egy nap alatt több, mint 32 alkalommal mentek rá, akkor az előző napi már nincs is meg.
Hogyan tudnám megoldani, hogy ne így legyen. Értem, hogy ne mentesem el a file-t naponta 32 alkalommal, de pl egy excel file-ban kimutatásokat gyártok, akkor pár módosítás után szeretem elmenteni a "produktumot".
Kinek milyen ötlete/javaslata vagy megoldása van erre?
Elképzelhető, hogy én állítottam be rosszul, vagy én gondolom rosszul, akkor a tévedésemből "húzzatok" ki
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
merqree
őstag
válasz
Turbo.Janos
üzenetére
Miért nem a SynologyDrive-ot telepíted a telefonra?
Nekem kizárólag az van az i13-on, és szépen felteszi a képeket. Igaz, naponta használom az alkalmazást, iphone-on és ipad-on is. -
merqree
őstag
Laptopra dugtam USBn keresztül, mint meghajtó látta (asszem' F: -ként), és gyakorlatilag mindent vissza tudott állítani. Volt, amit nem tudott elsőre, de maga a program többször is megpróbálta, ezt onnan láttam, hogy a helyreállítás során elkezdte "indexelni" a file-okat.
-
merqree
őstag
Amikor a 3TBos WD HDD Book (tudom, nem NAS) negdöglött, és csak pörgött, akkor megvettem a "Hasleo Data Recovery Professional + Lifetime Free Upgrades" nevű programot 50EUR-ért. Pár file-t nem tudott csak visszaállítani. Igaz, kell hozzá idő (4-5 napig dolgozott!) és tárhely, ahova vissza tudja másolni(!).
-
merqree
őstag
Szia!
iPhone-on:
- Be kell lennie kapcsolva a Fotók - "Letöltés és eredetik megőrzése" ?
Ettől függetlenül működik a Drive- A mobilalkalmazásban fotók mentéséhez a "biztonsági mentés - fényképek biztonsági mentését kell választani, vagy a fókuszált biztonsági mentést?
Nekem így van beállítva, nem pedig fókuszált biztonsági mentés.
- Időnként megerősítő kódot kér a nas kétlépcsős azonosítása miatt és így nem is szinkronizál. Ki kell kapcsolni azt?
Amikor a Drive-val belépsz, akkor is kéri a kétlépcsős azonosítás miatt a kódot. De amikor a kódot megadod, akkor be lehet jelölni, hogy többé ne kérje. És többé nem éri, teszi szépen a dolgát.- A háttérben futó alkalmazásoknál engedélyezni kell a synology drive-ot?
Nekem minden alkalmazásnál engedélyezve van, így ez is.
- Bezáródik a háttérben, ha a szinkronizálási feladatok vannak beállítva? Meg kell nyitni időnként?
Ha nem sikerül a fényképek biztonsági mentése, akkor figyelmeztet. Szinkronizálási feladatokat, mint ilyet én nem használom. (korlátlan mobilnetem van, a NAS pedig 1000/1000 NETen lóg)Mac-hez még nem tudok hozzászólni, iPad-en használom.
-
merqree
őstag
Teljesen más irány, és nem feltétlenül teljesen releváns, így információs jelleggel olvasd kérlek válaszom.
MACem nincs, de az icloudos fényképek mentését én máshogy oldottam meg.
A NASon beüzemeltem a SynologyDrive-ot, és telepítettem iPhonera, és iPadra is SynologyDrive-ot. Ezek után a készülékeken beállítottam a Drive-on belül, hogy a fényképeket mappákba rendezve töltse fel a NASra.
Így a /home/photos mappába, külön-külön (iPhone és iPad) menteve vannak a fényképek, és videók.
Az én beállításom a telefonon:
Hangsúlyoznám még egyszer, hogy eltér attól, hogy a iCloudból töltöd le, ugyanakkor mappákba rendezi a fényképeket.
Csak egy ötlet.
-
merqree
őstag
-
merqree
őstag
válasz
devilzero
üzenetére
A videoban 5021 a DSM portja. A Te NASodon is? Vagy Neked a default 5000/5001?
Ahol a DDNS-t létrehoztad, ott van egy fül "speciális" felirattal, ott lévő portra kell forwardolni a kintről jövő portot...
pl: kinti port, ahonnan jössz 6723 a DSM portja pedig 4593, akkor
6723 -> 4593 a portforward.Nekem is ugyanez a felépítésem van, mint Neked, és nekem pl a T ONT-n semmit sem kellett állítani, amikor a synology és quickconnect "DDNS"-t kikapcsoltam.
-
merqree
őstag
válasz
lolchief70
üzenetére
Nekem fontos volt, hogy a saját készítésű, illetve a családi örökség részeként kapott és digitalizált fényképek biztonságban legyenek, ezért én két lemezes NASt vettem, és RAID tömböt hoztam létre. Így, amikor pl a tárhely fogyóban volt (2db 4 TBos WD RED-del indult a "projekt"), könnyen tudtam a tárhelyet bővíteni 2 db 10 TB WD RED PRO-ra.
Ne a pillanatnyi "érdekeid" alapján keress megoldást.
Nyílván, ha 1-2 TB az összes anyagod, és ennek töredéke az, amit feltétlenül biztonságban szeretnél, akkor azt bármelyik felhőbe fel lehet tenni.De ez csak egy tipp, észrevétel a részemről.
-
merqree
őstag
Én ezt vettem: Apple TV 4K 2022 128GB
Ahogy Phülöp is írta, az Infuse is fut rajta. Gyakorlatilag az AppStore-ból tudsz válogatni. -
merqree
őstag
Igen, telepítettem rá Plex-et, és simán fut.
AppleTV-t (Wifi + ethernet 128 GB) azért vettem, mert egy kb 8 éves Samsung TV elkezdett egyre több tartalmat nem lejátszani. Nézegettem, hogy egy 32"os TV, amivel lehet egy darabig nézeni a Plex serverről filmet, az kb 80ezertől indul. Így inkább vettem egy AppleTV-t egy új "okos"TV helyett, és ezt meg tudom vinni mindenhova, a régi TVn pedig így is lehet nézni videókat. -
merqree
őstag
válasz
smallmer
üzenetére
Ha csak a tárhely a szűk, mint ötlet...
Igaz, nekem DS220+ van (6 GB RAMmal), tavaly augusztusban vettem, 2 db 4 TB WD RED-del...
Aztán a torrent és a gyűjtögető életmód (filmek és sorozatok [nincs netflix es egyéb stream előfizetésünk]) miatt kezdett szűk lenni, plusz a SynologyDrive-okat felrakva az iPhone-okra, oda szinkronizáljuk a fényképeket és videókat.
Szóval tavasszal vettem kettő WD RED PRO 10TB vinyót, és péntek-szombat-vasárnap ki is cseréltem és újraépítettem a "rendszert".Nekem is van Plex server, otthon gigabites netem van, egy AplleTV-t hordok magunkkal, ha nyaralni megyünk, és úgy néznek a gyerekek filmeket, meséket, sorozatokat.
Torrentezni docker alatt a qbittorrenttel töltök le.
Synology Drive server fut még rajta. -
merqree
őstag
Sziasztok,
Amikor megvettem a DS220+-t egyből vásároltam hozzá plusz két évet a Synology Fiókon keresztül.
Ma belépve a NASra az az üzenet fogad, hogy még megvásárolhatom a kiegészítő 2 évet. Synology fiókba belépve mutatja, hogy aktív.
A NASon a szolgáltatások->Synology fiókban a az állapotnál nem leérhető felirat van. Eddig biztosan tudom, hogy zölden mutatta, hogy van.Synology fiókból ki és bejelentkeztem, de semmi vátozás.
Van még egyéb tippetek arra vonatkozólag, hogy mit tegyek?
-
merqree
őstag
válasz
Mano66
üzenetére
Itt eléggé jól és folyamatosan segítenek Neked, nem értem, miért teszed be a tagnap délelőtt futó kérdésedet most ide is.
-
merqree
őstag
Sziasztok,
Pár napja Chrome böngészővel sem lokális, sem kinti hálózatból nem tudok belépni a NASra (DS220+, legutolsó 7.2 DSM).
DSM belépésnél beírom a felhasználó nevet, majd a jelszót, jön a 2FA, beírom a kódot és csak "homokórázik".
qBittorrent web felületén pedig a jelszó hibás üzenettel nem lép be.Edge böngészővel tökéletesen működik lokálból és kintről is.
Nem jövök rá mi a baja

Chrome azt állítja magáról, hogy naprakész (114-es főverzió) -
merqree
őstag
válasz
stigma
üzenetére
Szia,
A torrent webfelületre, ha belépek, akkor a 4.4.5 WebUI (64bit) verziót mutat a névjegy.
Dockerben pedig még sosem frissítettem a torrentet.
Annyit látok még a dockerben, hogy "Létrehozás időpontja: 2022.11.05". Ez lehet az a dátum, amikor telepítettem, nem?DS220+ NASom van, ez kimaradt
Köszönöm a türelmeteket!
-
merqree
őstag
válasz
stigma
üzenetére
"- Image letöltést amit a rendszer ajánj azt tedd fel."
mikor ajánlja fel? hogyan tudom "kényszeríteni"?"- Nincs olyan hogy linux-os konténer
, már bogy hogy smile-t teszek, hanem architektúrára vannak imagek => x86, arm, stb."IRO21 írta, hogy töltsem le a legfrissebbet, és itt van Linuxos: https://www.qbittorrent.org/download
Az általad linkelt Marius féle leírás alapján nincs frissítés a qbittorrenthez.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TP-Link WR1043ND router
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

(Azt hittem, a Plex és a VPN is dockerben fut.)