- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany76
tag
válasz
Sordoran #86542 üzenetére
Mit szólsz az IMOU kamerákra? Elég bőséges a kínálatjuk és még kinti forgó (PTZ) kamerákat is gyárt. Ez a dahua alkategóriaja egyébként ami szintén ismert márka csak elérhetőbb árakon. És ez is támogatja a ONVIF szabványt. Vannak 2 és 4 megapixeles változatok is. Nekem pl van otthon 2 drb beltéri kamerám PTZ funkcióval és simán működik a mozgás. Bar nem használom a Surveillance programot de kipróbáltam Anno.
-
hkari
őstag
válasz
Sordoran #86537 üzenetére
Ja hogy zoom nem is kell. Az más. Akkor viszont nem jobb esetleg 2DB nagyobb látószögű? Nem nagyon telepítünk már PTZ-t, mert valahogy mindig pont arról marad le amiről nem kellene
Ennyiért lehet megér egy próbát ez a Hik, max visszaküldöd.
Lehet csak azért nincs a listán, mert a Hik önti magábol a kamerákat aztán idejük sincs listát frissíteni.
-
kis.zsolt
aktív tag
válasz
Sordoran #86530 üzenetére
Ilyen a képe. hát... nem tudom. Állítólag 4MP-es, és nem tudni, hogy állította be a Youtube-ra feltöltő, de szerintem lehetne picivel jobb is.
Első ránézésre a külcsín nagyon korrekt, de a belbecs nem tudom mennyire az. -
tobias40
veterán
válasz
Sordoran #70867 üzenetére
Kérdés az hogy milyen sebességgel megy a torrentezés.Ha gigabitet használsz tuti nem hajtod ki azzal a nas-al,igaz a proci fogy el hamarabb itt már nem a ram...
Nekem a 220+(szintén + 4 giga rammal) a gigabit alját nyaldossa,apár percig képes 1500 felett tölteni(2000/1000-es netem van),átlagban lefele megvan a gigabit ha nincs nagy forgalom felfele! -
dkess
őstag
válasz
Sordoran #69246 üzenetére
Az "árukeresős vélemények" -kel csak óvatosan azért ...
Egyébként rotor hangban a nagyobb Red/Red Plus -ok (Pro -k) hangosabbak és észrevehetőek, igen. Pl. az ekkora mérettartományban a IronWolf -ok halkabbak. Viszont cserében ez utóbbiak "ping-pong" labdák (seek zaj). Kinek mi a fontos ... Ugyanakkor lehet érdemes lenne körülnézni, hogy spájz/tároló vagy éppen előszobában nem lehetne-e a NAS -t elhelyezni akár egy falra szerelhető rackszekrénybe esetleg ...
Amennyiben nincsen VM vagy egyéb extrém memóriaigény, akkor a 6 GB elég. Én személy szerint Purple -t NAS -ba nem raknék illetve rakok (kivéve, ha kizárólag surveillance lenne a dolga).
@ugyes, #69247
Sikerült ezt úgy leírnod, hogy pont előtted linkelték a HDD -k adatlapját? Meg úgy, hogy pont én is (meg más is) írtam több típust is ami "sima" Red és marhára nem SMR ...
Segítek - ez a 4 féle Red SMR -es mindössze: [link] (6 TB és kisebb EFAX -ok). Minden más típus CMR -es ... Ez a mérettartomány pont nem érdekli a kérdezőt ...
Egyébként ez a HDD -d van, amit 5400 RPM -esnek gondolsz?
-
ugyes
senior tag
válasz
Sordoran #69246 üzenetére
WD RED => SMR, WD RED Plus = > CMR és van a WD RED Pro.
Nézd meg a hivatalos oldalon a gyári kódokat és arra keress. A hivatalos oldalon látod a specifikációt, azaz most milyet kapsz.
Nekem 12EFAX-om van (2db - 5400-es fordulat). Csendes, de néha kattog. A 10TB-s Ironwolfokra írják, hogy csendesek a többiekhez képest. -
blakey
titán
válasz
Sordoran #69243 üzenetére
Mindig van vita főleg a papíron leírtakra alapozva és/vagy tapasztalat nélkül, engem ez a része nem érdekel, kipróbáltam és maradtak, tökéletesen működnek, a RED-eket meg eladtam. Én sem vagyok szakértő, saját felhasználási szokásaimhoz tökéletesek a Purple HDD-k, valóban úgy működnek mint egy rendes HDD és amikor ettem őket akkor "a RED-ek folyamatosan parkolgatták a fejeket", a rezonancia is magasabb volt, egyszóval hangosabbak voltak és mindezt Purple behelyezése után lett biztos, addig csendesnek itéltem őket. Egy másfél éves RED 6858 óra és 5373 Load_cycle_count értéket mutatot, a jelenlegi Purple 15269 óránál tart és 1044 Load_cycle_count értéket mutat, azért érzékeled, hogy mekkora a különbség.
-
dkess
őstag
válasz
Sordoran #69240 üzenetére
Nekem is van kettő WD80EFZX NAS -ban. Ezek valóban 5400 RPM -esek (ennek megfelelően lassabbak is, mint a mostaniak) valamint ez ugye még régebbi típus (de már héliumos) és már nem kapható. Egyébként CMR -es típus. Én még 2017 -ben vettem ezeket ...
Ezenkívül van 3 db WD100EFAX is (nem összekeverendő a WD101EFAX -al
). Ez még a "CMR/SMR balhé" előtti típus - így ezek ugye még "sima" Red néven futottak. Az árkereső oldalakkal ellentétben nem SMR -esek, hanem CMR. Továbbá 7200 RPM -esek - azért 210 MB/s valós szekvenciális írás-olvasást nemigen tudna már 5400 RPM -es HDD ...
Hang tekintetében:
- EFZX -ek: az alaphangjuk minimális, seek hang (kerregés) van rendesen a másik típushoz képest,
- EFAX -ok (ebben a méretben): az alaphang hangosabb, észrevehető (igaz, több is van belőlük, mint az EFZX -ekből). A seek viszont meglepően halk. Főleg alacsony terhelés mellett (és teljes terhelés mellett is többé-kevésbé) majdhogynem beleolvad az alaphangba. Másfelől ilyen halk, tompa és "távoli" - azaz nem zavaró. Kifejezetten nem ping-pong labda ... -
Marci112233
addikt
válasz
Sordoran #69235 üzenetére
Nekem 4TB-os WD RED lemezeim vannak. 3 darab WD40EFRX és egy WD40EFAX.(Tudom az EFAX- az SMR-es és nem ajánlott, de nekem már kb 1 éve megy, és nem volt vele probléma, igaz NAS csak médiaszerver és nem is az játssza le róla a tartalmakat, hanem a laptop, vagy az asztali PC külső programmal.) Viszont először 2x4TB WD40EFRX-ert vettem azok sima WD RED-ek, az új ami pár napja van meg az már hiába WD40EFRX ugyanúgy, már WD RED Plus, legalábbis az van ráírva. De itt a hivatalos oldal ami listázza az összes WD Red-et ami CMR-es.
-
blakey
titán
válasz
Sordoran #69240 üzenetére
A Purple teljesen normális HDD-ként viselkedik a NAS-ban, kib@szott csendes a volt RED-ekhez képest, és azok még jó RED-nek számítottak de 1,5 év után már megjelent néhány hibás szektor. Én csak ajánlani tudom a Purple-t de azt kell venni amelyik olcsóbb és jó, mindeg ymilyen márka és típus, Ironwolf-okat is vehetsz.
-
Elemental
addikt
válasz
Sordoran #69232 üzenetére
Saját példám. Négy lemezes nas, 1x2t wd green, 2x4t wd red, 1x8t ironwolf. A három darab wd együtt halkabb, mint az egy ironwolf akkor is, ha nincs használatban, ha meg nézek filmet, ami azon a vinyón van, akkor indul be igazán
A wd-k hőfoka 30, míg az ironwolf 36.
Kicsit bánom, hogy nem maradtam a wd rednél. Bár 8t red tapasztalatom nincs. -
ugyes
senior tag
válasz
Sordoran #68828 üzenetére
Szerintem egy 500GB WD RED SSD elég. Ha aggódsz a méret miatt, akkor 1TB.
Nálam a Plex 30GB, a Roon 2000 lemezzel 4GB. Mindennel együtt 100GB alatt vagyok, az 1TB-s SSD-re. Én 8-10 évet lőttem be, szóval még elfér (illetve itt csináltam 400GB helyet a nem torrent letöltéseknek). -
dkess
őstag
válasz
Sordoran #68825 üzenetére
Igen, gondoltam hozzászólok ahhoz a jelenséghez mely rendszeresen felüti a fejét itt a topikban is, hogy a vadonatúj - akár 2-300K HUF -os - "elsővonalas" NAS -ba is pl. 10+ éves 500 GB -os (vagy 1 TB -os mindegy) széthajtott akár 3547 bad secor -al rendelkező HDD -t rakunk be, "mert oda még de jó lesz". Avagy éppen nem sokkal fiatalabb hullává szétgyalázott majdhogynem értelmezhetetlen méretű SSD -ket (külön kötetben a DSM is rajta lesz pl. ...) akarunk cache -nek vagy átalakítóval belső helyen használni. Aztán persze később jönnek az "adatvesztős" meg egyéb aggályok, hogy nem azt kapjuk amire számítottunk ...
Egyszóval: nem.
Kicsit bővebben: A NAS -ok koncepcionálisan nem ezen felhasználás területén ideálisak. Pont fordítva érdemes gondolkodni. Az "elsővonalas" NAS -unkba - lehetőleg - új HDD -ket illetve SSD -ket rakjunk. Adott esetben méretügyileg kicsit felültervezve - különösen, ha nincs tapasztalatunk a NAS -ok világában. Itt ugye kicsit macerásabb lehet a bővítés, mint PC -ben egy másodlagos HDD -é vagy SSD -é (NAS -ban adott esetben több meg nagyobb HDD -k/SSD -k vannak). Meg máshogy is működik a helyfoglalás. Itt viszi a helyet a DSM, programok, azok adatbázisai stb., BTRFS és ahhoz köthető dolgok (pl. snapshot egyebek), fenntartott tartalék stb.
Aztán X év után és/vagy valami galiba adódik a NAS -ban levő HDD/SSD -vel, akkor még mindig mehet másodlagos régi NAS -ba pl. csak plussz biztonsági mentésre, külső USB -s házba hasonló célra, letöltögetős gépbe a sarokba, a családban elajándékozva avagy éppen eladni.
Tudom így drágább, de sajnos ilyen ez az egész "NAS -os popszakma" ...
-
Patice
Topikgazda
válasz
Sordoran #68779 üzenetére
220+ biztosan gyorsabb lesz webes felületen HDD-vel is, mint a 218j.
De ha már szóba került a 420+ is, akkor én inkább azt venném.
Miért?
Mert akkor az első lemez lehetne egy külön kötet, ami lehetne egy SSD. Ezt btrfs-re formáznám, hogy jó legyen Docker alapnak.Amúgy létezik olyan adapter, ami az nvme m. 2 ssd-ből csinál sima sata3-at, kerettel: [link]
A másik dolog, ami miatt nem érdemes a cache ssd helyekkel foglalkozni, az az, hogy azok a slot-ok korlátozott sebességűek. Valami 500 MB/s rémlik, míg a belső csatik 2000MB/s-esek (ha tényleg jól emlékszem).
Szóval tényleg megérheti nvme m.2 ssd-vel foglalkozni belső kötetként.
Hogy miért?
Pl. Plexet nagyon sokan használnak és ez adatbázist hoz létre a NAS-on sok kicsi fájllal, amit egy kliensre kell továbbítani. Ha ezek a kis fájlok gyorsan be tudnak töltődni, akkor nagyon pattogós tud lenni a Plex-ben a navigálás a kliensen is. -
Magnat
veterán
válasz
Sordoran #68782 üzenetére
A DSM az összes lemezen fent van, azt mondjuk nem tudom h ha van több különböző elérési idejű eszköz is a nasban akkor a konzisztencia megtartása érdekében mindig a leglassabb lesz-e a mérvadó íráskor vagy kiírja a leggyorsabbra és utána szinkronizál a háttérben és h ez egyáltalán észrevehető-e a DSM sebességében, annyit tudok mondani, h nekem az egyik slotban (718+) 4TB hdd van és semmit sem vettem észre a DSM-en amikor betettem mellé egy 500-as ssd-t, de másrészt meg én is 218 Playről váltottam és annál viszont érezhetően gyorsabb.
-
dkess
őstag
válasz
Sordoran #68782 üzenetére
Létezik mód, hogy NVMe SSD -t normál kötetként konfiguráld - ugyanakkor hivatalosan nem támogatott Synology oldaláról. Ez több dolgot is magával hoz - csak példaként:
- grafikus felhasználói felületen erre nincs mód,
- support nem jár mellé,
- bár főverziók között a gyakorlati tapasztalat az, hogy nincs probléma vele, de a főverzió ugrás mindenképpen kérdéses. Persze semmilyen verzióugrásra nincs garancia. Mondjuk főverzióváltásnál (pl. DSM7) mi újság lesz? Nem tudjuk (pl. a kötetünk nem megy-e a levesbe stb.) ...Azt is látni kell, hogy nem is igazán várható változás a Synology oldalán ebben. Elég kemény pénzeket gombolnak akár egy plussz HDD helyért a NAS típusoknál - avagy gondoljunk akár a DX517 bővítőegység árára - így nem valószínű, hogy ezen a téren változna a hozzáállásuk ... Igazából olyanokban reménykedhetünk, hogy pl. az ígéretek szerint az SSD Cache algoritmus hatékonysága jelentősen javulni fog a DSM7 -ben meg hasonlók, de ennyi ...
@dejozsi999, #68783
Milyen filmeket szeretnél lejátszani (most nemcsak felbontásra gondolok)? WiFi van képben bárhol a lejátszási/másolási láncban?
Most saját példa: DS218+ : egy 10 GB másolása LAN -on percen belüli (kb. olyan 40 másodperc). Persze a másik LAN csatin is mehet közben a másolás teljes sebességgel e mellett.
Internet kérdése. Két távoli háztartást is kiszolgálok. Szinkronizáció, Emby (TV -ken), Médiaszerver/Video Station/DS Video (mobileszközökre), WebDAV (+ Kodi - pl. PC -ken, laptopokon). Mindez nem gond ...
-
Magnat
veterán
válasz
Sordoran #68779 üzenetére
A 220+ sztem teljesen reszponzív hdd-vel is ... lehet, h ha vmit leokézol akkor fél tized másodperccel gyorsabban íródik ki ssd-re, de én emiatt biztosan nem tennék bele ssd-t. Egyébként nekem úgy rémlik, h itt korábban azt írták többen, h ssd csak cache lehet (persze ha a diszk helyére teszel sata ssd-t arra ez nem vonatkozik) és nem is voltak vele túl jó tapasztalások.
-
dkess
őstag
válasz
Sordoran #66062 üzenetére
Beütött a régi routernél a "2021 év probléma" ...
Komolyra fordítva a 5000 és 5001 portok a NAS web -es bejelentkezésének a HTTP és HTTPS alapértelmezés szerinti portja. Amennyiben nem engeded ki a net -re, akkor internet felől nem fogsz tudni bejelentkezni.
Feltételezem az új router -en nincs az UPnP engedélyezve (mert akkor beállította volna alapból a port-forward -ot és tűzfalat). Ez csak abból a szempontból (is) érdekes, hogy az "izgalmasabb" egyéb portokkal mi újság (ez a 5000 és 5001 port eléggé alap dolog)?
@Dzsekó,
Ezek Win10 Pro gépek. Igaz csak egy éve - előtte Win7 Pro -k voltak ezek is. Most megnéztem és a service automata indulással is PC restart után piros X -esek (azaz ugyanaz, mint ha manuálon hagyta, volna). Ugyanakkor rákkantintást követően felugrik a jelszavas ablak és OK -zást követően (nem kell semmit beírni vagy X -elni) már megy is. Ez nem katasztrófa - a felhasználók sem panaszkodtak. Tulajdonképpen, ha éppen nem kell Nekik, akkor nem is kapcsolódik és kész. Amennyiben kell, akkor meg 2 db egérklikk és megy. Arra nem emlékszem, hogy a 'Reconnect on logon' be volt-e pipálva - még az is lehet, hogy én hagytam így amikor a Win10 telepítését követően beállítottam ezt.
Valahogy én meg pont Win7 -re emlékszem, hogy nem volt ennyi "nyűg". Batch file nem volt az biztos Win7 -en sem.
Mi is Nálad a hibajelenség pontosan? Az OK, hogy nem csatlakozik automatikusan, de ha a felhasználó rákattint a piros X -es meghajtóra, akkor mi történik? A Windows akkor se csatolja fel?
-
bb.bocs
őstag
válasz
Sordoran #54205 üzenetére
mióta beállítottam hogy magyarországon kívül senki ne találjon rám,azóta nyugis van, bár volt olyan hogy más , kizárt ország ipjével próbálkoztak, de valószínű Magyarországról valaki, csak hide ip vel... bár sosem jutottak be
2 sikertelen próbálkozás után ipt, felhasználót tilt blokkol, amíg fel nem oldom... ezenfelül admin fiók tiltva van, és ember legyen aki kitalálja a megközelítőleg 30dból álló kisbetű nagybetű szám kombinációt ami a fejemben van
hacsak nem idegen gépnél ülök és keyloggerrel rögzíti... de idegen gépen nem jelentkezem be... (mondjuk ilyen eshetőségre akár lehetne sima usert létrehozni, jogok nélkül...) blokkolás nélkül ilyesmi volt. plusz én még kikapcsoltam hogy a synologys webes keresőben megtalálható legyek... ahogy látom most is próbálkoznak néha valahogy, de mivel az ország tiltva van, fake ip magyar lehet...
-
MrCsiT
addikt
válasz
Sordoran #52258 üzenetére
Nem a NAS nem bírja lejátszani - bár ez a megfogalmazás szerintem eleve nem jó, mert ebben az esetben a NAS csak az adatokat továbbítja, azok feldolgozását már a TV DLNA része végzi el - az LG TV, ami nem tudja a lejátszást, de ezt egyszerűen ellenőrizheted: másold a kérdéses tartalmat egy USB penre, és arról próbáld megnézni.
- Ha sikerül, akkor hálózat vagy valóban NAS (ha pl. eleve magas CPU használat mellett már nem tudná az adatokat továbbítani, de nem ezt valószínűsítem. )
- Ha úgy sem, akkor a WebOS (hányas verziód van? ) buta hozzá. Erősen erre utal a hsz-ed további része is: "Laptopon és mobilon nincs probléma ha fájlkezelőből nyitom őket." - tehát akkor, ha mobilon nyitod meg ezeket, akkor az ugyanúgy wifin megy, mint - gondolom - a TV csatlakozása. Innentől a TV a ludas.Ha valamiben tévednék a fenti okfejtésben, majd valaki lesz kedves kisegíteni.
-
krealon
veterán
válasz
Sordoran #52279 üzenetére
"Próbáltam keresni ilyen médialejátszót, de eddig nem jártam sikerrel. Most egy Xiaomi Mi Box S 4K-t próbálgatok, de ezzel se megy rendesen."
Mivel ez egy kizarolag WiFi-vel halozatra kapcsolahto keszulek, sok jot ne varj tole.
4K lejatszokat kabelen erdemes csatalkoztatni.
Milyen Android TV BOX-ot vegyek?
A legtobb ember vegul ide jukad ki:
Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
A temaosszefoglaloja vilaghiruen reszletes. -
törölt tag
válasz
Sordoran #52279 üzenetére
Nézd meg, hogy a NAS-nak lejátszáskor milyen a hálózati terhelés ill. a processzor terhelés diagramja! Az sokat elárul. ... mert, lehet, hogy a 218j a szűk keresztmetszet. Az egy belépő szintű NAS és még az is kérdés, hogy milyen gyors benne a vinya.
... de, azért egy média lejátszót szerintem ki kéne szolgálnia gond nélkül.Amúgy dróton kapcsolódik minden? ... mert, ha bármi WiFi-n akkor nem is érdemes tovább ragozni.
A WiFi-n semmi sem garantált. -
törölt tag
válasz
Sordoran #52276 üzenetére
"... csak másfél éves a tv, de alsóbb kategóriás, LG 43UJ6307"
Majdnem tökmindegy milyen az LG TV. (Amúgy nekem is egy 4K-s LG-m van.)
A TV DLNA lejátszója játssza le a videót/filmeket, ha csak simán a NAS indexelt Video mappájából játszol le bármit. Azért nem játszik le mindent, mert a DLNA lejátszó egyszerűen bizonyos formátumokkal nem boldogul. (... ha, USB-rő játszol le videókat ott valamivel kevésbé válogatós és az USB kapcsolat - még USB 2.0 esetén is - is elég gyors egy NAS hálózati kapcsolathoz képest, ahol akadhat azért is mert a NAS egy kicsit máson is dolgozik és ez néha-néha megakasztja a streamnek az adat hozzáférését. Sajnos a DLNA lejátszó minimálisat vagy semmit sem pufferel.)Az igazi megoldás egy média lejátszó, ami dróton kapcsolódik a hálózatra. Azzal nem lesznek sem formátum, sem felirat, sem akadás problémák.
Ezeknek a cuccoknak azért van helyük a piacon, mert általában mindent akadás mentesen lejátszanak, a TV-k DLNA lejátszója meg olyan-amilyen. -
Madwe
nagyúr
válasz
Sordoran #52263 üzenetére
Valószínű akkor transzkódol a plex s nem bírja a nas a 4k hdr transzkódolást. Amitől gyakran trnaszkódol az pl a beégetett felirat, external subtitle-el próbáld meg, úgy, h elötte a tv plex kliensén beállítod, h ne égesse be a feliratokat! sztewm utána 99% h nem fog akadni
-
Alex91
félisten
válasz
Sordoran #52258 üzenetére
LG TV-t erdemes kihuzni a 230V-bol, majd visszadugni, meg letiltani a gyorsinditast, valamint jo halozati kapcsolatnak kell lennie. (AC WiFi.) Siman, dlna nelkul vinnie kell ezeket is akadas mentesen. Plex-et nem tudom, olyat nem hasznalok, Kulso lejatszonak meg Apple TV
.
-
Sordoran
addikt
válasz
Sordoran #47017 üzenetére
Úgy néz ki megoldódott a hiba. Igazából sejtettem, hogy valami ilyen lehet esetleg a háttérben, bár nem magyarázza miért jó PC-n, TV-n pedig miért nem. Lényeg, mikor beüzemeltem a NAS-t néhány videót nem játszott le, így felraktam a Plex-et. Nem tetszett, és azzal is voltak bajok, így letöröltem, de csak a TV-ről. A NAS-on továbbra is futott a szerver, és minden bizonnyal ez terhelhette a gépet (ezért jött elő az idő előrehaladtával egyre többször elő a hiba, és oldotta meg az újraindítás). Leszedtem a Plex-et NAS-ről, és azóta nem dobja el a DLNA kapcsolatot. Szóval kis facepalm, de végre egy gonddal kevesebb.
-
törölt tag
válasz
Sordoran #45681 üzenetére
Nem találtam erre vonatkozó konkrét leírást, amit leírtam tapasztalat 2 routerrel is próbáltam. Sokszor router firmware hiba is belejátszik, így ez esetben nem javítható.
DE! Az biztos, hogy a routerek broadcast/multicast kezelésével összefüggő bug, mert a DLNA ezen hirdeti magát a megadott (a Médiaszerverben beállított) intervallumban.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest