- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Laurh #252730 üzenetére
Nekem egy Bulovám van, ami plexivel szerelt. Természetesen hamarabb karcolódik, mint az üveg. Karc esetén viszonylag könnyen csiszolható, de a csere sem drága (hacsak nem speciális formájú, méretű). Súlyra is érezhetően könnyebb így az óra, mintha üveg lenne benne. Ami zavar, hogy sokszor arra hivatkozva rakják egy modellbe, hogyaszongya: homage meg heritage. Szerintem pedig azért használják, mert olcsóbb, mint az ásványi vagy zafír üveg.
-
-
LimaBravo69
tag
válasz
Laurh #250253 üzenetére
Igazán nincs mit
Mostmár legalább ketten elmondhatjuk majd, hogy ugyanolyan óránk van, mint Bill Gates-nek
-
LimaBravo69
tag
válasz
Laurh #250220 üzenetére
szia,
tőlük vettem az MDV-106-ot.
Teljesen korrekt webshop, bármikor rendelnék tőlük újra.Én személyesen vettem át az órát, a rendelés feladása után kb 3 órával. Egy nagyon szimpatikus fiatal srác viszi az órásbizniszt, elmondása szerint kintről hozzák be az itthon ne kapható modelleket. Jót dumáltunk az átvétel közben, megcsodáltam a kezén horsott Hamilton Khaki Fieldet is.
A gari mondjuk érdekes kérdés, de egy 35ezer forintos óránál vállaltam a kockázatot
Doboz, papírok, stb, szerintem nem hamis az óra. -
rbalint88
addikt
válasz
Laurh #234154 üzenetére
Ha tutituti eredeti, akkor szerintem erdemes megtartanod egy szerviz utan. Ha valami komolyabb baja is van es alkatresz is kell, akkor is betakarja 100 ezer a szervizt, es mukodo, jo allapotban er minimum 400-at… ha nem szo szerint kenyerre kell, akkor szerintem ne add el.
-
BloodRay
veterán
válasz
Laurh #234154 üzenetére
Ha raksz fel ide képeket egyből meg tudják mondani páran, hogy érdemes e egyáltalán a gondolattal foglalkoznod. Így látatlanban azt mondom hamis az óra. Persze lehet csak hiba... De általában ahol felmerül... Ez nem az a kategória szerintem ami csak úgy kallódik, azt vagy megy vagy nem, jóvanazúgy...
-
Laurh
aktív tag
válasz
Laurh #198455 üzenetére
Sziasztok,
Korábban már írtam, hogy kaptam egy Chopard Mille Miglia karórát. Kipróbáltam a minap szépen jár, de viszont a Tachymeter funkcióra nem reagál. Gondolkodtam az eladásán az óra gyakorlatilag makulátlan én sosem hordtam, illetve édesapám is csak 2-3 évente, ha felvette.
Laikus vagyok a témában csak okosórákat hordok.Köszi előre is az esetleges válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest